Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Den ultimative guide til forlovelsesringe

At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Mit navn er Julie Abelstedt, og jeg er grundlæggeren af Abelstedt. Jeg har været i smykkebranchen i over 7 år og har vejledt og designet forlovelsesringe til mere end 100 par – fra den lave til den høje prisklasse.

Hvis du ønsker at fri til din bedre halvdel, bør du læse denne ultimative guide, som jeg har skrevet i sin helhed. Jeg synes, det er vigtigt, at du lærer lidt om forlovelsesringe, inden du går ud for at købe en, da du ellers kan stå tilbage med en dyr og ærgerlig oplevelse, hvis du enten ender med at købe en for dyr, får fat i en forkert kvalitet eller føler, at designet har været det forkerte valg i det lange løb. Jeg er selv blevet gift for nylig, så jeg vil forsøge at skrive min personlige mening om, hvad man skal huske på, før man køber en forlovelsesring. I denne guide forklarer jeg de forskellige metaller, du bør kende, og hvilke ædelsten du kan vælge, hvis en diamant er for dyr. Hvis centerstenen er en klassisk diamant, vil jeg naturligvis også gennemgå de fire C’er, som bruges til at kategorisere diamantkvaliteten.

Forlovelsesringe er et varigt tegn på kærlighed. Det har de været i hundreder af år. Forlovelsesringe er udtryk for varigt kammeratskab, kærlighed og samhørighed mellem mennesker. Selv om denne tradition er flere hundrede år gammel, er det en tradition, som både mænd og kvinder har holdt sig til. Forlovelsesringen forbinder par og viser andre, at de hører sammen i kærlighedens navn.

Efter min mening er der 13 faktorer, som er vigtige at kende, før man køber en forlovelsesring. Lad os gå i gang.

Køb forlovelsesringen i god tid

Medmindre du tilfældigvis har en ring liggende eller måske en ring, som du har arvet, og som du har til hensigt at give videre, skal du afsætte masser af tid til at finde og få den rigtige ring på plads eller justeret, før du frier. Jeg anbefaler altid, at du begynder at købe 2-3 måneder før, du har til hensigt at fremsætte dit forslag.

Mange mennesker vælger en ring, der er designet og fremstillet helt unikt for dem. Det kan enten være, fordi du har opdaget, at din partner har gemt billeder af en bestemt type ring, som du bare ikke kan finde nogen steder. Det kan være, fordi du synes, at det er mest romantisk, at ringen er unik. Fordi en unik og håndlavet forlovelsesring kræver ekstra arbejde, tager det også længere tid at fremstille den sammenlignet med at bestille en forlovelsesring, der er på lager. Hvis du vil være sikker på, at du får din forlovelsesring i god tid, skal du tale med en designer i god tid i forvejen. Som nævnt er det en god tommelfingerregel at starte processen 2-3 måneder i forvejen, så du har masser af tid.

Hvilken form skal den centrale sten have i en forlovelsesring?

Hvis din partner gemmer billeder og links af en bestemt diamantform, og du ikke ved, hvad diamantformen betyder, kan det føre til, at du i sidste ende foretager et forkert køb. Der findes mange diamantformer, og det kan være lidt forvirrende at vide, at “rund slibning” f.eks. henviser til den runde form af centerstenen i en diamantring. Nedenfor kan du se de forskellige typer af centersten rangeret efter popularitet.

Diamantformer

Den mest populære form er “round cut”, dvs. en rund midtersten. Det er også den mest klassiske og den, der ofte bruges til de små diamanter omkring den centrale sten i en glorie. Men hvis din bedre halvdel er mere til noget unikt, kan du vælge en af de andre mere utraditionelle og specielle diamantformer.

Find hendes rigtige ringstørrelse

Når du skal ud og købe en forlovelsesring til din partner, er det utrolig vigtigt at kende hendes fingerstørrelse! Som regel skal forlovelsesringen placeres på venstre ringfinger, så det er denne størrelse, du skal kende (ja, der kan være forskel på størrelsen på højre og venstre finger).

Den bedste måde at finde ud af hendes ringstørrelse på er at spørge hende – eller endnu bedre, få hende til at få den målt nøjagtigt af en guldsmed, hvis hun selv er i tvivl.

Men hvis du vil være diskret, kan du også prøve at måle den indvendige diameter på en af hendes nuværende ringe. Det er dog vigtigt, at du måler meget nøjagtigt, da blot en halv millimeter kan have en mærkbar størrelsesforskel. Mange guldsmede udlåner også størrelsesmålere, som du kan tage med hjem, så du kan måle hendes størrelse nøjagtigt.

Et andet tip er at få hjælp fra sine venner og familie. Det kan meget vel være, at de kender til hendes ringstørrelse. Du kan også se, hvilken ring hun har på sin venstre ringfinger, låne den og få den målt hos en guldsmed. Her er det dog meget vigtigt, at ringens bredde er nogenlunde den samme som den, du ønsker at købe. En bred ring kan føles lidt mindre i størrelse end en tynd ring.

Jeg plejer altid at gøre vores kunder opmærksomme på dette, da mange kvinder vælger at gå en størrelse ned, hvis de har en tynd forlovelsesring med en tung krone, da der ikke er noget værre end en ring, der roterer, fordi den tunge krone vil gå ned og sidde på siden af fingeren. Hos Abelstedt har vi størrelser fra str. 46 til 69. De mest populære størrelser er 50, 52 og 54.

Jeg har lavet en størrelsesguide, som du kan printe ud for at måle hendes størrelse, hvis du ikke har mulighed for at spørge hendes familie til råds eller tage et kig forbi guldsmeden. Du kan tjekke størrelsesguiden her.

Du kan også bestille en gratis ringmåler her, men det kræver, at du låner hendes finger.

Fastsæt dit budget for forlovelsesringen

En fejl, som mange mennesker begår, når de køber en forlovelsesring, er at overskride deres budget og derefter fortryde købet – eller endnu værre, at de kommer i en uheldig økonomisk situation, fordi de ikke har fastsat et budget i første omgang. Netop af denne grund grundlagde jeg Abelstedt, fordi jeg følte, at der manglede forlovelsesringe, som ikke kun var tilgængelige for dem, der ikke havde et budget på +$8.000.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert beløb at bruge på en forlovelsesring. Disse tre faktorer spiller ind:

 • Dit budget og din økonomiske situation
 • Din partners forventninger
 • Ringens betydning

En forlovelsesring er en personlig ting for det par, hvis kærlighed den symboliserer. Alene af denne grund er det umuligt at sætte et specifikt tal på, hvad det skal koste. Prøv bare at finde en ring, som du har råd til, og som du ved, at din partner vil værdsætte.

Find en god og pålidelig smykkeforhandler

Når du køber en forlovelsesring, er det vigtigt, at du vælger en smykkeforhandler, der selvfølgelig har det udvalg, du ønsker, men det er også vigtigt, at du finder en, der yder en god og personlig service både før og efter købet. Mange mennesker tror, at det er bedst at gå til en fysisk butik for at være sikker på god service, men faktisk oplever jeg, at de fleste bliver skuffede, da de efterfølgende finder langt billigere priser på en tilsvarende ring online. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den potentielle smykkeforhandler yder en god service, vil jeg anbefale, at du kontakter dem, inden du køber, for at se, hvor hurtigt de vender tilbage, og hvor lang tid de tager sig tid til at besvare dine spørgsmål.

Hos Abelstedt har vi erfaringen og uddannelsen til at hjælpe vores kunder ordentligt gennem designprocessen for forlovelsesringen og forklare klart de forskellige faktorer, der spiller ind i forbindelse med at finde den perfekte forlovelsesring. Jeg tager mig af de fleste kunder, når det drejer sig om at købe fra vores diamantkollektion. Jeg kan godt lide at tage mig personligt af hver enkelt kunde, da vi ofte finder en mere personlig og god løsning til en forlovelsesring. Jeg er altid til stede med personlig assistance efter hvert eneste køb.

Hvilken type er din bedre halvdel?

Når du vælger udseendet på hendes forlovelsesring, er det vigtigt, at du vælger et design, der passer til den type pige, som din partner er. Vil din partner foretrække det meget feminine “prinsesse-look”? Eller er hun mere til det enkle, sporty look? Hvis det er sidstnævnte, så er hun sandsynligvis ikke til det ekstravagante look med masser af diamanter og ædelsten. Prøv om nødvendigt at gå hendes smykkeskrin igennem og se, hvad hun har, og hvad der passer godt.

Hvilken farve guld skal forlovelsesringen have?

Her ville jeg nok også snige mig ind i hendes smykkeskrin for at se, hvilken farve smykker hun normalt har på. Er hun mest til det varme gule guld, eller er de fleste af hendes smykker i koldt hvidguld eller sølvlook? Det kan også være, at hun elsker rosaguld? Du bør vælge den farve, der passer bedst sammen med hendes andre smykker.

Personligt anbefaler jeg altid at vælge en ring i hvidguld, da den lyse farve passer godt til en hvid ædelsten. Guld fremhæver ikke diamanter eller andre ædelsten særlig godt. Men hvis du har en ring, hvor størstedelen af ringen ikke er fyldt med sten, er gulguld selvfølgelig også super smukt.

Hvilken guldkarat skal du vælge til en forlovelsesring?

En forlovelsesring er oftest lavet af guld, men den behøver ikke nødvendigvis at være guldfarvet – den kan også være hvidguld eller rosaguld.

Du kan ofte vælge mellem 9-10 karat, 14 karat og 18 karat hvidguld. 14 karat er mindre rent end 18 karat, men 14 karat kan være mere holdbart end 18 karat hvidguld. Jo renere guldet er, jo blødere bliver det. Derfor er det ikke nødvendigvis det bedste valg at vælge en høj karat, hvis du ønsker, at ringen skal være mere holdbar. Karat har også noget at sige om guldets farve. Hvis du vælger en høj karat, vil den gule farve fremstå mere gylden og mørk. På billedet nedenfor kan du se eksempler på de forskellige nuancer.

Vælg en forlovelsesring, der er unik og har karakter

Selv hvis din bedste veninde har valgt en super smuk ring, bør du aldrig vælge noget, der ligner den eller ligner den. En ring skal afspejle din partners og jeres unikke forhold og skal derfor også være unik. Ingen pige ønsker at have den samme forlovelsesring som deres nærmeste veninde. Prøv at se, om I kan vælge en ring, der er personlig, og som fortæller en historie om jer som par.

Tag et kig på hendes hånd

Hænder er forskellige, og selv om din partner er lille, kan hendes fingre meget vel være store, hvis de er kraftigt bygget. Det kan være en idé at kigge på det, da man plejer at sige, at en tynd og fin hånd er pænere med en tynd ring, mens en større hånd ser pænere ud med en ring, der har en vis fylde.

Hvis hun har brede fingre, vil jeg anbefale, at du vælger en ring med en dobbelt halo, da dette er et eksempel på en ring, der har fylde, uden at du sprænger budgettet:

Hvis hun har en lille hånd, kan en solitaire ring være et godt valg, da den er enkel, flot og lille:

Vælg en ringstørrelse, der (næsten) passer

Husk, at det er en ring, der vil følge hende i mange år fremover. Det er derfor en god idé at se ind i fremtiden, når du vælger størrelse. Jeg vil anbefale, at du ikke vælger en ring, der sidder for stramt på fingeren. Det er i orden, hvis der er lidt plads til, at fingeren kan udvide sig. Det kan være, at hendes hånd vokser med årene (hvilket de fleste mennesker gør), eller måske bliver hun gravid og får derfor en større størrelse af den grund.

Kend de fire C’er

Hvis du er sikker på, at du vil have en diamant som midtersten, er det vigtigt, at du kender de fire C’er, som er kvalitetsklassifikationer for diamanter. Her er en kort oversigt:

Klip: En vurdering af, hvor godt en diamant er slebet, hvilket påvirker, hvordan den fanger lyset.

Farve: En klassificering af, hvor farveløs en hvid diamant er.

Klarhed: En vurdering af, hvor fejlfri en diamant er, både indvendigt og udvendigt.

Karat: En vægtmåling, der kan give dig en idé om, hvor stor en diamant er.

Min anbefaling af kvaliteten af diamanten

Selv om hvert af de fire C’er er vigtige, anbefaler smykkeeksperter og jeg selv normalt at prioritere slibningen, når vi vælger en diamant. Hvis en diamant har en dårlig kvalitet, vil den ikke reflektere lyset godt, hvilket vil få den til at se kedelig og beskidt ud. SI1, G-H er en gennemsnitlig, god kvalitet og et godt valg til alle diamantkøb. Disse kvaliteter er normalt dem, jeg anbefaler. Hvis du ønsker en ring med mange små diamanter, ville jeg aldrig vælge SI1, da du ikke kan se diamantkvaliteten her på samme måde som med en stor diamant.

Her er de forskellige diamantkvaliteter, som jeg kan anbefale:

Klarhed: SI1

SI1 betyder, at diamanten har nogle små indeslutninger i den. Det kan være små pletter, der ikke er synlige med det blotte øje. Faktisk er SI1 den bedste klarhedsklassificering på skalaen, som har indeslutninger. De er derfor ikke synlige for øjet, uanset hvilken vinkel man ser diamanten fra. For at se indeslutninger eller ufuldkommenheder i en SI1-diamant skal du bruge et mikroskop eller en 10x guldsmedslæserlup. Inklusionerne er så små (hvilket selvfølgelig er en god ting).

Alle diamanter med en klarhedsklassificering under SI1 (dvs. SI2, I1, I2 og I3) har fejl, som du kan se synligt fra oven eller fra siden.

Så du får en smuk diamant, hvor inklusionerne er godt skjult, til en god pris, hvis du vælger SI1. Du kan gå meget højere op i klarhed (f.eks. FL, IF, VVS1, VVS2, VS1, VS2), men med det blotte øje vil du ikke kunne se den store forskel på disse sten. Det er kun i et mikroskop, at du kan se forskellen, men helt ærligt, hvor ofte ser du din diamant i et mikroskop?

Det er det, der gør SI1 til et så populært valg og helt klart grunden til, at jeg ville vælge en SI1-diamant.

Farve: G eller H

Lad os se på farven, da den naturligvis også spiller en rolle. Farveskalaen G-H betyder, at diamanten betragtes som en “fin hvid” diamant. Begge dele er dog helt i orden at købe. Begge farver er i den høje skala af farveløshed, men ikke i den allerøverste.

Med en G- eller H-farvet diamant vil den se helt hvid ud (men betragtes som off white). De fleste mennesker kan ikke se forskellen mellem et G eller H og en højere farve på skalaen. Diamanter med farven D, E eller F er de højeste på den farveløse skala. De farveløse D, E og F er smukke, men de er også meget dyrere. Og da de fleste mennesker ikke kender forskellen på en “fin hvid” diamant og en “ren hvid” (D, E og F) diamant, hvorfor så bruge ekstra penge på det?

Du kan også vælge en lavere farve på skalaen som I, J, K, L og M, men så kommer du ind i diamanter, der begynder at få et gult skær, og det er ikke så smukt som den fine hvide farve (selv om nogle elsker den varme, som det kan tilføre diamanten).

Så hold dig til en hvid diamant inden for G eller H, og den vil se lysere og hvidere ud.

Kvaliteten og prisen

Klarhed, farve og pris er naturligvis det, der gør SI1, G-H til de mest populære diamantkvaliteter på markedet. Det er begge gode kvaliteter, som du heller ikke behøver at tømme din bankkonto for at få råd til at købe dem. Hvis du ønsker at bruge ekstra penge på en diamant, er det bedre at gå et skridt op i størrelse og karat.

Har den diamant, jeg køber, brug for et certifikat?

Hvis du køber en større diamant, skal du altid sikre dig, at du får et certifikat. Jeg anbefaler altid at vælge en diamant, der er GIA-certificeret. GIA-certifikater bruges almindeligvis i smykkebranchen til at henvise til diamanter, der har gennemgået GIA’s strenge klassificeringsproces. Det er altså et certifikat på din diamant, der garanterer, at din SI1, G-H diamant faktisk er en SI1, G-H diamant.

Se Abelstedts forlovelsesringe for at finde den ring, der passer til dig og din partners præferencer. I vores kollektion har vi en bred vifte af stilarter at vælge imellem – både billige forlovelsesringe og forlovelsesringe med skræddersyet service. Det giver dig mulighed for at finde eller designe den perfekte ring til dig eller din partner ved hjælp af vores designteam.

Ofte stillede spørgsmål om forlovelsesringe

Hvilken hånd skal forlovelsesringen bæres på?

Forlovelsesringen skal bæres på venstre hånd på ringfingeren. Det skal du huske på, når du vælger størrelse, da højre og venstre ringfinger normalt ikke har nøjagtig samme størrelse.

I de vestlige lande kan traditionen med at bære forlovelsesringen på den fjerde finger, dvs. ringfingeren, spores helt tilbage til Romerriget. De troede, at denne finger havde en blodåre, der løber direkte til hjertet, og den kaldes derfor “Vena Amoris”, hvilket betyder “kærlighedens blodåre”. Da hjertet er centrum for dine følelser, blev ringfingeren derfor anset for at være den bedste finger til at bære forlovelsesringen på.

Kan jeg få en ringstørrelse rettet, hvis forlovelsesringen ikke passer?

Her er det vigtigt, at du træffer det rigtige valg første gang – eller i hvert fald så tæt som muligt! Hvis du køber en ring, der enten er for stor eller for lille, kan de fleste guldsmede tilpasse størrelsen. Det koster normalt omkring 70 dollars og tager ca. 10 dage for en god guldsmed at reparere. Problemet med dette er, at mange forlovelsesringe kan blive lidt mere skrøbelige af at blive justeret i størrelse. Når du laver en forlovelsesring mindre, skærer du et lille stykke af bunden af ringen, og så presser du ringen sammen og svejser den. Man kan ikke se, at ringen er blevet mindre, men det kan have en effekt på tasterne, hvis der er mange sten i forlovelsesringen. Når forlovelsesringen presses sammen, kan de tænder, der holder hver enkelt sten i ringen, bevæge sig. Dette kan medføre, at du mister diamanter med tiden. Det sker selvfølgelig normalt ikke, men det er vigtigt, at du kender risikoen, før du ændrer størrelsen på forlovelsesringen.

Når du låner en af hendes eksisterende ringe, skal du sørge for, at det er en ring, som hun har på samme finger som den nye ring, du vil købe. I denne lille guide giver jeg dig nogle råd og vejledning om, hvordan du kan finde hendes størrelse derhjemme.

Kan jeg købe en forlovelsesring i sølv?

Du kan nemt gøre dit frieri til et mindeværdigt øjeblik ved at give hende en smuk sølvring, som hun vil værdsætte for evigt, men som ikke har kostet meget. En forlovelsesring i sølv er ikke et dårligt valg med al sin glans. Mange mennesker vælger i dag at købe en billigere forlovelsesring. Årsagen kan være mange. I nogle tilfælde vil parret hellere bruge pengene på en bedre bryllupsrejse eller et større bryllup. I andre tilfælde bruges en forlovelsesring i sølv som stand-in i stedet for en ring med ægte diamanter i hvidguld. Du bør altid vælge den slags ring, der betyder noget for dig, uanset pris og design. Det kan en sølvring sagtens gøre.

Skal jeg købe min forlovelsesring online, og er det billigere?

I de fleste tilfælde er forlovelsesringe 30-40 % billigere online end hos fysiske smykkeforhandlere. På grund af den måde, diamanter sælges og distribueres på, er diamanter billigere for onlineforhandlere. Ved at købe din forlovelsesring online får du både et større udvalg af konfliktfrie diamanter og konkurrencedygtige priser. Hos Abelstedt graverer vi din 10-18 karat forlovelsesring gratis og leverer din ring i en uovertruffen emballage.

Hvorfor vælge Abelstedt til sin forlovelsesring?

Abelstedt har adgang til over 80 % af verdens marked for slebne diamanter. Det betyder, at du kan vælge præcis den diamant, du ønsker, hvis du ønsker at få lavet et skræddersyet design. Vi er førende på markedet for prisbillige, certificerede og etisk fremstillede diamanter. Vi tilbyder omfattende designmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der passer til dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for forlovelsesringe i hvidguld og guld. Du er velkommen til at sende os en e-mail med dit ønske, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på hendes drømmering.

Det kan være en langvarig proces at købe en forlovelsesring, og det er helt normalt at føle sig lidt bekymret. Vores team af dedikerede designere og guldsmede tilbyder dig personlig kundeservice, både før og efter du har købt din forlovelsesring.

Derfor er Abelstedt stolt af at kunne tilbyde forlovelsesringe af højeste kvalitet og elegance.

Med dit køb får du også gavn af følgende politikker:

 • Livstidsgaranti på alle forlovelsesringe
 • 30 dages returpolitik
 • Gratis gravering
 • Smuk indpakning
 • En ekstra lille gave ved køb af en forlovelsesring med diamanter
Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC