Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Anmeldelser

Sofie Lønne

Jeg elsker mine nye smykker fra Abelstedt!! Smykkerne er endnu flottere i virkeligheden! Kundeservicen er i top – der var et lille problem med låsen på et armbånd – jeg skrev onsdag aften, fik svar torsdag morgen, og fik leveret et nyt armbånd fredag formiddag samt en returlabel til det andet armbånd. Jeg kommer helt sikkert til at købe smykker herfra igen – in fact, I just did 🙂

5 stjernet anmeldelse

Martin Nilson

Jeg har i mine 25 år, aldrig, oplevet bedre service, end den Abelstedt har ydet min forlovede og jeg! Det er langt fra sidste gang der handles her!

De har svaret hurtigt og præcist, før, under og efter køb. Produkterne er sublime, med en god kvalitet. Alt i alt en 12/10 oplevelse herfra.

5 stjernet anmeldelse

Sara Olsen

Elsker ringen! Jeg gav en til min søster og måtte også selv købe en.

5 stjernet anmeldelse

Hanna Ottenburg

Fantastisk service!

5 stjernet anmeldelse

Niels strand

Overrasket over den fantastiske emballage og den hurtige levering.

5 stjernet anmeldelse

Jonna S

Hurtig levering fra København til Sverige

5 stjernet anmeldelse

Christina Amalie

Jeg elsker min nye ring!! ❤️

5 stjernet anmeldelse

Sophie Løvstrøm

Der var en lille fejl på en af de ringe jeg havde bestilt. Der var ikke mulighed for at rette fejlen uden det ville blive synligt og ringen var udsolgt i min størrelse. Jeg fik derfor tilsendt en virkelig fin gave som kompensation, hvilket var en rigtig fin løsning. De går meget op i kundeservice og går langt for at løse tingene på den ene eller anden måde. Meget imødekommende og svarer hurtigt. Smykkerne er virkelig flotte og til rimelige priser.

5 stjernet anmeldelse

Cathrine Jespersen

Jeg er meget glad for den behandling, jeg fik hos Abelstedt. De havde ikke produktet jeg købte på lager som en fejl, så de sendte mig en ekstra gave, da jeg fik mit armbånd. Jeg elsker det! 😍💪🏻

5 stjernet anmeldelse

Loui Olsen

Min pakke var lidt forsinket, så jeg måtte give den i gave efter fødselsdagen. Men jeg kan godt lide, hvor nemt det er at handle på webshoppen, og min kusine elskede hendes nye øreringe. De er virkelig smukke og god kvalitet.

4 stjernet anmeldelse

Jane Tang

Jeg er totalt forelsket i Abelstedts smykker. Købte min første ring i denne måned, og den er BARE smuk

5 stjernet anmeldelse

Diana Andersen

Abelstedt har smukke smykker, der lever fuldt ud op til deres beskrivelse. Jeg elsker min ring og øreringe og tager dem aldrig af! ❤️

5 stjernet anmeldelse

Christian Holmstrer

Jeg fik fantastisk service, da jeg fandt en fin årsdagshalskæde til min kæreste!

5 stjernet anmeldelse

Louise Anna Kalke

Hurtig levering og smukke smykker!

5 stjernet anmeldelse

John Johanson

Super hjemmeside og lækkert brand

5 stjernet anmeldelse

Anna Marie

Hjælpsom og god service. Julie Abelstedt hjalp mig!

5 stjernet anmeldelse

Josefine Malt

Kvaliteten er god, og øreringe ser fantastiske ud!

5 stjernet anmeldelse

Kristian Søgaard

Der var sket en fejl, sådan at den vare jeg bestilte ikke stod markeret med udsolgt. Derfor blev leveringstiden selvfølgelig længere end det oplyste. Jeg blev dog kompenseret med et fint ekstra smykke

4 stjernet anmeldelse

Sonja Richardson

Jeg er så glad! Tak Abelstedt for den hurtige levering

4 stjernet anmeldelse

Kristina Christensen

Da jeg havde tabt en sten i min, kontaktede jeg Vibholm, som jeg havde købt ringen af. Men da de ikke forhandler deres mærke mere, skrev jeg til Abelstedt (kl 23). Jeg fik svar allerede morgenen efter. Hvor de tilbød mig at jeg kunne få en ny ring til samme pris.

Helt sublim kundeservice! Jeg kan 100% anbefale at i køber jeres smykker hos Abelstedt – meget mere end 5 ⭐️ her fra

5 stjernet anmeldelse

Alberte Daugaard

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mail til Abelstedt i weekenden, og søndag havde jeg allerede modtaget svar og beklagelse af fejlen. Kort tid efter var ordren refunderet og pengene tilbage på min konto. Ufatteligt hurtig service! Kun gode ord herfra 👏🏼

5 stjernet anmeldelse

Kasper Kolpin

Jeg har kun gode ord at sige om Abelstedt. Fantastisk service og hjemmeside!

5 stjernet anmeldelse

Sara Halsfrem

Jeg bestilte fredag og fik min pakke næste mandag.

5 stjernet anmeldelse

Otto van der Meer

Fantastiske produkter og fremragende service!
Vil ikke være i tvivl om at købe igen.

5 stjernet anmeldelse

Kelf Henrik

Perfekt, præcis som jeg forventede

5 stjernet anmeldelse

Peter Fransen

Meget flotte og stilfulde smykker. Vi har købt ringe, halskæder og øreringe. God kvalitet.

5 stjernet anmeldelse

Diana Schulian

I april 2022 købte jeg et armbånd med et Equestrian-armbånd.

Efter kun et par gange var låsen begyndt at springe op. Jeg gjorde Abelstedt opmærksom på dette i juni 2022. De svarede, at “den lille sølvspænde kan være lidt skrøbelig, da den er meget tynd, og sølv er lige så blødt som guld og hvidguld. Så prøv at trykke den forsigtigt op eller ned, alt efter hvilken retning den er blevet skubbet ud af form.”

Den lille lås er meget tynd og skrøbelig, men jeg prøvede forsigtigt at trykke den tilbage på plads uden at ødelægge den. Dette virkede dog ikke, så armbåndet blev sendt til reparation. Jeg fik den tilbage og fik at vide, at “vores guldsmede har trukket den lidt op på den ene side, da den var blevet trykket ned. Du skal bare trykke den på plads igen, hvis den bliver løs igen.”

Jeg er meget utilfreds med at have et armbånd, der kostede omkring 2.000 kr. der ikke kan holdes lukket uden at man hele tiden skal presse den på plads igen, og især fordi Abelstedt ikke anerkender problemet.

Så hvis du overvejer at købe et Equestrian armbånd fra Abelstedt, skal du være opmærksom på problemet med lukkemekanismen.

Jaafar Issa

En af de bedste kundeserviceydelser, du nogensinde vil få. De svarer hurtigt og finder de bedste løsninger, der er mest bekvemme for dig. Bogstaveligt talt den bedste.

5 stjernet anmeldelse

Ninna Hast

Jeg elsker dine smykker!

5 stjernet anmeldelse

Johan Nielsen

Det var en gave til min kæreste.

5 stjernet anmeldelse

Lollo Hammefelt

Såoo smuk ring! Og pakken var en god overraskelse. Ringen passer perfekt og føles fantastisk. So glad I found this page and the shipping was under one week from Denmark to Sweden. Jeg kan varmt anbefale denne side og vil købe flere smykker i fremtiden

5 stjernet anmeldelse

Oxana Mogensen

Vi bestilte vielsesringe den 4. november omkring kl. 15.30. Det står på hjemmesiden, at hvis du bestiller inden kl. 16, vil din ordre blive sendt samme dag. Leveringstiden for ringene var 1-3 arbejdsdage.
Sporingsoplysningerne viste imidlertid, at vores pakke blev registreret hos PostNord den 5. november, men at varen ikke blev sendt fra dem.
Jeg kontaktede dem pr. e-mail den 9. november. Først 5 dage efter bestillingen, blev vores ringe modtaget. Vi var bare heldige at vi så alligevel fik ringene inden vores bryllup.

Elias Lindqvist

Jeg er meget tilfreds med den halskæde og de øreringe, jeg bestilte til min dame. God kvalitet og er pakket godt ind. Jeg har også været i kontakt med support, og jeg er meget tilfreds med deres service. Husk at bestille i god tid, da forsendelsen kan tage et par dage længere tid end forventet.

5 stjernet anmeldelse

Diana Jensen

Jeg modtog en ring i den forkerte størrelse.
Men det blev løst hurtigt og professionelt af kundeservice.
Jeg vil helt sikkert handle hos Abelstedt igen og vil anbefale det til andre.

5 stjernet anmeldelse

Louise Nipper

Virkelig smuk ring. Passer perfekt i størrelsen.

5 stjernet anmeldelse

Kit Langberg

Hurtig levering og flot emballage.

5 stjernet anmeldelse

Meeta Mogensen

Flot produkt, god pris og hurtig levering.

5 stjernet anmeldelse

HANS MALSKÆR

Jeg elsker alle Abelstedts smukke smykker. Deres service og levering er SÅ perfekt, og jeg vil anbefale dem til alle, og jeg vil altid handle der. Jeg håber, at alle vil prøve at købe deres smykker, de er bare SÅ FANTASTISKE.

5 stjernet anmeldelse

Hanne Bassøe

Endnu et godt køb fra Abelstedt. ALTID TILFREDS.

5 stjernet anmeldelse

Britta Christensen

Flot ring, god service.

5 stjernet anmeldelse

Martin Nilson

I mine 25 år har jeg aldrig oplevet en bedre service end den, Abelstedt har ydet min forlovede og jeg! Det er langt fra sidste gang, at vi handler her!

De har reageret hurtigt og præcist før, under og efter købet. Produkterne er sublime, med en god kvalitet. Alt i alt en 12/10 oplevelse herfra.

5 stjernet anmeldelse

Therese S Ejenstam

Så himla nöjd. Så bra kundservice, rekommenderar verkligen ❤️

5 stjernet anmeldelse

Anne Marie Lundshøj petersen

Jeg bestilte en halskæde til 1000 kr som en gave til min datter. Først fik jeg at vide, at smykkerne var på vej, og Abelstedt hævede pengene fra min konto. Et par dage senere modtog jeg en e-mail fra dem om, at smykkerne desværre var udsolgt, og at jeg naturligvis ville få mine penge tilbage, men jeg er virkelig ked af det.

Anja M. Scheel Jensen

Smukke ringe som altid

5 stjernet anmeldelse

Thirza Snijders

Hurtig levering!

5 stjernet anmeldelse

Karen-Kaye Limbos

Virkelig en fin ring og en god service. 😍

5 stjernet anmeldelse

Sarah Jakobsen Jakobsen

“De smykker, jeg har modtaget, er virkelig flotte. God kvalitet og det hele. Meget smukke smykker! Jeg er helt forelsket i dem! Det tog en dag og så kom mine varer jeg havde bestilt, men jeg syntes det er lidt ærgerligt at man betaler for meget for forsendelse, for jeg valgte at få varerne sendt hjem og ikke afhentet, men pakken endte hos en pakkeshop. Jeg tror der kan være sket en fejl hos jer eller fragtfirmaet. Jeg syntes det var lidt uheldigt. Jeg håber næste gang jeg modtager mine varer ved min dør. Men alt i alt er jeg tilfreds med smykkerne.”

Gietandjelie Abdoel

Virkelig smukke smykker. Pænt pakket ind og sendt hurtigt. Jeg vil helt sikkert bestille flere smykker gennem jeres shop.
Tak, Julie, for din smukke designs.

5 stjernet anmeldelse

Ken Olsson

Fremragende service og også personlig. Fik meget god kundeservice til at forlænge min returnering af varer med 2 måneder for at give min pige mulighed for at give sin feedback.
Emballagen er smuk. Jeg vil helt sikkert komme tilbage

5 stjernet anmeldelse

Muniira

The best!!!!

5 stjernet anmeldelse

Therese Ejenstam

Jag älskar designen, The sparkling och jag känner mig elegant

5 stjernet anmeldelse

Elin gaarder jensen

“Super godt, da det er første gang jeg køber smykker hos jer. 👌💍♥️ Så kan ikke sige så meget andet lige nu.”

5 stjernet anmeldelse

Preben Simonsen

“Fantastisk virksomhed!

Smukke smykker af høj kvalitet til en rimelig pris
Hurtig levering (1-2 dage)
Super kundeservice
Det er nu tredje gang, jeg bestiller smykker hos Abelstedt, og hver gang bliver jeg positivt overrasket over deres service og produkt!

En varm anbefaling fra mig.”

5 stjernet anmeldelse

Gietandjelie Abdoel

Virkelig smukke smykker. Pænt pakket ind og sendt hurtigt. Jeg vil helt sikkert bestille flere smykker gennem jeres shop.
Tak, Julie, for din smukke designs.

5 stjernet anmeldelse

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC