Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

2023 Julie’s valentinsdag smykke gaveguide

Min gaveguide præsenterer et udvalg af smykker, der er velegnet til ægtefæller, partnere, venner og endda dig selv.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at vise din kærlighed og anerkendelse til dem, der er tættest på dit hjerte. Den gaveguide jeg har prøvet at lave præsenterer en udvalgt samling af smykker, der er egnet til ægtefæller, partnere, venner og endda dig selv. Fra øreringe til halskæder, ringe, armbånd og mere er disse gaver perfekte at bære hver dag i året. I modsætning til chokolade og blomster er smykker en varig påmindelse om din kærlighed. Uanset om du foretrækker klassiske hjerteformede designs eller moderne stilarter, har vores smykkekollektioner noget for enhver smag. Mange ringe tilbyder også muligheden for at få gravering i sig, så du kan tilføje et personligt touch til din gave. Gennemse vores Valentinsdag gaveguide for inspiration og find det perfekte smykke at give i år.

Valentinssmykker til hende du elsker (måske dig selv)

hjerte ring

Valentinsdag er den perfekte mulighed for at vise din anerkendelse til den specielle kvinde i dit liv. Vores Valentinsdags klassikere er helt sikkert smykker fra vores loving kollektion. Personligt elsker jeg den kollektion, da udstråler kærlighed på alle måder.

Loving V Gold Plated Heart Ring

Overvej at give hjerteformede øreringe i sølv eller guld eller en moderne hjerte-halskæde i guld eller sølv . Disse halskæder fra loving kollektionen er perfekte gaver, der vil minde hende om din kærlighed dag efter dag, og så skal du heller ikke til at finde hendes ringstørrelse, hvis du ikke kender til den.

heart necklace

Når man vælger hjerteformede smykker som en Valentinsdagsgave til sin betydningsfulde anden, er det vigtigt at tage deres personlige stil og præferencer i betragtning. Hvis hjerter ikke lige er hende, er der stadig mange andre måder at udtrykke din kærlighed med Valentinsdags smykkegaver. Overvej deres præferencer og vælg en gave, der passer til hendes smag.

En forlovelsesring til valentinsdag?

forlovelsesring

Valentinsdag, den mest romantiske dag på året, kan måske være det perfekte tidspunkt for par at tage deres forhold til næste niveau ved at blive forlovet. Planlægning af et frieri kan være stressende, men Valentinsdag giver mulighed for at gøre det ekstra specielt. Uanset om du foretrækker en simpel eller en storslået og unikt frieri, er der mange muligheder at overveje. For inspiration har vi samlet en samling af en masse ideer til hvordan du kan fri, læs dem her.

Hvorfor jeg synes du bør fri på Valentinsdag

En god grund til at jeg ville foreslå dig at fri på Valentinsdag er, at det er en dag, der er specifikt dedikeret til kærlighed og romantik, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt at tage det næste skridt i jeres forhold og forpligte jer til hinanden. Det ville gøre dagen ekstra specielt og mindeværdigt for jer begge.

Kærlighedsknuder er en favorit

Equestrian Knot Earrings

Smykker med kærlighedsknuder er en voksende trend og perfekt som en Valentinsdagsgave til hende. Disse smykker har sammenflettede løkker eller ringe, som symboliserer en evig forbindelse. Kærlighedsknuder giver en moderne fortolkning af det traditionelle hjertesymbol og kan findes i forskellige stilarter som øreringe, ringe, halskæder og armbånd. De er den perfekte måde at udtrykke din kærlighed og forpligtelse over for din partner på. Og så er vores knot ring den best sælgende ring i december, så det må altså være den perfekte smykkegave til hende.

Equestrian Gold Plated Knot Ring

Køb et smykke, der matcher hendes forlovelsesring.

Valentinsdag er den perfekte mulighed for at give en gave, der skinner og glimter, og som passer til hendes forlovelsesring, hvis du allerede har give hende sådan en. Diamantsmykker er et tidløst valg, der aldrig går af mode. Hvis du ikke er klar til en forlovelsesring, kan du overveje andre smykker såsom halskæder, evighedsringe eller armbånd. For dem, der allerede er forlovet eller gift, kan man overveje et matchende smykke til at supplere deres forlovelsesring, såsom perleformede diamantøreringe.

Valentinsdagsgaver til din højt elskede ven

Valentinsdag er ikke kun for romantiske par. Det er også en tid til at fejre venskaber, især for kvinder på Galentine’s Day, som typisk fejres dagen før Valentinsdag. På denne dag samles kvinder for at fejre deres venskaber med andre kvinder i deres liv. Uanset om du fejrer Galentine’s Day eller bare køber en gave til en ven, er der mange smykkemuligheder, der er perfekte til lejligheden.

Valentinsdags- og Galentine’s Day-gaver til venner tenderer at fokusere på empowerment og fejring frem for romantik. Halskæder med betydningsfulde affirmationer, der kan graveres, er en god gavemulighed til venner. Umatchede øreringe er endnu en sjov og unik gaveide. Vi tilbyder et bredt udvalg af overkommelige gaver under 100 kr, der er perfekte til at fejre venskaber. Overvej en halskæde med hendes fødselssten, geometriske øreringe, der afspejler hendes stil, eller en klassisk sølvkæde, der kan bære hendes yndlingsvedhæng.

Shop den perfekte accessory til at supplere din unikke forlovelsesring.

Når du shopper efter en forlovelsesring hos os eller hos en anden guldsmed, er det vigtigt ikke kun at overveje ringen selv, men også de accessories, der kan supplere den. En populær accessory at parre med en forlovelsesring er en vielsesring. Denne ring bæres traditionelt på fingeren ved siden af forlovelsesringen og symboliserer parrets forpligtelse over for hinanden. Vielsesringe kan laves af samme materiale som forlovelsesringen eller et andet, og de kan være simple eller elaborate i design. De kan også være besat med diamanter for at tilføje et touch af glamour og glans.

Giv hende en ring/smykkeboks

En anden accessory at overveje er en ringboks. Denne lille, dekorative boks bruges til at opbevare og transportere ringen sikkert. Ringbokse fås i forskellige stilarter, fra simple velvetbokse til elaborate designs med indviklede udskæringer eller graveringer. De gør sig som en tankevækkende gave til bruden-at-være og tjener som et specielt minde for parret.

Udover disse accessories, er det vigtigt at overveje praktiske overvejelser, når man shopper efter en gave, der passer til hendes forlovelsesring. Dette inkluderer at finde en matchende ring, der passer komfortabelt på brudens finger ved siden af forlovelsesringen, vælge et metal der passer i faven, og som kan holde i længden.

Diamantøreringe og armbånd

Som Valentinsdagsforslag kan diamantøreringe og armbånd være gode gavemuligheder, da de er tidløse og alsidige smykker, der kan bæres til enhver lejlighed, og så behøver du ikke at kende til hendes størrelse. Diamanter er også et symbol på kærlighed og forpligtelse, hvilket gør dem til et perfekt valg til et forslag.  Til sidst kommer valget af øreringe eller armbånd som gave til et Valentinsdagsforslag ned på personlig præference og stil.

Samlet set er der en række forskellige accessories, der kan købes sammen med en forlovelsesring for at forbedre dens skønhed og betydning. Fra vielses- og diamantvielsesringe til ringbokse, men du bør overveje både de sentimental og praktiske aspekter ved købet. Sørg for at imponere din særlige person denne Valentinsdag med gaver, der vil efterlade dem målløse.

Husk at Valentinsdag er lige om hjørnet! Så sørg for at få dit smykke i tide.

Kram, Julie.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC