Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Forlovelsesringe

Forlovelsesringe lavet til at forbløffe hende. Vores kollektion af forlovelsesringe indeholder ringe i guld, hvidguld, sterlingsølv og forgyldte ringe i sterlingsølv.

Diamond rings
/
/
/
Forlovelsesringe
Filtrer efter:
Kollektioner
Materialer
Sten
Pris
Sorter efter:
Graverbar
i Hvidguld
15.840 kr.18.720 kr.
Vores guide til forlovelsesringe
Graverbar
i Guld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
12.240 kr.15.120 kr.
Graverbar
i Hvidguld
12.240 kr.15.120 kr.
Vores guide til diamanter og ædelsten
Graverbar
i Hvidguld
13.680 kr.16.560 kr.
Alt handler om kærlighed.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Guld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Guld
12.960 kr.15.840 kr.

Forlovelsesringe fra Abelstedt

Forlovelsesringen er et vedvarende tegn på kærlighed. Det har den været i hundreder af år. Den har været et religiøst symbol, der udtrykker vedvarende kammeratskab, kærlighed og sammenførlighed mellem to forelskede. Selvom denne tradition er hundrede af år gammel, er det en tradition både mænd og kvinder har holdt fast i. Ringen forbinder par og viser andre, at de hører sammen i kærlighedens navn.

Gennemse Abelstedts kollektion af forlovelsesringe for at finde den ring, der passer til dine/hendes præferencer. Vi har en bred vifte af stilarter at vælge imellem samt en skræddersyet service. Dette giver dig chancen for at tilpasse den perfekte ring til dig eller din partner ved hjælp af vores designteam.

Hvad du skal vide om diamanter

Som den traditionelle mulighed er en diamant et klassisk, varigt valg til en forlovelsesring. Diamanter er det hårdeste naturlige stof, mennesket kender, og vurderes 10 på Mohs hårdhedsskala. Det betyder, at den ikke kan ridses af andet end en anden diamant, så den bevarer sin sprøde glans længere end alle andre ædelsten. Ud over deres enestående hårdhed er diamanter værdsat for deres evne til at spille med lys, som giver os de vidunderlige glimt af regnbuefarver og det karakteristiske diamant-“glimt”.

Hvor meget skal en forlovelsesring koste, og hvad er den typiske pris for en forlovelsesring?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert beløb at bruge på en forlovelsesring. Nogle vil måske fortælle dig, at den skal koste en bestemt procentdel af din løn. Det er skam helt op til dig selv. De følgende tre faktorer er de eneste, der skal bestemme det reelle beløb, du bør bruge på en forlovelsesring.

  • Dit budget
  • Din partners forventninger
  • Ringens betydning

En forlovelsesring er en personlig ting for det par, hvis kærlighed den symboliserer. Af den grund alene er det umuligt at knytte et præcist tal eller beregning til den ”rigtige” pris for en forlovelsesring. Prøv blot at finde en ring, som du har råd til, og som du ved, at din partner vil værne om.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken ringstørrelse min partner har brug for?

Den bedste metode at finde ud af hendes ringstørrelse er at tage en af hendes gamle ringe med til en guldsmed for at få dem til at måle størrelsen. Sørg for at ringen har cirka samme bredte som den ring du vil give hende. Ringe kan sidde forskelligt på fingeren, alt efter om det er en bred eller tynd ring. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at besøge en guldsmed eller smykkebutik og ikke er opmærksom på din partners ringstørrelse, kan du muligvis (diskret) spørge venner og familie. Du kan også tjekke vores størrelsesguide ud, som du finder under hvert produkt.

Når du låner en af hendes eksisterende ringe, så sørg for, at det er en, hun bærer på samme finger som den ring, du planlægger at købe. Vores størrelsesguide til ringe giver dig også råd og vejledning til, hvordan du finder hendes størrelse derhjemme.

Skal jeg købe min forlovelsesring online?

I de fleste tilfælde er forlovelsesringe 20-40% billigere online end hos fysiske smykkeforhandlere. På grund af den måde, diamanter sælges og distribueres på, er diamanter billigere for os som onlineforhandler, da vi har begrænsede mellemled og sourcer vores diamanter og safirer direkte. Ved at shoppe online får du et stort udvalg af konfliktfri diamanter og safirer til konkurrencedygtige priser. Vi indgraverer din 10-18 karat guldring gratis og leverer din ring i en overtruffen indpakning.

Hvorfor vælge Abelstedt?

Abelstedt har adgang til en meget stor del af verdens polerede diamant og safirmarked. Dette betyder, at du kan vælge lige præcis den diamant, du ønsker, hvis du vil have lavet et unikt design. Vi er førende inden for overkommelige, certificerede og etisk fremstillede diamanter. Vi tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der matcher dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for ringe i hvidguld og guld. Send gerne Julie Abelstedt en mail direkte på julie@abelstedt.com med dit ønske, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på hendes eller din drømmering.

Et køb af en forlovelsesring kan være en langvarig proces, og det er helt normalt at føle sig lidt betænkelig. Vores team af dedikerede designere tilbyder dig personlig kundeservice både før og efter, du har købt din ring, og vores passionerede og meget erfarne guldsmede vil skabe dig en ring, der med tiden bliver familiearv.

Af denne grund er vi hos Abelstedt stolte over at levere forlovelsesringe af yderste kvalitet og elegance.


Read More
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

10 44024 120

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

10 44024 120