Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Craftsmanship

Alle Abelstedt smykker, uanset om det er ringe, diamantringe, armbånd, halskæder eller øreringe, bliver plejet under fremstillingen. Oplev Abelstedt-håndværket.
Play Video

Udarbejdelsen af et Abelstedt smykke

Abelstedt smykker gennemgår en avanceret designproces fra tegning til færdigt design.

Abelstedt har siden begyndelsen stræbet efter at skabe de smukkeste smykker. Denne forpligtelse ligger bag filosofien om Abelstedts håndværk, som yder sit ypperste for at give dig et varigt smykke, der funkler i mange år.

Håndværk af ringe

Trin 1: Design

Hos Abelstedt sørger vi for at sætte standarden for de mest ultimativt fine smykkdesigns. Vi stræber efter et high-end look i hvert enkelt design.

Hver skabelse af et Abelstedt smykke begynder med en skitsering, der udarbejdes i hånden i et detaljeret design. Dette gør det muligt for vores dygtige grafikere at forstå og videregive alle detaljer i en illustreret 3D-model (CAD).

Halskæde håndværk
Flora ring håndværk

Trin 2: Udarbejdelsen

Efter designprocessen konstrueres en støbeform ud fra CAD og skitsen. Alle Abelstedts smykker er fremstillet af ædelmetal, sterling sølv (925) eller 14-18 karat guld eller hvidguld.

Efter at formen er blevet justeret, poleres den for at skabe en skinnende overflade, som yderligere belægges med rhodium. De funklende sten indsættes herefter med rolig hånd. Hver sten limes og sættes derefter på en måde, der passer bedst til designet, hvilket sikrer, at stenen sidder sikkert på sin plads.

Trin 3: Sidste justering

Når hver eneste detalje på smykket er blevet undersøgt nøje, bliver smykket kvalitetstestet for at sikre, at det lever op til Abelstedts filosofi om grundigt håndværk. Smykket bliver lasergraveret med Abelstedt-varemærket samt 925 eller 14-18k for at angive smykkets højeste kvalitetsstandard.

Derefter forlader værkstedet for at blive præsenteret med glæde og forbløffelse af designeren, håndværkeren og dig selv.

Halskæde håndværk
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori