1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Forlovelsesring i hvidguld

Er du på udkig efter forlovelsesringe i hvidguld, er du kommet til det rigtige sted. Hos Abelstedt kan du finde et helt unikt udvalg af hvidguldsringe. Har du et helt unikt design i tankerne, så send det gerne til os. Vi er specialiserede i speciellavede designs, så din drømmering kan komme til virkelighed. Vælg mellem 10,14 og 18 karat hvidguld.

Engagement rings
Julie christmas
i Hvidguld
13.320 kr.16.200 kr.

Alt du skal vide om forlovelsesring i hvidguld

Hvidguld er en legering af guld. Guld har normalt en gul farve, og derfor blander man guld med andre hvidfarvede legeringsmetaller, såsom palladium, sølv og nikkel. Metallerne fortynder guldets gule farve og gør samtidig metallet mere slidstærkt og robust. Vælger du derfor hvidguld, kan du være sikker på, at du får en holdbar ring, der kan bruges hver eneste dag. Normalt tilsætter man en smule kobber for at gøre guldet mere formbart og blødt. Hvidguld komplimenterer en hvid sten bedre end gult guld, da det lyse ædelmetal får derfor stenen til at stråle endnu mere. Læs mere om hvidguldsringe her.

Pleje og rensning af din forlovelsesring i hvidguld

En forlovelsesring i hvidguld er stærk nok til at kunne bruges hver dag. Da det er en forlovelsesring, er det vigtigt at passer på den, da den gerne skulle følge dig resten af livet. Sørg derfor for at opbevare din ring et sikkert sted, hvor den ikke bliver ridset, samler støv eller hvor den evt. kan blive stjålet. Er din ring blevet mat og kedelig at se på, er det på tide at den skal renses. Den bedste metode er, at putte den i varmt vand med sæbe og derefter rense den med en tandbørste. Læs her vores komplette guide til hvordan du renser dine smykker og ringe.

Hvorfor vælge Abelstedt?

Vi er specialiserede i hvidguldsringe og laver ikke blot ringene, du kan se på vores side. Vi tilbyder også specialdesigns, hvis du har en idé til en ring. Vi sørger for, at du gratis kan få rettet din ring til i størrelsen, hvis den ikke passer perfekt. Derudover sørger vi for, at du får gratis gravering. Er du i tvivl, om det er det rigtige valg af ring, skal du ikke bekymre dig. Vi har nemlig 30 dages bytte og returret. Vi har nu igennem 7 år været med til at skabe forlovelsesringe til mere end tusindevis af par.

Shop efter kategori

Materialer

Forlovelsesring i hvidguld

Sten

Forlovelsesring i hvidguld
Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC