Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Sådan stabler og sammensætter du dine øreringe

Øreringe spiller en stor rolle, når det gælder om at sammensætte et look. Og nogle gange er det bedre, jo mere du har, jo bedre. I denne guide gennemgår jeg de forskellige stilarter, du kan lave, når du stabler dine øreringe.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Øreringe spiller en stor rolle, når du skal til at sammensætte et look. Og det gælder ikke kun for dit outfit, men også for dit ansigt og udstråling. Øreringe har igennem tiden (og er stadigvæk) de mest brugte smykker næst efter ringe. Jeg synes, det giver god mening, da øreringe kan skabe balance til dit ansigt. Derudover er øreringe placeret så tæt på dine øjne, at de næsten ikke kan blive overset.

I denne guide har jeg samlet mine favoritlooks af sammensætte (eller ”stackede”) øreringe, sådan så man får et fint og feminint look samtidig med, at det ser cool og trendy ud.

Måden du sammensætter øreringe på har stor indflydelse på, hvordan du ser ud, og hvilke reaktioner det udløser hos andre. Det gælder især, når du mixer og matcher forskellige øreringe. Stacking af øreringe er en modetrend, der begynder at blive stor, og det giver så meget mening, da det kan se fantastisk ud!

Hvis du ikke har flere huller i hvert øre, er den ultimativt vovede ting at gøre at gå ud og få dem.

Selvom din egen stil og præferencer altid bør vejlede dine valg, så er ny inspiration aldrig en dårlig ide. Så er du klar til at finde ud af, hvordan du sammensætter dine øreringe? Jeg synes selv, at denne guide er guld værd, så læs endelig videre!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Ear Party med Heart Evangelista

Personligt synes jeg ikke, man bør være bange for at gå nye veje med sine sammensætninger af øreringe. Jeg har i længere tid beundret modebloggeren Heart Evangelista og har derfor valgt at vise dig inspiration igennem hendes billeder, da hun ikke blot kører et sikkert look, men hun tør også at springe ud i nogle vilde sammensætninger, der på magisk vis altid ser fantastiske ud.

Miks af små og klassiske ørestikkere

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Vi kender alle til den helt enkle og mest traditionelle sammensætning af små ørestikkere med enten små sten eller motiver, der løber fra en stor størrelse i bunden af øreflippen til den mindste i toppen af øret. Looket var nok mest populært tilbage i 2009 men ses dog stadigvæk, da looket både er nemt at style, og samtidig ser det stadigvæk bare vildt godt ud.

Da ørestikkerne er små, giver det masser af muligheder for at eksperimentere uden at afsløre dig selv for meget. Du kan for eksempel kombinere to forskellige farver i samme stil og matche det med dit outfit.

Sammensæt farverige creoler og hoops

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Sukker, krydderier og masser af søde sager. ✨🌈 Når det kommer til sammensætning, skal du ikke være bange for at mikse og matche forskellige sten og stilarter for at skabe et helt unikt look.

Her kan du se en masse forskellige creoler med diamanter, zirkoner og andre ædelsen sat sammen uden farvekoordinering. Det eneste, der er kordineret, er størrelserne, så den store creol er nederst, og den lille sidder i toppen.

Sammensætning af små ørestikker og creoler

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Er du til det mere petit look, så grib fat i alle dine små ørestikker og hoops. Du bør nemlig ikke være bange for at sætte både ørestikker og hoops sammen, især ikke når stilen er den samme. Disse hoops fra vores kollektion er det perfekte valg til næsten enhver sammensætning af øreringe.

Når du ikke bør have mange øreringe i

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Ligesom med tøj vil du gerne bruge smykker, der passer til lejligheden. Vigtigst af alt skal standarden for dine smykker matche din standard for tøj. Hvad jeg mener med det er, at hvis du skal til en dimissionsfest, en familiesammenkomst eller endda til en et arbejdsrelateret event, vil du sandsynligvis være iført et mere formelt outfit—måske en formel kjole eller noget mere skræddersyet såsom skjorte og bukser. I dette tilfælde skal du nok ikke gå efter en stor mængde sammensatte øreringe men her vælge få eller måske kun en enkelt ørering. Her ville jeg selvfølgelig vælge et par statement øreringe, så det ikke bliver alt for kedeligt. Gå efter store øreringe, der udstråler eksklusivitet.

Et andet miks af små ørestikker og creoler

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Hvorfor ikke være en smule våget og vælge noget med kontrast? På billedet kan du se, at Heart Evangelista blander både hoops og små ørestikker, og det mest opsigtsvækkende er, at hun har sat dem i en rækkefølge, der ikke ser organiseret ud, men alligevel ser det smukt og elegant ud.

Hvis du kan lide at eksperimentere med nye trends, er dette helt sikkert et look for dig. Du kan evt. også prøve at blande metaller. Dette har været et fashion no-go i lang tid, men nu er det noget, flere og flere prøver, da det giver kontrast, og jeg synes, det ser ekstremt godt ud.

Så hvis du har flere forskellige metaller, skal du ikke være bange for at blande dem og bære et par sølvøreringe sammen med et par guldøreringe. Det samme gælder for stenene—prøv at eksperimentere med at blande og matche forskellige farver sten for at få en kombination, som du kan lide.

Sådan sammensætter du lange øreringe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Er du klar til at gå all ind på et statement look, er denne form for sammensætning af øreringe helt sikkert noget for dig! Her er det vigtigt, at du vælger nogle vedhæng, der ikke bliver alt for store og støder på hinanden, når du sætter dem sammen. Du bør ikke være bange for at blande dråbeformede øreringe med eksempelvis emerald cut øreringe. Det kan blot give et mere sprudlende og spændende look.

Miks øreringe i samme farve

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Ensartet farvekombination er altid et hit! Det behøver ikke at være præcis samme farve, men vælg gerne farver, der er inde for samme spektre som eksempelvis rød og lyserød eller lyseblå og mørkeblå.

Personlige øreringe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Er der noget bedre end øreringe? JA… øreringe med betydning. Smykker har gennem tiden været et af menneskets mest betydningsfulde ejendele, da de ofte gives i gave, forlovelse eller måske endda går i arv. Så hvorfor ikke prøve at skabe en personlig sammensætning af forskellige øreringe? Det kan være bogstaver for dem, du holder af, eller små symboler, der har betydning for dig.

Perleøreringe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart Evangelista (@iamhearte)

Elsker du perler? Så vær ikke bange for at sætte dem sammen op af øret. Det kan være i både hængende stil og som ørestik. Man kan også få hoops med perler, der nemt kan sættes sammen. Perleøreringe skaber et feminint look og kan give dit farverige tøj en dæmper, så din stil virker mere balanceret. Perler kan fås af mange forskellige slags, men vælg helst ægte perler såsom ferskvandsperler, da man nemt kan se forskel på ægte og falske perler.

Jeg håber, at denne guide har kunne hjælpe dig et stykke på vej til at kunne sammensætte dine øreringe, så de passer til dig og dine fine små øreflipper. Blot husk på, at din beslutning er helt op til dig. Så længe du har hjertet med, skal sammensætningen af dine øreringe helt sikkert nok blive et hit. Tøv endelig ikke med at skrive på chatten, hvis du ønsker yderligere vejledning til at finde de perfekte øreringe, og husk at tjekke vores udvalg af øreringe ud. Jeg er sikker på, at du vil finde nogle, der passer perfekt til dig!

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden

Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.
De mest populære forlovelsesringe ifølge vores data
Min seneste undersøgelse viste nogle forventede og nogle overraskende resultater.
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori