Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Safirringe

Oplev forlovelsesringe med blændende safirer i forskellige farver fra dyb blå til pink og gul. Abelstedt har det bedste udvalg af safirringe.

Sapphire rings
/
/
/
Safirringe
Filtrer efter:
Kollektioner
Materialer
Sten
Pris
Sorter efter:
Graverbar
i Hvidguld
15.840 kr.18.720 kr.
Graverbar
i Guld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
12.240 kr.15.120 kr.
Graverbar
i Hvidguld
12.240 kr.15.120 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.680 kr.16.560 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Guld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.
Graverbar
i Guld
12.960 kr.15.840 kr.

Hvis du ønsker en sten, der opfylder alle krav til holdbarhed, skønhed og farveskala, anbefaler vi safiren. En safir er det næsthårdeste naturlige mineral efter en diamant, hvilket gør safiren meget holdbar og et perfekt valg til daglig brug.

Selvom safirer er mest kendte for deres fantastiske blå nuancer, kan de fås i mange andre farver, herunder smukke toner af grøn, gul, pink, orange, sort, lilla, blågrøn, lilla og den mest populære hvide farve… altså enhver farve, du kan forestille dig. En rød safir omtales dog som en rubin.

Prisklassen for safirer og rubiner er lige så varierede som deres farveudvalg. Her hos Abelstedt kan vores gemmologer skaffe specifikke safirer, der passer til din præference for farve, form og budget.

Er safir forlovelsesringe populære?

Safir er det næstmest populære valg af centersten til en forlovelsesring efter diamanten. Ikke alene er safirringe smukke. De er også holdbare og scorer 9 ud af 10 på Mohs hårdhedsskala. Dette betyder, at en safirring er modstandsdygtig over for skader, selv når den bæres hver dag.

Bliver en hvid safir mat med tiden?

Når en hvid safir bliver en smule snavset, kan den miste en lille del af sin skønhed og glans. Rengøring af stenen vil dog give dens gnist tilbage.

Hvad er en hvid safir værd?

Hvid safir findes i en række af kvaliteter. Helt klare sten er ret sjældne, hvilket giver dem en højere værdi. Selvom klare hvide safirer ligner autentiske diamanter, har de en lavere pris.

Er alle safirer blå?

Safirer dannes naturligt i alle regnbuens farver såvel som sorte og farveløse. De blå nuancer er blandt de mest kendte lige fra mørk til lys blå. Blågrønne, hvide, lyserøde, grønne og gule safirer er også populære valg til forlovelsesringe. Rubiner også er safirer, men kaldes blot rubiner, når de er røde.

Er safirer mere værdifulde end diamanter?

Safirringe er et fantastisk valg, hvis du leder efter en mere overkommelig pris til en forlovelsesring, og du gerne vil have en stor centersten. De fleste varianter koster ikke det samme som prisen på en diamant i samme størrelse. Undtagelserne herfra er de større eksemplarer af de meget sjældne farver som padparadscha (fersken-orange) og blodrød rubin. Værdien af begge disse kan konkurrere med prisen på en diamant af samme størrelse.

Hvilke designs er bedst til safir forlovelsesringe?

Typisk består safir forlovelsesringe også af diamanter. Uanset om det er i et solitaire eller et halo design, er diamanter ofte påsat for at give en kontrast til den store safir centersten. Safirer ser betagende ud i klassiske, vintage- eller naturinspirerede designs og kan være et slående midtpunkt i mere moderne stilarter.


Læs mere
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

10 44024 120

Kollektioner

Materialer

Sten

Prisinterval

10 44024 120