Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

En sand historie skrevet af en flerårige kunde

Jeg vil nu fortælle dig en sand historie. Hvis du tror på mig, vil du blive godt belønnet.

Lad os komme til sagen. Jeg har smidt hele mit smykkeskrin ud, da jeg opdagede dette. Altså, ikke bogstaveligt talt smidt ud. Jeg gav den til min lokale velgørenhedsbutik. Hver eneste ring. Hver eneste halskæde. Du kan sige det hele. Og jeg ejede MEGET mange smykker, som jeg havde samlet gennem mange år.

Hvis du er en pige, ved du, hvor stor en sådan beslutning kan være. Smykker er meget personlige og følelsesmæssige. Men hvis du ikke tror mig, vil jeg gøre det værd at få dig til at skifte mening. Lad mig forklare.

En aften var jeg ked af det derhjemme. Trist uden nogen åbenlys grund. Det er bare en af de situationer, hvor man ikke har lyst til at gøre noget eller se nogen. Hvor du bare ønsker at sidde alene, spise chokolade og se en tøsedrenget kærlighedsfilm. Jeg gætter på, at du ved præcis, hvad jeg taler om. Ikke sandt?

Nå, men den aften sendte min bedste veninde Mia mig en facetiming lige efter, at jeg havde smuttet i pyjamas. Hun virkede meget begejstret for et par øreringe, som hun lige havde bestilt på nettet. Jeg begyndte også at blive begejstret, for hvis der er én af mine veninder, der kender gode produkter, er det Mia… helt sikkert.

“Det er så utroligt,” sagde hun. “Jeg fandt mit yndlingssmykkemærke i går aftes, da Mark (hendes nye kæreste) overraskede mig med det smukkeste armbånd, jeg nogensinde har set. Jeg var så begejstret, at jeg bestilte matchende øreringe med det samme, jeg kom hjem.

“Det er så sødt og dejligt!” sagde jeg. “Er det virkelig din nye favorit? Jeg ved, at du er vild med skinnende genstande, men hvad er der så utroligt ved et andet smykkemærke?”

Mia fortsatte: “Det tager bogstaveligt talt vejret fra dig. Jeg følte mig fornyet og ønskværdig på en helt anden måde, da Mark satte armbåndet om mit håndled. Alle omkring os kiggede på mig, og det fik min nye kjole til at glimte. Det var bare så drømmende.”

Mens vi talte, gik jeg ind i Abelstedts onlinebutik for at kigge mig omkring. Og jeg kunne sagtens se, hvorfor Mia havde det sådan. Vi er begge meget feminine piger. Du ved, feminin med kjole på. Og Abelstedt passede perfekt til det. Jeg kunne ikke tro, at jeg ikke havde mødt sådanne fantastiske smykkedesigns før. Og prisen virkede fantastisk, fordi det var alle ædelmetaller.

Det endte med, at jeg lagde 5 varer i min kurv. Det gør jeg normalt, når jeg handler online, men kommer til fornuft senere. Du ved, hvad jeg mener, ikke?

Så jeg endte med at bestille en sølvring med en stor krystal i midten omgivet af mange små krystaller i en glorie, som jeg kunne sætte ved siden af mine andre (mange) ringe.

Da jeg to dage senere modtog min pakke og stod med den i hænderne, følte jeg et sus af spænding. Ringen kom i en stor pakke forseglet med et sødt Abelstedt-stempel på ydersiden. Jeg kan huske, at jeg syntes, det var sjovt, at en så lille ring kom i en så stor pakke.

Men jeg fandt hurtigt ud af hvorfor, for det viste sig at være et eventyr i sig selv at pakke den ud.

Det første, jeg mødte, var en sød lille mappe i groft papir med et guldfarvet Abelstedt-logo, som indeholdt min kvittering pænt gemt i den. Virkelig sød. Og nedenunder trak jeg endnu en sød papirspose op til at bære mine smykker i. Den var hvid, og der stod skrevet på den (også med guld): “Livet handler om smukke øjeblikke. Nyd dette øjeblik”. Som du sikkert kan se, gjorde det mig ikke mindre begejstret for indholdet af den pakke, jeg skulle til at pakke ud.

Det næste, jeg så, var en masse små hvide “puder”, der udfyldte resten af pakken. Meget mystisk. Jeg vidste, hvad der var gemt under dem, men tanken om, at jeg selv skulle finde det, var bare genial. Og med mindet om Mias kærlighed til sit nye armbånd kunne jeg ikke vente med at gå i gang.

Den kongeblå Abelstedt ringæske med en sød lille hvid sløjfe (jeg vidste det, fordi jeg så den på hjemmesiden) lå helt i bunden af pakken.

Og da jeg tog den frem, var den præcis, som jeg havde forestillet mig. Jeg åbnede æsken med det samme, og i den lå min nye, helt fantastiske ring. Den stod op i kassen. Det er ikke for sjov. Jeg blev holdt oppe af en clips i kassens bløde, beigefarvede indre.

Da jeg satte ringen på min ringfinger, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Jeg blev ved med at tage den af og på for at se, om min fantasi spillede mig et puds. Men den lyste hele min hånd op. Lyset dansede bogstaveligt talt i den centrale sten, og sølvet glødede. Jeg blev ved med at kigge på min Abelstedt-ring og derefter på mine andre (ret dyre) ringe for at sammenligne dem. De kunne ikke sammenlignes. De så kedelige ud. Og billig. Det var fantastisk.

For at fortælle dig præcis, hvordan jeg følte mig, vil jeg bruge ordene: fornyet og ønskværdig. Jeg ønsker, at mine smykker skal afspejle, hvem jeg er som person. Jeg ønsker, at det skal afspejle klarhed, holdbarhed og lang levetid. Ingen af mine andre ringe gav mig sådanne følelser. Det gjorde min nye Abelstedt-ring. Og det gjorde han på et øjeblik.

Det er overflødigt at sige, at min veninde Mia aldrig svigter mig. Hun kender de bedste produkter! Og hun havde ret igen.

Så ligesom Mia ville jeg også have noget, der passede til min nye ring. Nu syntes alle smykkerne på Abelstedts hjemmeside pludselig at være inden for rækkevidde. De gode priser gjorde det muligt.

Jeg bestilte en en enkel sølvring med sten rundt om til at sidde ved siden af min anden ring. Det var så sødt. Og med den fik jeg mig selv et par halo-øreringe, også i sølv, der passer til.

Ja, kvinder venter ikke længere på, at mænd køber smykker til dem! Har jeg ret?

Uden at blive skuffet gav de nye smykker mig nøjagtig den samme betagende oplevelse som det første køb, og Abelstedt blev mit yndlingssmykkemærke med det samme.

Abelstedt smykker er designet personligt af grundlæggeren Julie Abelstedt, som er en smuk, energisk og karismatisk pige fra København. Hun grundlagde brandet i 2015 og har perfektioneret sit håndværk lige siden.

Jeg begyndte at følge hendes arbejde i det næste halve år og blev mere og mere imponeret af hende. Til sidst kunne jeg ikke lade være med at tage kontakt til hende personligt.

Når du køber tøj eller smykker, begynder følelsen af at være “helt ny” at forsvinde allerede efter den første uge. Den begynder at ligne dine andre ejendele, og du begynder at lede efter dit næste indkøbsmål. Du ved, hvad jeg mener, ikke? Mine Abelstedt-smykker var slet ikke sådan. De beholdt deres glans, og jeg følte mig fornyet hver morgen, jeg tog dem på. Det gør jeg stadig. Så jeg ville gerne finde ud af, hvad Julie og Abelstedt-firmaet gjorde, som gjorde Abelstedt-smykker så fantastiske.

Julie svarede mig med det sødeste svar, hvor hun forklarede forskellen på holdbarheden i forhold til andre sølvsmykkermærker. Jeg vil forsøge at forklare de ting, jeg husker, så godt som jeg kan.

Sølvsmykkerne er af massivt sølv og er belagt med rhodium, mens de guldbelagte sølvsmykker er belagt med 18 karat guld. Pladerne er ekstremt tykke med en tykkelse på 10 mikron. Jeg har hørt rundt omkring, og dette er den tykkeste og mest holdbare plettering, jeg har hørt om endnu.

Det forklarede dog ikke helt, hvordan mine smykker kunne forblive så nye efter flere måneder (nu år) at have været brugt. Men så introducerede Julie mig til noget, der hedder elektrocoating, som er en meget højteknologisk proces, der giver smykkerne et beskyttende skjold. Der blev ikke taget nogen genveje.

Og hver enkelt sten (enten krystal, diamant eller safir) er omhyggeligt indstillet i de forskellige tænder i hånden for at sikre holdbarheden. Hver eneste af dem! Du kan selv tjekke det: Abelstedt bruger MASSER af sten. Det betyder, at hvert enkelt stykke er unikt færdiggjort i hånden.

Jeg har kun fået et overblik over processen her. Det er alt sammen meget teknisk. Så teknisk, at du kan være sikker på, at stort set ingen andre end Abelstedts unikke værksted i Hongkong kan skabe så fantastiske smykker.

Det er overflødigt at sige, at jeg var helt imponeret over det, som Julie havde fortalt mig. Jeg elskede mine Abelstedt-smykker før, men jeg blev en fan for livet efter det.

Alt dette skete for to år siden. Jeg er nu ved mit 10. stykke (og tæller stadig). Mia er på sin 6., men hun låner min! Vi får begge komplimenter for vores smykker hele tiden.

Og det var her, jeg besluttede mig for at donere alle mine andre smykker derhjemme til min lokale velgørenhedsbutik. Jeg havde ikke noget af det på længere. Jeg kunne ikke matche noget af det uden at skabe en dårlig kontrast til mit outfit. Beklager, gamle bling.

Abelstedt er mit yndlingssmykkemærke, og Julie er min yndlingsdesigner. Periode. Og efter hvad jeg personligt har oplevet, er der ingen tvivl om, at når du først har taget et af deres stykker på, vil det også blive dit.

Jeg opfordrer dig til at købe dit næste smykke hos Abelstedt. Den første udpakning af din ordre (eller hvis du får den i gave) bliver en magisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Du fortjener det.

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC