Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot

Derfor bør du købe sølvsmykker

Sterling sølv er et sofistikeret og alsidigt ædelmetal, der danner de smukkeste og mest elegante smykker.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Hvorfor vælge smykker i sterling sølv?

Sterling sølv er et sofistikeret og alsidigt ædelmetal, der danner de smukkeste og mest elegante smykker. Sterling sølv er et metal fremstillet af rent sølv og andre spormetaller. Sterling sølv er kommet for at blive og blev faktisk skabt på grund af de mange problemer med rent sølv, der var et meget blødt metal, hvilket resulterede i slidte og sårbare smykker.

Sterling sølv blev skabt som en unik og funklende løsning for det bløde sølv, hvilket har resulteret i, at sterling sølv i dag er et af de mest udvalgte metaller til fremstilling af luksussmykker i den høje ende af skalaen.

Derfor er fordelen ved at købe smykker af sterling sølv blandt andet smykkernes stærke holdbarhed og lethed. Derudover er materialet også ekstremt let, hvilket gør det behageligt at have på hver eneste dag for et smukt og komplet look.

Sterling sølv vs. andre metaller

Når det drejer sig om smykkefremstilling, er de tre mest anvendte metaller platin, guld og sølv. Der er dog nogle punkter, hvor sterling sølv skiller sig ud.

Når det gælder funktionalitet, er sterling sølv klart at foretrække, da både sterling sølv og hvidguld er langt stærkere metaller end f.eks. platin, som er meget blødt og let ridset eller beskadiget. Desuden har sterlingsølv ofte en lysere og finere tone i sit udseende sammenlignet med hvidguld, hvilket gør smykker i sterlingsølv til et tidløst og elegant valg. Sterling sølv er et af de letteste metaller, der findes, hvilket gør smykket til et ekstremt let og smukt valg, der kan bruges både til daglig brug og til særlige begivenheder.

Med sin smukke glans og høje kvalitet er sterling sølv stort set det mest prisvenlige ædelmetal på markedet, hvilket gør det muligt at købe unikke luksuriøse smykker af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Fordele ved at vælge sterling sølv

Øreringe i sterling sølv: Øreringe af sterling sølv er bestsellere. Du får ikke kun de smukkeste og mest funklende øreringe—de er også robuste og stærke nok til at kunne tåle at blive bøjet.

Halskæder i sterling sølv: En halskæde i sterling sølv er et praktisk og smukt valg, som kan bæres hver dag i mange år fremover. Halskæden er lavet af et solidt materiale, der ikke let ridser eller brister, hvilket klart gør den til et foretrukket valg.

Ringe i sterling sølv: Når det kommer til ringe, er det utroligt vigtigt og afgørende, at de kan bæres dagligt uden at skulle bekymre sig meget om at bære ringen. Ringe af sterling sølv er at foretrække, da de er ekstremt holdbare. Ringene er nemme at bære og holder formen, selv om de bæres dagligt.

Sterling sølv armbånd: Det er ligegyldigt, om du elsker massive armbånd eller fine kæder. Et elegant og smukt armbånd kan sætte prikken over i’et på ethvert look—men hvis armbåndet er beskadiget eller bøjet, forsvinder udstrålingen fra armbåndet hurtigt. Derfor er det altid en god idé og en fordel at vælge sterling sølv, da ædelmetallet øger holdbarheden af alle typer armbånd betydeligt—det gælder både tunge og massive armbånd og fine små kæder. Det giver dig mulighed for at bære dine smukke og funklende armbånd hver eneste dag.

Ved at vælge smykker i sterling sølv får du et smukt, prisbilligt og yderst funktionelt smykke, som kan bæres til enhver lejlighed, dag som nat!

Sterling sølv giver dig mulighed for at finde de smykker, du har drømt om, uden at gå på kompromis med dit budget.

Levetid og holdbarhed

Som nævnt formår smykker af sterling sølv at bevare deres smukke glans og form ved daglig brug, hvilket gør smykket til et must for enhver smykkeelsker.

Smukke og elegante smykker går aldrig af mode. Og hvis du passer på den, kan den holde i generationer og være din ejendel for evigt.

Allergivenligt

Mange mennesker lider af nikkelallergi eller andre former for allergi over for forskellige metaller, der indgår i forskellige smykker. I denne situation er sterling sølv et godt valg, når det gælder allergivenlige smykker. Smykkerne kan bæres dagligt uden væsentlig risiko for allergiske reaktioner.

Et tidløst valg

Sterling sølv giver dig mulighed for at følge med de nyeste trends og tendenser uden at sprænge dit budget. Udstrålingen og glansen på et smykke af sterling sølv betyder, at smykket forbliver tidløst, elegant og strålende gennem tiden. Desuden er sølv en smuk og universel farve, der passer tidløst til ethvert look og kan bruges til alt i din garderobe.

Uanset om du er inviteret til en stor begivenhed, et bryllup, en fødselsdag eller bare en kop kaffe med en nær veninde, kan smukke smykker lavet af sterling sølv altid få dig til at se perfekt, smuk og funklende ud.

Derudover passer den neutrale og fine sølvfarve også smukt til andre smykkemetaller som hvidguld, hvilket gør det muligt at kombinere og stable de forskellige smykkekombinationer for et elegant og sofistikeret look, præcis som du foretrækker.

Smykker i sterling sølv er et must-have for enhver smykkeelsker. Smykkerne kan bæres til enhver lejlighed og kan sættes sammen med alle dine andre smykker, som du kan lide! Derudover er det et utroligt holdbart smykke, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du laver, eller hvor du er, når du bærer dit smukke og funklende smykke.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden

Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.
De mest populære forlovelsesringe ifølge vores data
Min seneste undersøgelse viste nogle forventede og nogle overraskende resultater.
Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori