1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

Safirringe

Oplev forlovelsesringe med blændende safirer i forskellige farver fra dyb blå til pink og gul. Abelstedt har det bedste udvalg af safirringe.

Sapphire rings
Julie christmas

Hvis du ønsker en sten, der opfylder alle krav til holdbarhed, skønhed og farveskala, anbefaler vi safiren. En safir er det næsthårdeste naturlige mineral efter en diamant, hvilket gør safiren meget holdbar og et perfekt valg til daglig brug.

Selvom safirer er mest kendte for deres fantastiske blå nuancer, kan de fås i mange andre farver, herunder smukke toner af grøn, gul, pink, orange, sort, lilla, blågrøn, lilla og den mest populære hvide farve… altså enhver farve, du kan forestille dig. En rød safir omtales dog som en rubin.

Prisklassen for safirer og rubiner er lige så varierede som deres farveudvalg. Her hos Abelstedt kan vores gemmologer skaffe specifikke safirer, der passer til din præference for farve, form og budget.

Er safir forlovelsesringe populære?

Safir er det næstmest populære valg af centersten til en forlovelsesring efter diamanten. Ikke alene er safirringe smukke. De er også holdbare og scorer 9 ud af 10 på Mohs hårdhedsskala. Dette betyder, at en safirring er modstandsdygtig over for skader, selv når den bæres hver dag.

Bliver en hvid safir mat med tiden?

Når en hvid safir bliver en smule snavset, kan den miste en lille del af sin skønhed og glans. Rengøring af stenen vil dog give dens gnist tilbage.

Hvad er en hvid safir værd?

Hvid safir findes i en række af kvaliteter. Helt klare sten er ret sjældne, hvilket giver dem en højere værdi. Selvom klare hvide safirer ligner autentiske diamanter, har de en lavere pris.

Er alle safirer blå?

Safirer dannes naturligt i alle regnbuens farver såvel som sorte og farveløse. De blå nuancer er blandt de mest kendte lige fra mørk til lys blå. Blågrønne, hvide, lyserøde, grønne og gule safirer er også populære valg til forlovelsesringe. Rubiner også er safirer, men kaldes blot rubiner, når de er røde.

Er safirer mere værdifulde end diamanter?

Safirringe er et fantastisk valg, hvis du leder efter en mere overkommelig pris til en forlovelsesring, og du gerne vil have en stor centersten. De fleste varianter koster ikke det samme som prisen på en diamant i samme størrelse. Undtagelserne herfra er de større eksemplarer af de meget sjældne farver som padparadscha (fersken-orange) og blodrød rubin. Værdien af begge disse kan konkurrere med prisen på en diamant af samme størrelse.

Hvilke designs er bedst til safir forlovelsesringe?

Typisk består safir forlovelsesringe også af diamanter. Uanset om det er i et solitaire eller et halo design, er diamanter ofte påsat for at give en kontrast til den store safir centersten. Safirer ser betagende ud i klassiske, vintage- eller naturinspirerede designs og kan være et slående midtpunkt i mere moderne stilarter.

Shop efter kategori

Materialer

Safirringe

Sten

Safirringe
Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC