1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Hvorfor vælge en safirring over en diamantring som forlovelsesring?

Når det kommer til forlovelsesringe, er diamanter stadig det mest klassiske valg. Men forlovelsesringe med safirer bliver en stadig mere populær trend - og det er der en god grund til! Læs videre for at få mere at vide om, hvorfor vi elsker funklende safirringe.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Dit valg af farve

Mens de fleste mennesker er bekendt med, at safirer som regel har en rig kongeblå farve, ved du måske ikke, at safirer kommer i stort set alle farver i regnbuen! Safirfarver som blågrøn, grøn, lavendel, orange og gul og endda den klassiske hvide farve giver mulighed for at skabe en smuk forlovelsesring, der er unik ift. din stil. Selvfølgelig er den traditionelle dybblå farve af safirer også et fantastisk valg, og vi har set en stigning i par, der vælger forlovelsesringe med safir frem for den klassiske diamantringe både for at få en unik farve men også for at få en større centerædelsten, uden at det bliver dyrere — tværtimod. Her hos Abelsted har vi et bredt udvalg af smukke safirringe med sten i alverdens farver.

En større centersten til din forlovelsesring

Safirer er normalt billigere end diamanter med lignende form og karatvægt. På grund af dette er hvide safirer et populært alternativ til diamanter til forlovelsesringe. For par, der ønsker at maksimere størrelsen af deres centersten, samtidig med at holde sig inden for et bestemt budget, kan det gøre en stor forskel at vælge en safir frem for en diamantring.

Lavet til at holde hele livet

Mens en diamant er det hårdeste mineral med en 10’er på Mohs-skalaen for hårdhed, er korund (mineralfamilien for safirer og rubiner) det næsthårdeste mineral med en vurdering på 9. På grund af dens hårdhed er safirer fantastiske ædelsten til hverdagsbrug og smykker, der vil blive brugt meget som forlovelsesringe. Safirer har heller ikke “spaltning”, hvilket betyder, at de ikke knækker, når de bliver ramt. Pleje af safirer er også relativt nemt, og regelmæssig rengøring med varmt sæbevand er alt, der skal til for at holde en safir centersten glitrende.

Kombiner safirer og diamanter

Hvis du kan lide udseendet af safirer men foretrækker diamanter, er vores forlovelsesringe og diamantringe en smuk måde at inkorporere begge på, da de fås med sidediamanter og en større centersafir. Vi laver selvfølgelig også alle vores forlovelsesringe med centerdiamanter ved efterspørgsel.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Guide til julegaver
Det kan være en vanskelig opgave at finde den perfekte julegave. Heldigvis har Abelstedt din ryg.
Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Regler for forlovelsesringe: Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.

Shop efter kategori

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC