Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot
Flash Sale: 15% på alt. Slutter om...
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
20 minutter

Om

Vores passion er overraskelsesøjeblikket

Siden Abelstedt blev grundlagt i 2015 i København, har vi tilbudt inspirerende individualitet og en særlig passion for hver eneste detalje. Lige fra starten har vores kreationer overgået vores kunders forventninger, hver gang de har pakket deres unikke smykker ud af den berømte Abelstedt Blue Box.

Hos Abelstedt sætter vi hele tiden standarden for revolutionerende smykkedesigns, der ikke kun adskiller sig i udseende – men også i kvaliteten og måden, hvorpå de er skabt. Vi ser smykker som kunst, hvilket ligger os meget på sinde og har været kernen i Abelstedts vision lige fra design- og håndværksprocessen til smykket leveres i hænderne eller gaven til den nye glade ejer af et Abelstedt-smykke.

Smykker af håndværksmæssigt eksperthåndværk i håndlavet kvalitet

Abelstedt smykker er ikke kun smukke, iøjnefaldende og unikke – de er også fremstillet i en uovertruffen kvalitet. Vores fokuserede håndværkere i den fortryllende smykkehovedstad Hong Kong skaber og dekorerer hvert eneste smykke og indsætter Abelstedts velkendte hvide og farvede krystaller, diamanter eller safirer i hånden. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at hvert smykke er unikt på sin egen måde, og at smykkerne holder i årtier og kan bæres med kærlighed og beundring. Du kan læse mere om vores proces under Håndværk.

Afhængigt af kollektionen er Abelstedt smykker til hende stolt fremstillet af rent ædelmetal af sølv, guld og hvidguld og prydet med krystaller, diamanter og safirer. Udforsk vores kollektioner af ringe, forlovelsesringe, vielsesringe, armbånd, øreringe og halskæder. Til mænd har vi også for nylig udvidet vores sortiment med en kollektion af elegante og ekstremt robuste ringe til mænd i tungsten – det mest ridsefaste metal, vi kender. Hvis du leder efter ringe til par, har vi samlet vores anbefalinger under kategorien parringe.

Vores filosofi om kunden først

Vi er af den faste overbevisning, at vores kunder fortjener et fantastisk udvalg, ukomplicerede oplysninger og en legendarisk service. Vi har arbejdet hårdt for at opbygge et team af passionerede smykkeeksperter, som altid sætter kunden i centrum. Vi stræber efter at være dit foretrukne smykkemærke for livet.

Vores smykker er blevet kendt for at blive givet som gave, og det er vi stolte af, da vi laver de bedste gaver, du kan forestille dig. Derfor ved vi, at det kan være svært at finde det perfekte smykke i den perfekte prisklasse. Heldigvis har vi vores gaveafdeling, hvor du kan finde vores bedste anbefalinger opdelt i prissegmenter. Desuden er vores kundeservice tilgængelig helt frem til midnat mandag-lørdag, hvor du kan chatte direkte med os. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål med glæde.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.