1-3 dages levering og 30 dage til returnering og ombytning af alle smykker.

Regler for forlovelsesringe: Den ultimative guide til forlovelsesringe

At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Mit navn er Julie Abelstedt, og jeg er indehaver af Abelstedt. Jeg har været i smykkebranchen i 7 år og har guidet og designet forlovelsesringe til mere end 100 par—både i det lave og i det høje prisleje.

Står du og skal fri til din bedre halvdel, bør du at læse denne ultimative guide, jeg har skrevet. Jeg synes, det er vigtigt, at du lærer lidt om forlovelsesringe, inden du begiver dig ud i et køb, da det ellers kan blive en dyr og ærgerlig oplevelse, som du står tilbage med, hvis du enten ender med at købe for dyrt, får fat i en forkert kvalitet eller føler, at designet har været det forkerte valg i den lange bane.

Jeg er selv gift, så jeg vil prøve at skrive mine personlige meninger om, hvad man bør have i tankerne, inden man køber en forlovelsesring. Jeg prøver i denne guide at forklare de forskellige metaller, du bør kende samt hvilke ædelsten, du kan vælge, hvis en diamant er for dyr. Skal centerstenen dog være en klassisk diamant, gennemgår jeg naturligvis også de 4 C’er, som er måden man kategoriserer diamantkvaliteten på.

Forlovelsesringe er et vedvarende tegn på kærlighed. Det har den været i hundreder af år. Forlovelsesringen er et symbol, der udtrykker vedvarende kammeratskab, kærlighed og samhørlighed mellem to mennesker. Selvom denne tradition er hundreder år gammel, er det en tradition både mænd og kvinder har holdt fast i. Ringen forbinder par og viser andre, at de hører sammen i kærlighedens navn.

Efter min mening er der 13 faktorer, der er vigtige at vide, inden du køber en forlovelsesring. Lad os springe ud i det.

Køb forlovelsesringen i god tid

Medmindre du tilfældigvis selv har en ring liggende eller måske en, du har arvet, som du har tænkt dig at give videre, skal du sætte god tid af til at finde og få den rigtige ring på plads eller rettet, inden du frier. Jeg anbefaler altid, at man går i gang med at købe 2-3 måneder inden, man har tænkt sig at fri.

Mange vælger en ring, der er designet og produceret helt unikt til dem. Det kan enten være fordi, man har set, at kæresten har gemte billeder af en bestemt type ring, som du bare ikke kan finde nogle steder. Det kan også være fordi, man måske synes, det er mest romantisk, at ringen er one-of-a-kind. Fordi en unik og håndlavet forlovelsesring kræver ekstra arbejde, kræver den også længere tid at producere sammenlignet med blot at lægge en ordre på en allerede designet forlovelsesring. For at sikre, at du har din forlovelsesring til den rette dato, du planlægger at fri, skal du tale med en designer i god tid.

En god tommelfingerregel er som sagt at gå i gang med processen 2-3 måneder i forvejen, hvilket giver dig masser af tid.

Hvilken form skal centerstenen have i en forlovelsesring?

Hvis din partner gemmer billeder og links af en bestemt diamantform, og du ikke ved, hvad selve diamantformen betyder, kan det føre til, at du begår et fejlkøb i sidste ende. Der er mange diamantformer, og det at vide at “round cut” f.eks. refererer til den runde form på midterstenen i en diamantring kan være svært at vide, hvis man ikke er sat ind i det. På billedet nedenfor kan du de forskellige former for centersten rangeret efter popularitet.

Diamantformer

Den mest populære form er ”round cut”, altså den runde centersten. Det er også den mest klassiske og den, der oftest bliver brugt til de små diamanter omkring en ring. Er din bedre halvdel dog mere til noget unikt, så vælg en af de andre mere utraditionelle og specielle diamantformer.

Find hendes ringstørrelse

Når du skal ud og købe en forlovelsesring til din partner, er det utrolig vigtigt at kende hendes fingerstørrelse! Som regel skal forlovelsesringen sidde på venstre ringfinger, så det er denne størrelse, du skal kende til (ja, der kan være forskel på størrelsen af højre og venstre finger).

Den bedste måde at finde ud af hendes ringstørrelse på er at spørge hende—eller endnu bedre, få hende til at få den målt præcist hos en guldsmed, hvis hun selv er i tvivl.

Hvis du dog vil være diskret omkring det, kan du også nemt prøve at måle den indre diameter på en af hendes egne ring. Det er dog vigtigt, at du måler meget præcist da blot en halv millimeter kan have en mærkbar størrelsesforskel. Mange guldsmede udlåner også størrelsesmålere, så du kan tage den med hjem og måle hendes størrelse helt præcist.

Et andet tip er at få hjælp af hendes venner og familie. Det kan helt sikkert være, at de kender til hendes ringstørrelse. Du kan også se, hvilken ring hun går med på hendes venstre ringfinger og prøve at låne den med og få den målt hos en guldsmed. Her er det dog meget vigtigt, at ringens bredde er nogenlunde den samme, som den du skal ud og købe. En bred ring kan nemlig føles en smule mindre i størrelsen end en tynd ring.

Jeg plejer altid at gøre vores kunder opmærksomme på dette, da mange kvinder vælger at gå en størrelse ned, hvis de har en tynd forlovelsesring med en tung krone, da der er intet værre end en ring der drejer, fordi den tunge krone vil ned og sidde på siden af fingeren. Hos Abelstedt har vi størrelser helt fra str. 46 til 69. De mest populære størrelser er 50, 52 og 54.

Jeg har lavet en størrelsesguide, som du kan printe ud for at måle hendes størrelse, hvis du ikke har mulighed for at spørge hendes familie til råds eller tage et kig forbi guldsmeden. Du kan også downloade størrelsesguiden, eller bestille en gratis ringmåler, men det kræver, at du låner hendes finger.

Sæt dit budget til forlovelsesringen

En fejl som mange begår, når de køber en forlovelsesring, er at gå over deres budget og derefter fortryde købet—eller endnu værre, at sætte dem selv i en uheldig økonomisk situation, fordi de ikke har fastsat et budget i første omgang. Af præcis denne grund grundlagde jeg Abelstedt, da jeg syntes, der manglede forlovelsesringe, som ikke kun var tilgængelige til dem, der havde et budget på kr. 50.000 eller derover.

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert beløb at bruge på en forlovelsesring. Disse tre faktorer spiller ind:

 • Dit budget og økonomiske situation
 • Din partners forventninger
 • Betydningen af ringen

En forlovelsesring er en personlig ting for det par, hvis kærlighed den symboliserer. Af denne grund alene er det umuligt at knytte et bestemt tal på, hvad den bør koste. Prøv blot at finde en ring, som du har råd til, og som du ved, at din partner vil værne om.

Find en god og pålidelig smykkeforhandler

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Abelstedt (@abelstedtofficial)

Når du køber en forlovelsesring, er det vigtigt, at du vælger en smykkeforhandler, der selvfølgelig har det udvalg, du ønsker, men det er også vigtigt, at du finder en, som yder en god og personlig service både før og efter købet. Mange tænker, at det er bedst at gå til en fysisk butik for at være sikker på en god service, men faktisk oplever vi, at de fleste bliver skuffede, da de finder meget billigere priser online efterfølgende. Er du i tvivl om, hvorledes den ønskede smykkeforhandler yder en god service, vil jeg anbefale, at du kontakter dem, inden du køber for at se, hvor hurtigt de vender tilbage, og hvor meget tid, de tager sig til at svare dig.

Hos Abelstedt besidder vi erfaringen og uddannelsen til at hjælpe vores kunder ordentligt igennem ringdesignprocessen og tydeligt forklare de forskellige faktorer, der spiller ind i at finde den helt perfekte forlovelsesring. Jeg tager mig selv af de fleste kunder, når der er tale om køb fra vores diamantkollektion. Jeg kan godt lide at tage mig personligt af hver kunde, da vi ofte finder frem til en mere personlig og god løsning til en forlovelsesring. Jeg er altid til stede med personlig hjælp efter hvert eneste køb.

Hvilken type er din bedre halvdel?

Når du skal vælge hvilket look, hendes forlovelsesring skal have, er det vigtigt, at du vælger det design, der passer til den type, din kæreste er. Er din bedre halvdel til det meget feminine ”prinsesselook”? Eller er hun mere til det enkle sporty look? Hvis det er sidstnævnte, så er hun nok ikke til det ekstravagante look med mange diamanter og ædelsten. Prøv evt. at gå igennem hendes smykkeskrin og se, hvad hun har, og hvad der vil passe godt til.

Hvilken farve guld skal forlovelsesringen have?

Her ville jeg nok også snige mig ind i hendes smykkeskrin for at se, hvilken farve guld hun normalt bærer. Er hun mest til det varme gule guld, eller er de fleste af hendes smykker ovre i det kolde hvidguld eller sølvlook? Det kan også være, at hun elsker rosaguld? Du bør gå efter den farve, der matcher bedst med hendes andre smykker.

Personligt anbefaler jeg altid at gå efter en hvidguldsring, da den lyse farve er pænest sat op mod en hvid ædelsten. Guld fremhæver ikke diamanter eller andre ædelsten særligt godt. Men har du en ring, hvor størstedelen af ringen ikke er beklædt med sten, er guld naturligvis også super smukt.

Hvilken karat guld bør man vælge til en forlovelsesring?

En forlovelsesring er oftest lavet af guld, selvom den ikke nødvendigvis behøver at være guldfarvet—den kan også være hvidguld eller rosaguld.

Du kan ofte vælge blandt 9-10, 14 og 18 karat hvidguld. 14 karat er mindre rent end 18 karat, men 14 karat kan være mere slidstærkt end 18 karat hvidguld. Jo renere guldet er, des blødere vil det også være. Det er derfor ikke nødvendigvis det bedste valg at gå med en høj karat, hvis du ønsker, at ringen skal være mere slidstærk. Karaten har også noget at sige ift. guldfarven. Hvis du har en høj karat, vil den gule farve fremstå mere guld og mørk (hvor den kan nærme sig orange). På billedet nedenfor, kan du se eksempler. I Skandinavien er vi generelt mere til den mindre fremtonede gule farve fremfor 18 karat.

Vælg en forlovelsesring der er unik og har karakter

Selvom din bedste ven har fået fat i en ring, der er super smuk, bør du aldrig vælge noget, der ligner eller minder om. En ring bør afspejle din partners og dit unikke forhold og bør derfor også være unik. Ingen pige ønsker at have den samme forlovelsesring som deres tætteste veninde. Prøv at se, om du kan vælge en ring, der er personlig, og som fortæller en historie om jer som par.

Tag et kig på hendes hånd

Hænder er forskellige, og selv hvis du har en petit pige, kan hendes fingre godt være store, hvis de er stærkt bygget. Det kan være en ide at kigge, da man som regel siger, at en tynd og fin hånd er pænest med en mindre voldsom ring, hvorimod en større hånd er pænere med en ring, der har noget fylde.

Har hun brede fingre, vil jeg anbefale, at du vælger en ring med dobbelt halo, da dette er et eksempel på en ring, der har fylde, uden at du springer hele budgettet:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Abelstedt (@abelstedtofficial)

Har hun en lille hånd kan en solitaire ring være et godt valg, da den er enkel, fin og lille:

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Abelstedt (@abelstedtofficial)

Vælg en ringstørrelse der (næsten) passer i størrelsen

Husk på, at det er en ring, der skal følge hende mange år frem. Det er derfor en god ide at kigge ind i fremtiden, når du vælger størrelse. Jeg vil anbefale, at du ikke vælger en ring, der kun lige passer i størrelsen. Det er okay, at der er en smule plads til, at fingeren kan udvide sig. Det kan være, at hendes hånd vokser gennem årene (hvilket de fleste gør), eller måske bliver hun gravid og får derfor en større størrelse af den grund.

Kend til de fire C’er

Er du sikker på, at det skal være en diamant som centersten, er det vigtigt at du kender til de fire C’er, som er kvalitetsklassificeringer til diamanter. Her er en kort oversigt:

Cut: En gradering af hvor godt en diamant er skåret, hvilket påvirker, hvordan den fanger lys.

Color: En klassifikation af, hvor farveløs en hvid diamant er.

Clarity: En bedømmelse af, hvor fejlfri en diamant er, både indvendigt og udvendigt.

Carat: En vægtmåling, der kan give dig en idé om, hvor stor en diamant er.

Min anbefaling til diamantens kvalitet

Selvom hver af de fire C’er er vigtige, anbefaler smykkeeksperter og jeg selv normalt at prioritere cut, når du vurderer en diamant. Hvis en diamant har en dårlig kvalitet, vil den ikke reflektere lyset godt, hvilket vil få den til at se mat og beskidt ud. SI1, G-H er gennemsnitlig, god kvalitet og et godt valg til ethvert diamantkøb. Disse kvaliteter er normalt altid dem, jeg anbefaler. Ønsker du en ring med en masse små diamanter, vil jeg aldrig gå efter SI1, da du her ikke ser diamantkvaliteten på samme måde som med en stor diamant.

Her er de forskellige diamantkvaliteter, jeg kan anbefale:

Clarity: SI1

SI1 betyder, at diamanten har nogle små indeslutninger i sig. Det kan være små pletter, som ikke er synlige for det blotte øje. Faktisk er SI1 den bedste klarhedsvurdering på skalaen, der har indeslutninger. Så de er ikke synlige for øjet ligegyldig hvilken vinkel, du ser diamanten fra. For at se indeslutningerne eller ufuldkommenhederne i en SI1-klarhedsdiamant skal du bruge et mikroskop eller en 10x juvelerlup. Indeslutningerne er så små (hvilket naturligvis er en god ting).

Alle diamanter med en klarhedsvurdering under SI1 (altså SI2, I1, I2 og I3) har fejl i dem, som du synligt kan se fra oven eller fra siden.

Du får altså en flot diamant, hvor indeslutningerne er godt skjulte til en fantastisk pris, hvis du vælger SI1. Du kunne gå meget højere op i klarhed såsom (FL, IF, VVS1, VVS2, VS1, VS2), men for det blotte øje vil du ikke se meget forskel på disse sten. Det er kun under et mikroskop, at du vil kunne se forskel, men helt ærligt, hvor ofte vil du se din diamant igennem et mikroskop?

Det er det, der gør SI1 så populært et valg og helt klart grunden til, hvorfor jeg ville vælge en SI1 diamant.

Color: G or H

Lad os tage et kig på farven, da den naturligvis også spiller en rolle. G-H farveområdet betyder, at diamanten betragtes som en “fin hvid” diamant. Begge er dog helt i orden at købe. Begge farver er i den høje skala af farveløshed men dog ikke i helt i toppen.

Med en G- eller H-farvet diamant vil den se ret hvid ud (men betragtes som off white). De fleste mennesker kan ikke se forskel på en G eller H og en højere farve på skalaen. Diamanter med farven D, E eller F er de højeste på farveløs skalaen. De farveløse D, E, og F er smukke, men de er også meget dyrere. Og da de fleste mennesker ikke kan kende forskel på en “fin hvid” diamant og en “ren hvid” (D, E, og F) diamant, hvorfor så bruge ekstra penge på det?

Du kan også vælge en lavere farve på skalaen såsom I, J, K, L og M, men så kommer du ind i diamanter, der begynder at have en gul nuance, og det er ikke så smukt som helt hvid (selvom nogle dog elsker den varme, det kan tilføje diamanten).

Så hold dig til en hvid diamant inden for G eller H, og den vil se lysere og mere hvid ud.

Kvaliteten og prisen

Klarhed, farve og pris er selvfølgelig det, der gør, at SI1, G-H er de mest populære diamantkvaliteter på markedet. Jeg er selv fan af disse kvaliteter. Det er både fantastiske kvaliteter, men du skal heller ikke tømme bankkontoen for at få råd til dem. Hvis du gerne vil bruge de ekstra penge på en diamant, så gå hellere op i størrelse og carat.

Skal diamanten jeg køber have et certifikat?

Køber du en større diamant, skal du altid sørge for at få et certifikat. Jeg anbefaler altid, at man vælger en diamant, der er GIA-certificeret. GIA certifikater bruges almindeligvis i smykkeindustrien for at henvise til diamanter, der har gennemgået GIAs strenge klassificeringsproces. Det er altså et certifikat på din diamant, der garanterer, at din SI1, G-H-diamant i virkeligheden er en SI1, G-H-diamant.

Gennemse Abelstedts forlovelsesringe for at finde den ring, der passer til dine og din partners præferencer. I vores kollektion har vi en bred vifte af stilarter at vælge imellem—både billige forlovelsesringe og forlovelsesringe med en skræddersyet service. Dette giver dig chancen for at finde eller designe den perfekte ring til dig eller din partner ved hjælp af vores designteam.

Mest stillede spørgsmål om forlovelsesringe

Hvilken hånd skal forlovelsesringen bæres på?

Forlovelsesringen skal bæres på venstre hånd på ringfingeren. Dette bør du have i tankerne, når du vælger størrelse, da højre og venstre ringfinger normalt ikke er helt samme størrelse.

I vesten kan traditionen om at bære forlovelsesringen på fjerde finger, altså ”ringfingeren”, spores helt tilbage til Romerriget. De troede, at denne finger havde en åre, der løber direkte til hjertet, og man kalder den derfor for ”Vena Amoris”, som betyder ”kærlighedens åre”. Med hjertet i centrum for dine følelser blev ringfingeren derfor set som at være den bedste finger at bære din forlovelsesring på.

Vielsesringe bør derimod sidde på højre hånd, fordi man i kirken bruger højre hånd til at aflægge troskabsløftet.

Kan jeg få rettet en ringstørrelse til, hvis forlovelsesringen ikke passer?

Her er det vigtigt, at du vælger rigtigt første gang—i hvert fald så vidt muligt! Køber du en ring, der enten er for stor eller for lille, kan de fleste guldsmede rette størrelsen til. Det koster normalvist omkring kr. 500 og tager cirka 10 dage for en god guldsmed at ordne.

Problemet i dette er dog, at mange forlovelsesringe ikke har godt af at blive rettet til i størrelsen. Når man gør en forlovelsesring mindre, skærer man et lille stykke af bunden af ringen, og derefter presser man ringen sammen og svejser den. Man kan ikke se, at ringen er blevet lavet mindre, men det kan have en effekt på fatningerne, hvis der er mange sten i forlovelsesringen. Når forlovelsesringen bliver presset sammen, kan de fatninger, der holder hver enkelt sten fast i ringen, også rykke sig. Dette kan føre til, at du med tiden mister diamanter. Dette sker selvfølgelig oftest ikke, men det er vigtigt, at du kender til risikoen, inden du får ændret på størrelsen hos din guldsmed.

Når du låner en af hendes eksisterende ringe, så sørg for, at det er en, hun bærer på samme finger som den nye ring, du planlægger at købe. Hawr du brug for yderligere råd og vejledning til, hvordan du finder hendes størrelse derhjemme, så kan du passende læse min guide til at finde hendes ringstørrelse.

Kan jeg købe en forlovelsesring i sølv?

Du kan sagtens gøre dit frieri til et mindeværdigt øjeblik ved at give hende en smuk sølvring, som hun vil værne om for evigt, men som ikke har kostet det store. Med al dens gnist vil en forlovelsesring i sølv bestemt ikke være et dårligt valg. Mange vælger i dag at købe en billigere forlovelsesring, hvor årsagen kan være mange. I nogle tilfælde vil parret hellere bruge pengene på en bedre bryllupsrejse eller et større bryllup. I mange tilfælde bruges en forlovelsesring i sølv også som en stand-in i stedet for en ring med ægte diamanter og i hvidguld. Du bør altid gå efter den slags ring, der betyder noget for jer, ligegyldig pris og design. Og det kan en sølvring sagtens gøre.

Skal jeg købe min forlovelsesring online, og er det billigere?

I de fleste tilfælde er forlovelsesringe 30-40% billigere online end hos fysiske smykkeforhandlere. På grund af den måde diamanter sælges og distribueres på, er diamanter billigere for onlineforhandlere. Ved at købe din forlovelsesring online får du både et større udvalg af konfliktfri diamanter og konkurrencedygtige priser. Hos Abelstedt indgraverer vi din 10-18 karat forlovelsesring gratis og leverer din ring i en uovertruffen indpakning.

Hvorfor vælge Abelstedt til hendes forlovelsesring?

Abelstedt har adgang til over 80% af verdens polerede diamantmarked. Dette betyder, at du kan vælge lige præcis den diamant, du ønsker, hvis du vil have lavet et specieldesign. Vi er førende inden for overkommelige, certificerede og etisk fremstillede diamanter. Vi tilbyder omfattende designmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der matcher dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for forlovelsesringe i hvidguld og guld. Send os gerne en e-mail med dit ringønske, og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på hendes drømmering.

Et køb af en forlovelsesring kan være en langvarig proces, og det er helt normalt at føle sig lidt betænkelig. Vores team af dedikerede designere og guldsmede tilbyder dig personlig kundeservice, både før og efter du har købt din ring.

Af denne grund er Abelstedt stolte over at levere forlovelsesringe af yderste kvalitet og elegance.

Gennem dit køb vil du også drage fordel af følgende politikker:

 • Livstidsgaranti på alle produkter
 • 30 dages returret
 • Gratis indgravering
 • Smuk indpakning
 • En ekstra lille gave ved købet af en diamant forlovelsesring

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC