Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot
Flash Sale: 15% på alt. Slutter om...
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
20 minutter

Vielsesringe

Oplev matchende vielsesringe til kvinder og mænd, der på smukkeste vis repræsenterer det unikke kærlighedsbånd. Vi har det bedste udvalg af vielsesringe hos Abelstedt.

Wedding rings
/
/
/
Vielsesringe
Filtrer efter:
Kollektioner
Materialer
Sten
Pris
Sorter efter:
Graverbar
i Guld
7.200 kr.10.080 kr.
6.120 kr.8.568 kr.
Graverbar
i Hvidguld
7.200 kr.10.080 kr.
6.120 kr.8.568 kr.
Den ultimative kærlighedserklæring, delt i et magisk og livsforandrende øjeblik mellem to mennesker. Vi har din ryg.
Graverbar
i Hvidguld
12.600 kr.15.480 kr.
10.710 kr.13.158 kr.
Vandfast
12.600 kr.14.760 kr.
10.710 kr.12.546 kr.
Graverbar
i Guld og Hvidguld
14.040 kr.16.920 kr.
11.934 kr.14.382 kr.
Graverbar
i Guld
9.360 kr.12.240 kr.
7.956 kr.10.404 kr.
Graverbar
i Hvidguld
9.360 kr.12.240 kr.
7.956 kr.10.404 kr.
Graverbar
i Guld
6.480 kr.10.080 kr.
5.508 kr.8.568 kr.
Graverbar
i Hvidguld
6.480 kr.10.080 kr.
5.508 kr.8.568 kr.

Find det perfekte symbol på jeres kærlighed med en vielsesring fra Abelstedt. Vi tilbyder både specieldesignede vielsesringe men også et allerede stort eksisterende udvalg. Opdag et stort udvalg af evighedsringe, allianceringe og andre klassiske vielsesringe. Hver ring er håndlavet efter dine ønsker både i bredde, dybde og stil. Kan du ikke finde en ring, der passer til dit eller jeres behov, så kontakt gerne Julie Abelstedt direkte på julie@abelstedt.com og få et uforpligtende tilbud på lige præcis det design, du har i tankerne.

Her er vores mest stillede spørgsmål, når det gælder købet af en vielsesring.

Hvad er en vielsesring?

En vielsesring er den ring, som parret giver hinanden, når de skal sige ’ja’ til hinanden. Dette er ved en vielsesceremoni, som oftest sker i en kirke, men kan naturligvis også ske andre steder.

Hvor meget skal man bruge på en vielsesring?

Der er ikke noget forkert eller rigtigt beløb, når man skal købe en vielsesring. Forlovelsesringen er i de fleste tilfælde den ring, som der bliver brugt flere penge på. Men de følgende tre faktorer bør bestemme det reelle beløb for jeres vielsesringe (og bestemt også forlovelsesringen).

  • Dit budget
  • Jeres fælles forventninger til ringene
  • Ringenes betydning

Vielsesringe er to meget personlige ringe for det par, hvis kærlighed de symboliserer. Det er derfor umuligt at knytte et præcist tal på, hvad de bør koste.

Hvem bør stå for at købe vielsesringene?

Hvem er ansvarlig for købet af vielsesringene—bruden eller brudgommen? Som oftest køber parret deres vielsesringe sammen. I betaler sandsynligvis for dem sammen eller giver hinandens vielsesring som gave eller som en slags overraskelse. Man kan også hver især betale for sin egen vielsesring og købe den på egen hånd.

Hvordan kan jeg købe en billig vielsesring?

Vielsesringe kan koste op til 20% mindre, når de købes hos en online smykkeforhandler end hos en traditionel smykkebutik. Online smykkeforhandlere har færre faste omkostninger, færre mellemled, og de fører derfor disse besparelser videre til dig i form af en mere overkommelige pris.

Er det respektløst overfor din partner ikke at bære sin vielsesring til daglig?

Nogle ægtepar har slet ikke vielsesringe/gifteringe. Så længe det er, hvad parret internt har aftalt som nylige ægtefæller, er det ikke et problem. Hvis den ene i ægteskabet fjerner ringen for at antyde, at de ikke er gift, når de er, har ægteskabet større problemer, og ringen i sig selv er den mindste af dem.

Bærer man stadig sin forlovelsesring, når man er gift?

I USA og til dels også i Danmark bærer de fleste brude deres forlovelsesringe og deres vielsesring sammen, når de er gift (begge er båret på ringfingeren på deres venstre hånd).

Bærer man sin forlovelsesring, når man går ned ad kirkegulvet?

Helt traditionelt bærer bruden sin forlovelsesring på sin venstre ringfinger, når hun går ned af kirkegulvet. Vielsesringen placeres i hånden under ceremonien, så den ”velsignede” ring kan være tæt på hendes hjerte. Først når ceremonien er ved at være ovre, sætter hun vielsesringen ved siden af forlovelsesringen, og manden tager sin ring på samtidig.

Skal man sove med sin vielsesring på?

Vægten fra din krop mod din hånd kan omforme din ring over tid og kan løsne stenene, da fatningerne kan rykke sig. Dette kan blive et dyrt problem, så undgå det potentielle mareridt, og lad din ring ligge på natbordet om natten.

Bør jeg købe en vielsesring i sølv eller guld?

Om du ønsker en vielsesring i sølv eller guld kan være svært at beslutte. Sølv holder sig som oftest lige så flot som hvidguld. Vælg derfor alt efter, hvilken ring du synes er smukkest og passer dig bedst. Ønsker du derimod en guldring, bør du kigge på dit budget. Har du et lavt budget, kan du med fordel vælge en belagt sølvring. Du skal dog være opmærksom på, at belagte sølvringe kan falme med tiden og blive sølv.

Vielsesringe i hvidguld

Platin er det mest holdbare ædelmetal og kræver mindre genpolering. Men det betyder ikke, at du behøver at polere din hvidguldsring hver gang, du har båret den for at holde den fin. Hvidguld består også af en rhodiumbelægning for at give det en ren hvid glans og forbedre holdbarheden. Men det slides af med tiden, og din ring vil begynde at blive en smule guld efter nogle år, da guldets grundfarve er guld og ikke hvidguld.

Hvordan ser den klassiske vielsesring ud?

Klassiske kendetegn for vielsesringe har skiftet form siden det 15. århundrede. En klassisk vielsesring kan spænde fra vintagestil til naturinspireret. Den mest populære vielsesring er dog den helt klassiske guldring uden for mange sten. Med tiden er kvindens ring dog blevet lidt mere unik, og mange kvinder i USA vælger næsten altid en vielsesring med diamanter eller anden form for sten.


Læs mere
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

6 48016 920

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

6 48016 920