Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot
Flash Sale: 15% på alt. Slutter om...
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
20 minutter

Handelsbetingelser

Juridisk navn: Apelstedt ApS

CVR-nr. 36537043

Om betaling

Vi trækker din betaling, når vi sender din bestilte ordre. Vi arbejder med et SSL-sikret betalingssystem.

Når du foretager dig et køb på Abelstedts officielle webshop, ser du vores priser som dagspriser i danske kroner inklusiv 25% moms. Som kunde betaler du ikke for diverse betalingsgebyrer og fragt af din ordre, såfremt dette vælges ved kassen.

Betalingsmuligheder

Hos Abelstedt accepterer vi Mastercard, Visa, Visa Electron og American Express til kortbetaling. Du kan med fordel benytte Google Pay og Apple Pay, når du betaler med dit betalingskort. Vi pålægger ikke kortgebyrer.

Ydermere kan du vælge at betale med Paypal eller dele din betaling op i bidder med Viabill. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Vores kortbetalinger bliver håndteret af indløseren Stripe, og beløbet hæves først på dit betalingskort, når varen bliver sendt fra Abelstedt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end beløbet på din ordre.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr., og beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere hos Viabill.

Gavekort

Hvis du har modtaget et Abelstedt gavekort eller tilgodebevis, kan du benytte dette ved checkout/kassen, når du har lagt dine ønskede varer i kurven. Dækker beløbet på dit gavekort en mindre del end varens pris, kan du betale restsummen med vores ovenstående betalingsmuligheder.

Gavekort udløber efter 2 år fra ordredatoen.

Hurtig og sikker levering

Abelstedt sender til alle lande og yder forskellige leveringsmuligheder alt afhængig af dine gavebehov. Du kan vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

1-2 dage – forsikret og sporet uden omdeling gratis
1-2 dage – forsikret og sporet med omdeling for DKK 59

Vi lægger stor vægt på sikkerheden af vores pakker, og vi får leveret vores pakker af den største leveringsservice i Danmark, som er Postnord. Når vi modtager ordren fra dig, pakker vi varen/varerne ned enten samme dag eller hverdagen efter, som er samme dag pakken bliver sendt afsted.

Bytte & retur

Der er få ting, der er essentielle, når du vil returnere en vare til os.

  • Alle køb kan returneres inden for 30 dage.
  • Kun køb foretaget direkte hos Abelstedt.
  • Ved refundering husk da at vedlægge en kopi af din kvittering, som lå i din pakke.
  • Det er dit ansvar, at varen kommer sikkert frem til os ved enten at sende forsikret eller andet. Vi står ikke til ansvar for forsvundne pakker. Pakkelabelen som kan købes via ovenstående knap er både forsikret og sporet.
  • Returekspedition kan tage op til en uge.

Fortrydelsesret

Kunde betaler for, at pakken returneres og hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan dog med fordel hente en billig og forsikret returlabel med sporingsnummer samt returformular under levering og returnering.

Al original emballage, tilbehør, gratis varer osv. skal medfølge returpakken.

Der ydes ingen fortrydelsesret ved levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, og du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give Abelstedt besked.

Delvis fortrydelse

Hvis du har købt flere varer hos Abelstedt, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand ved fortrydelse

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Ydermere anbefaler vi, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt.

Hvis der ønskes en refundering, husk da at vedlægge en kopi af din kvittering.

Om tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, vil du få refunderet dine penge mod tilbagelevering af dit produkt til os, og såfremt produktet ikke er beskadiget eller værdiforringet af nogen art. Det er dit ansvar at yde en sikker forsendelse, så der ikke opstår skader eller lignende på produktet.

Abelstedt refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor Abelstedt har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen.

Abelstedt tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du fra Abelstedt har modtaget et tilgodebevis for dit køb grundet en overtrædelse af fortrydelsesfristen og derefter ønsker en tilbagebetaling for et køb med dette tilgodebevis, bliver beløbet tilbagebetalt til tilgodebeviset og ikke dit betalingskort.

Personlige oplysninger

Din indsendelse af personlige data via abelstedt.dk er underlagt vores privatlivspolitik, som du kan læse her.

Abelstedt sender korte invitationer via e-mail ud til alle kunder, så de kan anmelde deres ordre/produkt på abelstedt.dk. Ved at handle på abelstedt.dk accepterer du at modtage denne invitation.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos Abelstedt som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.

Er dit Abelstedt smykke gået i stykker, skal du gå til den forhandler, hvor du købte produktet, hvorenten det er webshoppen eller vores samarbejdspartnere.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer samt sender retur inden for 14 dage efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.

* Skyldes det en produktionsfejl, byttes smykket uden beregning, såfremt butikken vurderer, at fejlen ligger i smykket, og at en kopi af kundebon dokumenterer, at smykket er solgt ud inden for 2 år. Husk derfor altid at gemme kvitteringen, da denne fungerer som bevis i tilfælde af reklamation.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 13.10.2020

© Abelstedt. Alle rettigheder forbeholdt.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.