Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Sådan finder du hendes ringstørrelse, uden hun ved det

At finde ringstørrelsen til din kæreste, mor, datter eller en anden person, som du holder af, når det er meningen, at det skal være en overraskelse, kan virke som en uoverskuelig opgave. Abelstedt gør det dog nemt for dig.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Hos Abelstedt bliver vi ofte spurgt af vores elskede kunder om, hvordan de kan finde ud af deres kærestes, mors og datters ringstørrelse, uden at de ved det. I denne artikel deler jeg nogle af vores bedste tips og tricks.

Få tilsendt en gratis Abelstedt ringstørrelsesmåler

Det er din heldige dag! Hos Abelstedt ved vi, hvor vigtigt det er at få den rigtige størrelse første gang, især i forbindelse med gaver. Derfor tilbyder vi dig at sende dig vores gratis ringstørrelsesmåler, så du hurtigt og nemt kan finde ud af din ringstørrelse hjemme hos dig selv. Alt du skal gøre er at betale for forsendelsen, og vi sender din gratis Abelstedt ringstørrelsesmåler med det samme. Du kan bestille den her.

Det fantastiske ved den solide ringstørrelsesmåler er, at når den er sat på fingeren, er den helt hård som en rigtig ring, så det er sikkert at finde størrelsen med 100% nøjagtighed, når den sidder behageligt, og du stadig kan tage den af.

Lån en af hendes ringe (bare for et øjeblik)

Det er denne metode, som du skal være mest forsigtig med, da den kan give bagslag. Sørg for at tage den ring, som hun plejer at bære på en finger af samme størrelse som den, hun skal have den ring, du skal købe til hende, på. Her er ringfingeren normalt den bedste løsning.

Tag et stykke papir og tegn en cirkel på indersiden af ringen. Gør dette flere gange for at sikre, at cirklen ser ensartet ud. Mål derefter diameteren i mm og sammenlign den med de diametre, der er angivet i størrelsesguiden, som du finder under hver ring på vores webshop.

Spørg hendes venner

En anden metode er at spørge en af hendes veninder, da piger af og til har disse oplysninger om hinanden. Hvis hun ikke gør det, kan du måske overtale hende til at tage din kæreste med på smykkeshopping og finde ud af hendes ringstørrelse hos en professionel, så hun kan rapportere størrelsen tilbage til dig.

Når du er til en fest

Hvis du er til en sammenkomst, og en af din kærestes veninder bærer en ring, så bed hendes veninde om at lade din kæreste prøve ringen. Det vil give dig et godt udvalg og et godt grundlag at starte med. Det lyder måske fjollet, da chancen for at hun rammer den rigtige størrelse er lille, men det er faktisk en meget effektiv metode. Du kan også benytte lejligheden til at spørge hende, hvad hun syntes om hendes venindes ring (privat) for at prøve at få en fornemmelse af, hvilken type ring hun kan lide.

Vær diskret

Hvis du stadig ønsker at finde ud af hendes ringstørrelse direkte fra hende, kan du spørge din kæreste på en diskret og smidig måde ved at lade som om, at du vil købe en ring til din mor, søster, tante osv. Sørg for, at det er en person, hvis hænder minder meget om din kærestes. Spørg tilfældigt, hvad hendes ringstørrelse er som reference.

Interessante fakta om ringstørrelser

  • Den mest almindelige ringstørrelse for kvinder er vores S / 52 eller M / 54.
  • Bredere ringe har en bedre pasform end tyndere ringe.
  • Vi sender gerne vores gratis Abelstedt Ring Sizer til dig, så du kan måle din ringstørrelse meget præcist.

Hvad hvis du bare ikke kan finde ud af størrelsen?

Bare gå med din mavefornemmelse. Du skal slet ikke være bekymret, hvis du uheldigvis bestiller den forkerte størrelse. Hos Abelstedt tilbyder vi gratis ombytning og en 30 dages returpolitik, så du skal bare returnere ringen til os, og vi bytter størrelsen gratis.

Nu er du klar til at finde den perfekte diamantring til hende.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden

Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.
De mest populære forlovelsesringe ifølge vores data
Min seneste undersøgelse viste nogle forventede og nogle overraskende resultater.
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori