Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Vores løfter for køb af ringe med diamanter og ædelsten

Dit køb af et diamant- eller ædelstenssmykke fra Abelstedt inkluderer en livslang service. Fra GIA-klassificeringsrapport for større diamanter, gratis ændring af størrelsen, gratis livstidsgaranti, gratis gravering og 30 dages fuld returpolitik.

30 dages håndværk

Hver ædelstensring i guld og hvidguld kræver 30 dages fremstillingstid. Når vi har modtaget din bestilling, begynder vores håndværkere i Hong Kong at lave din nye ring. Hver ring er unik og fremstillet udelukkende til dig. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke tilbyder 30 dages returret. Vi tilbyder gratis returnering af din ædelstensring. Send os en e-mail, og så sender vi dig en returlabel gratis—uden spørgsmål.

Sølv ring håndværk
Diamantringe med farver

Livstidsgaranti

Vi står bag kvaliteten af vores produkter. Derfor er vi glade for at give dig livstidsgaranti på alle ædelstensringe. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Vi sørger for, at alle ringe er fri for fabrikationsfejl i hele din nye rings levetid. Hver ring kontrolleres omhyggeligt før levering. Hvis du mener, at din ring har en fabrikationsfejl, kan du kontakte os, og vi vil straks undersøge den. Hvis din ring er beskadiget på grund af en fabrikationsfejl, reparerer vi ringen med det samme.

Smuk indpakning

Din nye ring leveres i vores signatur Abelstedt indpakning. Forlovelsesringe leveres i en eksklusiv ringæske med et hvidt bånd. Ringkassen er sikkert placeret i en elegant præsentationsboks, hvor du finder din kvittering og merchandise, såsom den berømte lille Abelstedt Travel Pouch og meget mere. Din pakke sendes i diskret emballage, så både postvæsenet og din elskede ikke opdager, hvad der er i den.

Abelstedt diamantring emballage
Abelstedt diamantringe

Gratis gravering

Få en personlig besked indgraveret i din ring. Hver eneste ring i vores kollektion af ædelstensringe kan indgraveres med bogstaver, en dato eller en sød kærlighedsbesked. Gravering sker på vores regning. Vi kontakter dig efter købet for at høre, hvilken personlig sætning du gerne vil have i din ring.

Den perfekte ringstørrelse

Hvis du skulle være i tvivl om hendes eller din perfekte størrelse, kan du tjekke vores ringstørrelsesguide eller få en gratis ringstørrelsesmåler. Og hvis størrelsen desværre ikke er den rigtige, skal du ikke være bange. Vi tilbyder gratis ændring af størrelsen på din ring inden for vores anbefalede størrelsesinterval.

Diamantring i ringæske
Ædelsten

Opgradering af ædelsten

Spekulerer du på, om du kan opgradere din ring til en større safir eller diamant i fremtiden?

Selvfølgelig kan du det.

Vi tilbyder enhver opgradering, du måtte ønske. Uanset om det drejer sig om en diamant i stedet for en safir, en større safir eller noget andet. Vi kan også til enhver tid bytte størrelsen til en større størrelse i fremtiden, hvis den bliver for lille eller for stor.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori