Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Alt hvad du behøver at vide om guldringe til kvinder

Her er en komplet vejledning om guld, hvidguld og guld vermeil/guldbelagt sølv.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Hvad du bør vide om forgyldte smykker i sterling sølv også kaldet guld Vermeil

Opdag en verden af forgyldte guldringe hos Abelstedt. Hver forgyldte guld ring fra hver enkel af vores fem forskellige kollektioner er designet i tidløs stil. Når du går på opdagelse for at finde din nye forgyldte ring, vil du opleve et unikt udvalg i begejstrende kvalitet. Vi er kendt for vores unikke formningsarbejde af hver enkel forgyldte guld ring. Vores fatningsarbejde, som holder hver enkel lille diamant fast, er skabt med en rolig hånd af vores dygtige guldsmede i Hong Kong.

Vores guldringe kommer i 7 forskellige størrelser. Hvis din ringstørrelse ligger i mellem de størrelser vi tilbyder, vil vi anbefale, at du går en størrelse ned hvis du ønsker en tynd ring og gå en størrelse op, hvis du ønsker en bred guld ring. Er du ikke sikker på din størrelse, så kan du med fordel se vores størrelsesguide. Her vil du kunne finde frem til din egen ringstørrelse, men også finde frem til en din bedre halvdels ringstørrelse, hvis guldringen er en overraskelse.

Julie Abelstedt forklarer her forgyldte sterlingsølv guldringe

Pryd din hånd med en unik 18 karat forgyldt guldring. Vi tilbyder et stort udvalg af guldringe. Alle vores ringe fra den forgyldte ringkollektion er lavet i sterlingsølv 925 og belagt med 10 mikron guld. 10 mikron er en meget tyk belægning, der får guldsmedene til at åbne øre og øjne. Vi er kendte for vores høje forgyldning. Den normale forgyldning ligger på 3-5 mikron, hvor vores er 10 mikron.

Hvor lang tid holder en forgyldt/belagt guldring?

Dette kan variere alt efter, hvordan man behandler sin forgyldte guldring. Man siger som regel, at ved ofte brug af en forgyldt guldring vil den begynde at blive sølv efter 12 måneder. Dette sker ofte ved belægninger på 3-5 mikron. Passer du på din forgyldte guldring (det vil sige tager den af, når du er i kontakt med vand, parfume og andre væsker), og tager du din ringe af, når du fortager dig sport eller andre aktiviteter, der kan skade din forgyldte guldring, vil den helt sikkert kunne holde længere end 12 måneder, og gerne hele livet.

Er forgyldte ringe i guld ægte?

Svaret er ja. Vores forgyldte ringe i guld er lavet i ægte sølv og derefter belagt med ægte guld. Ringen er dog ikke 100% guld. Dette gør det muligt at skabe en ring, der ligner en guldring men til meget lavere pris. Basemetallet (sterlingsølv) er mere prisvenligt end guld men er stadig et ædelmetal. Guldbelagte ringe i sterlingsølv er derfor et kvalitetsbelagt smykke i stedet for eksempelvis stål eller kobber. Når du køber en forgyldt ring i guld, vil det betyde, at der kun vil være guld på overfladen af ringen. En forgyldt ring i guld kan fås i mange forskellige kvaliteter. Det er ikke kun basemetallet, der afgør kvaliteten. Hvor tyk belægningen er, har også meget at sige. Er ringen belagt med en tyk belægning af guld, vil ringen holde sin belægning i længere tid.

Kan en forgyldt ring smitte af?

Abelstedts forgyldte ringe smitter ikke af. Grunden til dette er at basemetallet er ægte sølv og ikke uægte metal såsom kobber eller andre metaller, som kan farve fingeren.

Sådan styler du din guldring til damer

En forgyldt ring til damer eller måske endda to på hver hånd giver et smukt og glitrende look. Forgyldte ringe til damer kan findes hos Abelstedt i alle varianter og designs. En fingerring til dig selv eller damen i dit liv er en oplagt gaveidé. Dameringe i guld kan findes i forskellige stilarter og størrelser hos Abelstedt. Leder du efter guldringe til fest, kan du med sikkerhed finde en ring, der kan få alle til at vende hovedet. Er du mere til et stilrent design, så tag et kig på vores allianceringe i guld til kvinder. 

Er du på udkig efter en guldring, der kan matche med alle de andre ringe, du har hjemme i dit smykkeskrin, kan du helt sikkert også finde dette hos os. Kvinderinge i guld kan være meget opmærksomhedsvækkende. Det kræver sin kvinde at bære vores strålende guldringe med stolthed. Miks og match dine guldringe, så du får det guldlook, du altid har drømt om. Eller gør din dame glad derhjemme med en guldring i smuk indpakning fra Abelstedt.
Køb forgyldte ringe til kvinder hos Abelstedt. Alle kvinder bør få en smuk guldring fra Abelstedt. 

En guldring kan tilføre kant og mere personlighed til en smuk kvinde. Den varme guldfarve på en fin kvindehånd er iøjnefaldende. For mange år tilbage var guldringe forbeholdt som vielsesringe eller forlovelsesringe, men i dag bærer alle kvinder guldringe lige gyldig alder, udseende eller status. Går du med tanken om at fri til din kære kvinde, har vi nu alligevel et par guldringe, der vil passe helt perfekt til dette. En guldring kan være et evigt minde og symboliserer kærlighed. Hos Abelstedt laver vi også specieldesigns. Vi laver dog kun specieldesignede kvinderinge i 14 karat og 18 karat guld og hvidguld med diamanter og ædelsten.

At sætte flere ringe sammen og skabe en personlig sammensætning kan være ekstremt smuk men kan dog også blive for meget til en lille fin kvindehånd. Kombiner derfor dine guldringe med en fin halskæde, armbånd eller et par smukke øreringe.

Billige guldringe ringe fås hos Abelstedt

Er du en ung og smuk pige, bør du have en ring, der matcher din skønhed. En strålende ring fra Abelstedt vil kunne få din hånd til at stråle. Er du til fine og feminine guldringe, finder du dem her hos Abelstedt. Enhver pige vil kunne finde det, hun søger hos Abelstedt, om det er solidt guld eller forgyldte ringe. En guldring vil altid pynte på enhver pige ligegyldig alder, køn og udseende. Vi tilbyder billige guldringe til den elegante og søde pige, der gerne vil udtrykke sin stil med ringe. Her på siden finder du både 14 karat og 18 karat diamantringe men også forgyldte sølvringe. Guldet giver et ekstra lille pift til dit smykkelook, uden det bliver alt for dyrt.

Fingerringe til piger i god kvalitet er svært at finde nu om dage, uden det bliver alt for dyrt. Hos Abelstedt har vi brudt dette og har valgt at skabe fem forskellige kollektioner med ringe, der er udarbejdet af dygtige og tekniske guldsmede, der ved, hvordan man skaber de bedste resultater inde for guldringe til piger – og forgyldte guldringe til piger. Belagte guldringe er meget populært blandt unge piger, ikke kun på grund af prisen, men også på grund af det tidsløse smarte look, som de giver. Du vil derfor helt sikkert modtage mange komplimenter blandt andre piger på din nye guldring.

Herre guldringe

Forgyldte ringe til mænd kan købes online hos Abelstedt. Vi tilbyder et stort udvalg af guldringe til mænd. Både brede, tynde og i forskellige stilarter. Uanset om det er en vielsesguldring til mænd eller en almindelig guldring til mænd til hverdagsbrug, kan du finde den hos os. Vores guldherreringe består af tungsten, som er belagt med guld. Vores belægning består af en ion-belægning, og det holder derfor herreguldringen fin i utroligt lang tid.

Derfor er herre guldringen meget slidstærk

Tungsten er det mest slidstærke metal. Er man en mand, der yder hårdt og fysisk arbejde, er det vigtigt at guldringen er slidstærk og kan holde til mange års brug. Vores guldringe til mænd findes i adskillige bredder, stilarter og farvekombinationer – såsom guld og sort. Du kan være sikker på, at finde den perfekte herre ring, uanset om det er en gave til dig selv eller en gave til en helt speciel mand i dit liv. Køb en herrering i guld og få hurtig og billig levering.

Guldringe

Opdag en verden af guldringe hos Abelstedt. Hver guldring fra hver enkel af vores fem forskellige kollektioner er designet i tidløs stil. Når du går på opdagelse for at finde din nye guldring, vil du opleve et unikt udvalg i begejstrende kvalitet. Vi er kendt for vores unikke formningsarbejde af hver enkel guldring. Vores fatningsarbejde, som holder hver enkel lille diamant fast, er skabt med en rolig hånd af vores dygtige guldsmede i Hong Kong.
Vores guldringe kommer i 7 forskellige størrelser. 

Hvis din ringstørrelse ligger i mellem de størrelser vi tilbyder, vil vi anbefale, at du går en størrelse ned hvis du ønsker en tynd ring og gå en størrelse op, hvis du ønsker en bred ring. Er du ikke sikker på din størrelse, så kan du med fordel se vores størrelsesguide. Her vil du kunne finde frem til din egen ringstørrelse, men også finde frem til en din bedre halvdels ringstørrelse, hvis guldringen er en overraskelse.

Hvilken guldring skal du vælge?

Hvor enten du ønsker en guldbelagt ring eller en14 karat eller 18k karat guldring, så kan du finde den online hos Abelstedt. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af unikke og smukke guldringe i højeste kvalitet. Vi tilbyder guldringe i alle prisklasser og stil. På denne måde kan vi sikre os, at du kan finde den guldring, der passer lige præcis til dig og din stil. Vi tilbyder naturligvis også hvidguldsringe i 14 karat eller 18 karat hvidguld. Er du i tvivl om, hvilken guldring du skal vælge, så har vi lavet en lille guldringsguide, der kan hjælpe dig på vej.

At vælge den perfekte guldring kan være en svær beslutning. De findes ofte i mange forskellige variationer, designs og størrelser. Du bør først beslutte, om du ønsker en guldring eller hvidguldsring. Gå eventuelt på opdagelse i dit eget smykkeskrin for at finde ud af, hvad du normalt går med. At mikse guld og sølv eller hvidguld kan dog også være smukt og meget unikt. At blande de to farver skaber ofte en smuk kontrast til dit smykkelook.

Fakta om guldringe

Din nye Abelstedt guldring vil være komfortabel at bære alle ugens dage. Husk dog at behandle dine guldringe med omhu – særlig hvis du vælger en guldbelagt sølvring. Læs vores guide til hvordan du passer, og renser din nye guldring.

Vores populære guldbelagte sølvkollektion består af en belægning på 10 mikron. Dette er en belægning, som er over det dobbelte af, hvad der normalt bliver brugt af danske smykkemærker. Vi er specialister i guldringe, og det er derfor vigtigt for os at vi leverer guldringe, hvor kvaliteten er over standard, så du kan være sikker på ikke at blive skuffet efter noget tids brug af din nye guldring.

Vores udvalg af guldringe kan findes med både håndpåsatte cubic zirkonia, diamanter eller safirer. Cubic zirkonia er en meget hård sten, og kan derfor modstå meget. Den er slidstærk og har en lang holdbarhed.

Guldringe er ofte det fortrukne valg hos danskere, da guldet varmer vores lyse hud op. Guldringe har gennem tiden været det mest foretrukne metal. Egypterne og romerne var nogle af de første, der udsmykkede sig med ekstreme mængder guld – alt fra guldringe til store guldhalskæder. Guld er ikke billigt, men man er med tiden blevet bedre til at skabe guldringe, der ikke har samme vægt og tyngde som tidligere for at bruge mindre guld og derved formindske priserne på hver enkelt guldring.

En guldring er den perfekte gave til den, du holder af. Ønsker du en guldring, der symboliserer kærlighed, så gå på opdagelse blandt vores hjerteringe fra Loving kollektionen. Ønsker du at give en guldring til din udkårne, så kan du nemt finde en forlovelsesring i guld hos os. En af vores mest populære guldringe til forlovelse er vores solitaire guldring samt vores guldring med seks fatninger.

Enhver pige bør eje en guldring fra Abelstedt, og er hun ikke så meget til det traditionelle, er vi sikre på, at hun kan finde noget unikt, der passer lige til hende. Giv hende en guldring fra en af vores kollektioner og hun vil aldrig glemme det øjeblik, hun modtog hendes drømmeguldring fra den, hun holder af.

Giv en guldring i gave

Vores guldringe fra Oxford kollektionen og Loving kollektionen må være den perfekte valentinsgave, mors dags gave eller gave til en selv. Vi tilbyder parringe i guld, guldforlovelsesringe, vielsesringe i guld og mange flere andre typer guldringe.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC