Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Handelsbetingelser

Juridisk navn: Apelstedt ApS

CVR-nr. 36537043

Om betaling

Vi trækker din betaling, når vi sender din bestilte ordre. Vi arbejder med et SSL-sikret betalingssystem.

Når du foretager dig et køb på Abelstedts officielle webshop, ser du vores priser som dagspriser i danske kroner inklusiv 25% moms. Som kunde betaler du ikke for diverse betalingsgebyrer og fragt af din ordre, såfremt dette vælges ved kassen.

Betalingsmuligheder

Hos Abelstedt accepterer vi Mastercard, Visa, Visa Electron og American Express til kortbetaling. Du kan med fordel benytte Google Pay og Apple Pay, når du betaler med dit betalingskort. Vi pålægger ikke kortgebyrer.

Ydermere kan du vælge at betale med Paypal eller dele din betaling op i bidder med Viabill. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Vores kortbetalinger bliver håndteret af indløseren Stripe, og beløbet hæves først på dit betalingskort, når varen bliver sendt fra Abelstedt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end beløbet på din ordre.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr., og beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere hos Viabill.

Gavekort

Hvis du har modtaget et Abelstedt gavekort eller tilgodebevis, kan du benytte dette ved checkout/kassen, når du har lagt dine ønskede varer i kurven. Dækker beløbet på dit gavekort en mindre del end varens pris, kan du betale restsummen med vores ovenstående betalingsmuligheder.

Gavekort udløber efter 2 år fra ordredatoen.

Hurtig og sikker levering

Abelstedt sender til alle lande og yder forskellige leveringsmuligheder alt afhængig af dine gavebehov. Du kan vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

1-2 dage – forsikret og sporet uden omdeling gratis
1-2 dage – forsikret og sporet med omdeling for DKK 59

Vi lægger stor vægt på sikkerheden af vores pakker, og vi får leveret vores pakker af den største leveringsservice i Danmark, som er Postnord. Når vi modtager ordren fra dig, pakker vi varen/varerne ned enten samme dag eller hverdagen efter, som er samme dag pakken bliver sendt afsted.

Bytte & retur

Der er få ting, der er essentielle, når du vil returnere en vare til os.

  • Alle køb kan returneres inden for 30 dage.
  • Kun køb foretaget direkte hos Abelstedt.
  • Ved refundering husk da at vedlægge en kopi af din kvittering, som lå i din pakke.
  • Det er dit ansvar, at varen kommer sikkert frem til os ved enten at sende forsikret eller andet. Vi står ikke til ansvar for forsvundne pakker. Pakkelabelen som kan købes via ovenstående knap er både forsikret og sporet.
  • Returekspedition kan tage op til en uge.

Fortrydelsesret

Kunde betaler for, at pakken returneres og hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan dog med fordel hente en billig og forsikret returlabel med sporingsnummer samt returformular under levering og returnering.

Al original emballage, tilbehør, gratis varer osv. skal medfølge returpakken.

Der ydes ingen fortrydelsesret ved levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, og du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give Abelstedt besked.

Delvis fortrydelse

Hvis du har købt flere varer hos Abelstedt, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand ved fortrydelse

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Ydermere anbefaler vi, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt.

Hvis der ønskes en refundering, husk da at vedlægge en kopi af din kvittering.

Om tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, vil du få refunderet dine penge mod tilbagelevering af dit produkt til os, og såfremt produktet ikke er beskadiget eller værdiforringet af nogen art. Det er dit ansvar at yde en sikker forsendelse, så der ikke opstår skader eller lignende på produktet.

Abelstedt refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor Abelstedt har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen.

Abelstedt tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du fra Abelstedt har modtaget et tilgodebevis for dit køb grundet en overtrædelse af fortrydelsesfristen og derefter ønsker en tilbagebetaling for et køb med dette tilgodebevis, bliver beløbet tilbagebetalt til tilgodebeviset og ikke dit betalingskort.

Personlige oplysninger

Din indsendelse af personlige data via abelstedt.dk er underlagt vores privatlivspolitik, som du kan læse her.

Abelstedt sender korte invitationer via e-mail ud til alle kunder, så de kan anmelde deres ordre/produkt på abelstedt.dk. Ved at handle på abelstedt.dk accepterer du at modtage denne invitation.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos Abelstedt som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.

Er dit Abelstedt smykke gået i stykker, skal du gå til den forhandler, hvor du købte produktet, hvorenten det er webshoppen eller vores samarbejdspartnere.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer samt sender retur inden for 14 dage efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.

* Skyldes det en produktionsfejl, byttes smykket uden beregning, såfremt butikken vurderer, at fejlen ligger i smykket, og at en kopi af kundebon dokumenterer, at smykket er solgt ud inden for 2 år. Husk derfor altid at gemme kvitteringen, da denne fungerer som bevis i tilfælde af reklamation.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 13.10.2020

© Abelstedt. Alle rettigheder forbeholdt.

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC