Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot
Flash Sale: 15% på alt. Slutter om...
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
20 minutter

Guide til diamanter og ædelsten

Vi stræber efter at sikre, at hver enkelt proces i forbindelse med skabelsen af en ring bidrager til vores planet og menneskers velbefindende. Få alt at vide om vores diamanter og ædelstene.

Livslang service

Når du køber en diamantring, bliver du automatisk medlem af Abelstedt familien. Vi tilbyder løbende service, herunder både pleje og reparation, hvis der skulle ske noget med din ring. Vi tilbyder også en fuld livstidsgaranti. Hvis ringen ikke passer ordentligt rundt om din finger, justerer vi den, så den passer perfekt til dig.

Og hvis du ønsker en personlig gravering? Du skal ikke bekymre dig. Vi kontakter dig efter købet for at høre, hvilken speciel gravering du ønsker. Gratis gravering følger alle ædelstensringe.

Abelstedt diamantringe
Diamantringe

Hvide og farvede safirer

Alle Abelstedts safirer kommer fra Sri Lanka, som er hjemsted og samfund for safirer i alle tænkelige farver. Safirer er et stadig mere populært valg til forlovelsesringe, men også til højrehåndsringe og cocktailringe.

Safiren er en ædelsten ligesom diamanten, rubinen (som er en rød safir) og smaragden. Når du tænker på safir, vil du højst sandsynligt tænke på en mørkeblå, kongelig ædelsten. Men safirer findes i en regnbue af farver, selv hvide. Hvide safirer er blandt de dyreste og mest sjældne af alle safirer. Og nogle hvide safirer kan blive dyrere end en hvid diamant, hvis de er ubehandlede.

Safir er lavet af mineralet korund, som gør den til en meget hård, holdbar og stabil ædelsten til daglig brug. Safiren har en hårdhed på 9 ud af 10 på Mohs skala, hvor en diamant har en hårdhed på 10.

Safiren er for det meste varmebehandlet for at forbedre både farven og klarheden, men også bare det generelle udseende.

Minedrift i Sri Lanka

Sri Lanka har en veludviklet tradition for udvinding af ædelsten, især safirer. Alle vores safirer er udvundet i hånden ved hjælp af traditionelle metoder. Sri Lanka er bredt anerkendt som en af verdens bedste kilder til safirer i alle tænkelige farver. Alle Abelstedts safirer er meget nøje udvalgt, og hver sten er sin helt egen.

Der findes ikke to safirer, som er ens. Derfor undersøger vi hver enkelt sten meget nøje.

Abelstedt diamanter

Næsten alle Abelstedt forlovelsesringe og diamantringe er håndpåsatte med små sidediamanter. Hver enkelt diamant er sat med en rolig hånd for at sikre, at hver eneste lille diamant sidder sikkert og trygt på ringen.

Hos Abelstedt stiller vi høje krav til kvaliteten, men også af personlige og miljømæssige årsager.

Hvis du ønsker en diamant i stedet for en safir i din ring, er vi sikre på, at vi kan opfylde dit ønske. Hvis du ønsker en stor diamant i midten, bruger vi kun GIA-certificerede diamanter for at sikre, at du får den perfekte diamant. Hver diamant i midten leveres med et GIA-certifikat.

Udforsk alle Abelstedt diamantringe

Guld og hvidguld

Alle Abelstedt diamant- og safirringe er sat i massivt guld og hvidguld. Du kan vælge mellem 10, 14 og 18 karat guld.
Og alle smykker er indgraveret med den karat, du vælger. K står for karat (ikke at forveksle med karat, som er den vægt, vi bruger til at måle ædelstene). Det henviser til den procentvise andel af guld i en legering. Lad os illustrere: 24K guld er 100 % rent, 18K indeholder 75 % guld og 25 % legerede metaller, og 14K består af 58 % guld og 42 % legerede metaller.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Her er et par ting, du skal huske på:

Jo lavere guldkarat, jo hårdere er metallet, da guld er et blødt metal. 18 karat guld har en dybere gul nuance end 14 karat guld. Og 14 karat hvidguld har en stærkere hvid farve end 18 karat hvidguld.

På grund af den højere procentdel af legerede metaller er 10 karat og 14 karat guld mere modstandsdygtigt over for slid end 18 karat. Og hvis du ønsker platin i stedet for guld, kan du sende os en e-mail, så vi kan opfylde alle dine ønsker.

Julie Abelstedt til konsultation

Hejsa! Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den perfekte ring fra vores ædelstenskategori. Uanset om det drejer sig om at vælge en særlig jubilæumsgave, en vielsesring, en forlovelsesring eller en “bare fordi”-ring, er jeg her for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Send mig en e-mail og tilføj dit nummer, hvis du ønsker et opkald i stedet for en e-mail: julie@abelstedt.com

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.