1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Justerbare ringe

Vores justerbare ringe er altid et gavehit. Du skal aldrig bekymre dig om at finde den korrekte ringstørrelse længere. Vores justerbare ringe kan skubbes og trækkes til den perfekte pasform… hver gang.

Steel gold jewelry
i Forgyldt ædelstål
470 kr.
Nyhed
i Forgyldt ædelstål
440 kr.
Nyhed
i Forgyldt ædelstål
440 kr.
Nyhed
i Sølvbelagt ædelstål
470 kr.
Nyhed
i Sølvbelagt ædelstål
440 kr.
Nyhed
i Forgyldt ædelstål
470 kr.
Nyhed
i Sølvbelagt ædelstål
440 kr.
Nyhed

Ringe uden størrelse

Justerbar ringe kan være løsningen på dit problem. Nogle gaver kan bare være svære at finde ud af. Og det at købe en ring til sin kæreste eller en, man holder af, er helt sikkert i den kategori. Med ringe findes der mange forskellige størrelser, og de sidder alle sammen forskelligt på fingeren afhængigt af, om ringen er tyk eller tynd, eller om det nu er sommer (hvor fingeren kan være hævet) eller vinter. Justerbare ringe er svaret, da de kan passes af alle.

Hvad en justerbar ring?

En justerbar ring er en ring, der ikke har nogen størrelse. Det vil altså sige, at du kan ændre størrelsen på den justerbare ring ved at skubbe og presse dens ender, så den sidder perfekt på fingeren. Derudover er det nemt at variere præcist hvor på fingeren, ringen skal sidde, afhængig af om man laver en ring stack eller blot bærer den justerbare ring for sig selv.

Smykker er den perfekte gaveidé

En justerbar ring eller et andet smykke er altid et sikkert gavevalg. Hvad end det er til din udkårne, en nær ven eller et familiemedlem, går du ikke galt i byen med en . Vi har guldsmykker og sølvsmykker i forskellige priskategorier, . Du kan også tage et kig i vores sortiment af “almindelige” fingerringe eller smukke øreringe og halskæder. Vi er sikre på, at du finder noget der vil falde i god smag.

Hvorfor købe din justerbare ring hos Abelstedt?

Hos Abelstedt går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Problemet med almindelige justerbare ringe er ofte, at de ikke holder i længden, da det konstante pres med at åbne og lukke ringen udsætter materialet for slid igennem tiden. Hos Abelstedt gør vi en dyd ud af at designe og producere vores justerbare ringe efter bedste principper, så de holder mange år frem.

Vores kollektion for justerbare ringe består af ringe i ædelstål, der enten er sølvbelagte eller guldbelagte. Men det at kunne justere størrelsen er ikke engang det bedste: Alle vores justerbare ringe er fuldstændig vandfaste, så du ikke behøver bekymre dig, når du bærer din justerbare ring i badet eller i fitnesscenteret.

Shop efter kategori

Materialer

Justerbare ringe

Sten

Justerbare ringe
Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC