Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Ringe til kvinder

Showing 1–56 of 192 results

Hos Abelstedt er vi kendte for vores store unikke udvalg af fingerringe, grundet de unikke designs, vores høje kvalitet og gode priser. Hos Abelstedt modbeviser vi ideen om, at elegante smykker kun er noget, der tømmer bankboksen. Eftersom at Julie Abelstedt designer smykkerne, og vi har vores helt egen produktion i Hong Kong, kan vi garantere bæredygtige designs til konkurrencedygtige priser, da der ikke er nogen mellemled mellem os som producent og dig som kunde.

Ringe til kvinder lavet i høj kvalitet

Hos Abelstedt står vi i spidsen, når det gælder kvalitet. Julies fokuspunkter på vores værksted i Hong Kong er, at alle sten er sat i med hånden både ved hjælp af lim og fatninger. På denne måde sikrer vi os, at stenene sidder trygt og sikkert i hver eneste ring. Derudover var Julie en af de første danske smykkedesignere, der gjorde brug af dobbelt og tredobbelt guldbelægning, nemlig 10 mikroner, hvor det normale er på 3-5 mikroner.

“Når man designer ringe, der både er lavet i et blødt ædelmetal og med en masse sten, skal holdbarheden og produktionsteknologien virkelig være i top. Der er så mange små dele, der skal gå op i en højere enhed for, at man får det perfekte smykke i den helt rigtige kvalitet, der tåler hverdagens naturlige slid.”

—Julie Abelstedt

Typer af ringe til kvinder

Vi specialiserer os i forskellige typer af ringe, herunder sølvringe, guldringe, guldbelagte sølv ringe, tungsten og rustfrit stål. Det kan derfor være svært at kende hvilken type ring, man skal gå efter. Først og fremmest bør du gå efter det design, du elsker allermest. Derudover bør du overveje hvilket materiale, du er mest til. Alle vores smykker er lavet i højeste kvalitet, og ingen af de materialer vi bruger forgår eller misfarver dine fingre ligesom billige fashion smykker har det med at gøre. Hos Abelstedt arbejder vi kun med ædelmetaller og de stærkeste metaller, der kan klare tidens naturlige slid.

Har du også spekuleret på, hvilket smykke der er mest populært? Ringe er det mest populære smykke og i vores nyeste undersøgelse, kan vi se at 55% af alle kvinder fortæller, at ringe er det, de har mest af i deres smykkeskrin. Og vi forstår godt hvorfor. For det første er ringen det smykke, man kan se på ens finger gennem hele dagen. Øreringe og halskæder kan vi ikke selv se på, men ringe er noget vi selv kan nyde, når vi kigger ned på vores hånd.

Derudover er ringe til kvinder det mest betydningsfulde smykke. Ringe har gennem årtier været et symbol på kærlighed, trofasthed og rigdom. Derudover udgør en ring den ultimativt bedste gave.

Guldringe til kvinder

Hver guldring fra hver af vores kollektioner er designet i tidløs og original stil. Når du går på opdagelse for at finde og købe din nye guldring, vil du opleve et unikt udvalg i en forbløffende kvalitet, herunder guldbelagt sterlingsølv, tungsten i guld, 10, 14 og 18 solidt karat guld og ej forglemme vores nye PVD rustfri stål guldringe.

Hos Abelstedt er vi kendte for vores unikke formningsarbejde af hver eneste guldring. Vores fatningsarbejde, som holder hver enkelt lille diamant og krystal fast, er sat i med en rolig hånd af vores dygtige guldsmede i Hong Kong for at sikre os, at hver sten bliver holdt ordentlig på plads i ringen. Udover fatninger er hver ring også limet, så vi er endnu mere sikker på, at hver lille sten sidder godt fast.

Se også hele vores sortiment af guldsmykker.

Sølvringe til kvinder

Sølvringe er et at de mest populære valg, når det kommer til materialer. Sølv er smukt, blankt, lyst og holdbart, og så er det et ædelmetal ligesom guld, hvidguld og platin.

Din nye ring vil være komfortabel at bære, hvilket er utrolig vigtigt, hvis du ønsker at bruge den til hverdag. Dagligt brug af din sølvring vil formindske chancen for oxidering. Begynder din ring dog at oxidere skal du blot pudse den med sølvrens eller bruge en pudseklud, og så bliver den som ny.

Vores cocktailringe, allianceringe, forlovelsesringe, og solitaireringe er vores bedst sælgende typer af fingerringe, når det kommer til sølv. Vi tilbyder sikker og hurtig forsendelse, så du kan bestille din sølvring fra din egen komfortable sofa, og så står vi altid til rådighed både før og efter dit køb.

Hvis du køber en sølvring, vil den være indgraveret med tallet 925, hvilket er symbolet for sterling sølv. Sterlingsølv er den højeste karat af sølv. Derudover er din ring graveret med “Abelstedt”, så du kan være sikker på, at du har modtaget en ægte Abelstedt ring.

Abelstedts store udvalg af sølvringe er håndfattede med cubic zirkonia krystaller. Cubic zirkonia sten er en meget hård sten, som består af silikatmineraler. Stenen har en lang holdbarhed og er utrolig slidstærk. Deruover er stenen fejlfri og ligner på alle måder en perfekt diamant. Cubic zirkonia kan modstå høje tryk og høje temperaturer og besidder derfor en utrolig modstandskraft.

Se også hele vores sortiment af sølvsmykker.

Diamant ringe til kvinder

Med adgang til over 80% af verdens polerede diamantmarked kan du vælge mellem 400.000 løse diamanter. Hos Abelstedt har Julie allerede designet et bred udvalg af ringe med diamanter og safirer. Men selvom du kun ser et lille udvalg af ringe på vores hjemmeside, laver vi også specialdesignede ringe til dig eller din måske kommende forlovede.

Alle vores store diamanter er certificeret med GIA-certifikat for at sikre os, at du modtager den helt rigtige diamant til den helt rigtige pris.

Vores indkøb af diamanter direkte fra diamantproducenterne, der polerer og certificerer diamanter, gør at vi kan tilbyde dig diamanter af god kvalitet til overkommelige priser, der kommer tæt på engrosindustriens.

Vores kundeservice kan uddanne og hjælpe dig med alle aspekter af de fire C’er for at foretage et informeret køb og for at få den bedste diamant til din ordre. Uanset om det drejer sig om et smykke eller som en del af en investering, har vi diamanten til dig.

Se også hele vores sortiment af diamantsmykker.

Vælg den rigtige ringstørrelse

Alle vores belagte ringe kommer i syv forskellige størrelser. Hvis din størrelse er i mellem de størrelser vi tilbyder, vil vi råde dig til, at du går en størrelse ned, hvis du ønsker en tynd ring og omvendt går en størrelse op, hvis du ønsker en lidt bredere ring.

Er du i tvivl om din størrelse, så kan du med fordel finde din ringstørrelse igennem vores størrelsesguide. Her vil du kunne finde frem til din ringstørrelse men også finde frem til en andens ringstørrelse, hvis ringen er en overraskelse. Vi har naturligvis også ringe til mænd, og i vores guide kan du også finde den rigtige størrelse ring til manden i dit liv. Er du stadig i tvivl, så skriv til os på chat eller mail. Vi er her for at hjælpe, og vi elsker at rådgive ligegyldigt hvilket spørgsmål, du måtte have.

Hvorfor vælge smykker fra Abelstedt?

I 7 år har vi hos Abelstedt leveret drømmeringe til mere end 50.000 skønne kunder. Vi er her også til at hjælpe og guide dig på både mail og chat, hvis du er på udkig efter en smuk sølvring, et sæt øreringe eller måske en halskæde, men lige mangler lidt ekstra rådgivning. Vi tilbyder gratis fragt på køb over 1.000 kr og gratis ombytning, hvis den ikke var helt som håbet, eller hvis størrelsen bare ikke passede. Vi tilbyder også gratis indgravering, dog kun i vores forlovelsesringe og vielsesringe, så din ring kan blive personlig. Ønsker du gravering i din sølvring anbefaler vi, at du får det gjort hos din nærmeste guldsmed.

Abelstedt har adgang til en meget stor del af verdens polerede diamant- og safirmarked. Dette betyder, at du kan vælge lige præcis den diamant, du ønsker, hvis du vil have lavet et unikt design. Vi anbefaler dog, at du vælger hvidguld i stedet for sølv, hvis du ønsker en meget dyr ædelsten eller diamant.

Vi er førende inden for overkommelige, certificerede og etisk fremstillede fingerringe og diamanter. Vi tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der matcher dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for ringe i hvidguld og guld.

Et køb af en sølvring kan være en langvarig og beslutsom proces, og det er helt normalt at føle sig lidt betænkelig. Derfor er vores team af dedikerede designere klar til at tilbyde dig en personlig kundeservice både før og efter, du har købt din ring. Af denne grund er vi hos Abelstedt stolte over at levere sølvringe i de smukkeste designs, i den bedste kvalitet, og så er priserne naturligvis kun en bonus for vores dejlige kunder.

Find den perfekte gave

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC