Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv

Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

Forlovelses diamantringe er et vedvarende tegn på kærlighed. Det har den været i hundreder af år. Den har været et religiøst symbol der udtrykker vedvarende kammeratskab, kærlighed og sammenførlighed mellem to mennesker. Selvom denne tradition er hundreder år gammel, er det en tradition måde mænd og kvinder har holdt fast i. Ringen forbinder par, og viser andre at de høre sammen i kærlighedens navn.

Gennemse Abelstedts kollektion af diamantringe, for at finde den ring der passer til jeres præferencer. Vi har en bred vifte af stilarter at vælge imellem, samt en skræddersyet service. Dette giver dig chancen for at tilpasse den perfekte ring til dig eller din partner ved hjælp af vores ekspertdesignteam.

Få personlig rådgivning om forlovelsesringe til hende

Her er en lille guide til hvordan du vælger den helt rigtige forlovelsesring til dig selv eller din partner. Husk, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive dig på contact@abelstedt.com eller på chatten. Forneden kan du se vores mest stillede spørgsmål.

Hvor meget skal en forlovelsesring koste, og hvad er den typiske pris for en forlovelsesring?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert beløb at bruge på en forlovelsesring. Nogle mennesker fortæller dig måske, at den skal koste en bestemt procentdel af din løn. Disse tre faktorer bør bestemme den reelle beløb du bør bruge på en forlovelsesring.

 1. Dit budget
 2. Din partners forventninger
 3. Betydningen af ringen

En forlovelsesring er personlig for det par, hvis kærlighed det symboliserer. Af den grund alene er det umuligt at knytte omkostningerne til et præcist tal eller beregning.

Prøv at finde en ring, som du har råd til, og som du ved, at din partner vil værne om.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken ringstørrelse min partner bruger?

Den bedste metode for at finde ud af hendes størrelse er at tage en af hendes gamle ringe med til en guldsmed for at få dem til at måle størrelsen, sørg for at ringen har cirka samme bredte som den ring du vil give hende. Ringe kan sidde forskelligt på fingeren, alt efter om det er en bred eller tynd ring. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at besøge en guldsmed eller smykkebutik og ikke er opmærksom på din partners ringestørrelse, skal du muligvis diskret spørge venner og familie.

Når du låner en af hendes eksisterende ringe, så sørg for, at det er en, hun bærer på samme finger som den nye ring, du planlægger at købe. Vores ringstørrelsesguide giver dig også råd og vejledning til hvordan du finder hendes størrelse der hjemme.

Få hjælp til at måle og finde den rette størrelse ring i vores guide til ringsstørrelse, Vi hjælper dig også til at måle fingeren korrekt, så du ikke ender med en ring, der ikke passer.

Skal jeg købe min forlovelsesring online og er det billigst?

I de fleste tilfælde er forlovelsesringe 20-40% billigere online end i fysiske butikker. På grund af den måde, diamanter sælges og distribueres på, er diamanter billigere for online-leverandører. Ved at shoppe online får du et stort udvalg af konfliktfri diamanter og smukke omgivelser til konkurrencedygtige priser. Vi indgraverer din 14-18 karat guldring gratis, og levere din ring i en overtruffen indpakning.

Hvorfor bør jeg vælge en forlovelsesring fra Abelstedt?

Abelstedt har adgang til over 80% af verdens polerede diamantmarked. Dette betyder, at du kan vælge lige præcis den diamant du ønsker, hvis du vil have lavet et speciel design. Vi er førende inden for overkommelige, certificerede og etisk fremstillede diamanter. Vi tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at købe en ring, der matcher dine mest præcise præferencer. Vi kan lave alle former for ring i hvidguld og guld. Send os gerne en mail med dit ring ønske og vi vender tilbage, med et uforpligtende tilbud på hendes drømmering.

Et køb af en forlovelsesringe kan være en langvarig proces, og det er helt normalt at føle sig lidt betænkelig. Vores team af dedikerede juvelerer og tilbyder dig personlig kundeservice, både før og efter du har købt din ring.

Vores passionerede og meget erfarne håndværkere vil give dig udsøgte designede forlovelsesringe, der med tiden bliver familiearv.

Af denne grund er Abelstedt stolte over at levere smykker af yderste kvalitet og elegance.

Gennem dit køb vil du også drage fordel af følgende politikker:

 1. Livstidsgaranti på alle produkter
 2. 30 dages returret
 3. Gratis indgravering
 4. Smuk indpakning
 5. Ekstra lille gave ved køb af en diamantring

Forlovelsesringe i sølv

Gør dit frieri til et mindeværdigt øjeblik, og giv hende en smuk forlovelsesring i sølv, som hun vil værne om for evigt. Med al dens gnist, vil en forlovelsesring i sølv bestemt ikke være noget dårligt valg. Mange vælger i dag at købe en billigere forlovelsesring, oversagen kan være mange. I nogle tilfælde, vil parret hellere bruge pengene på en bedre rejse eller et større bryllup. I mange tilfælde bruges en forlovelsesring i sølv også som en standin i stedet for en ring med ægte diamanter og i hvidguld. I bør altid gå efter den slags ring der betyder noget for jer, ligegyldig pris og design mm.

Forlovelsesringe i hvidguld

En forlovelsesring er traditionelt lavet af guld, selvom den ikke nødvendigvis behøver at være guldfarvet:

Hvidguld er ligeså populær grundet sit diskrete og elegant udseende. En hvid Hvidguldsringe

Er du mere til hvidguld end guld, så har vi også det i et stort udvalg. Du kan vælge blandt 14 og 18K hvidguld. 14 karat er mindre rent end 18 karat. Men 14 karat kan være mere slidstærkt end 18 karat hvidguld. Jo renere guldet er, jo mere blødt vil det også blive. Renhed og originalitet er en vigtig faktor for alle vores ringe i hvidguld. Er du på udkig efter en forlovelsesring, eller måske bare en fin ring til dig selv? Vi har begge dele. Ønsker du at se hele udvalget af hvidguldsringe så vælg kategorien ringe, og derefter gå til kategorien der hedder ” hvidguldsringe”.

Hvide (farveløse) diamanter er det traditionelle valg for stenen, men igen skal du være velkommen til at lade dine egne instinkter – og hendes stil – påvirke den endelige beslutning. Lyserøde, gule eller blå safirer er værdsat for deres sjældenhed, dette gør det derfor et ekstraordinært valg for en forlovelsesring der er helt unik.

Gå på opdagelse i hele vores sortiment af forlovelsesringe eller parringe og find jeres favorit.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

 • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
 • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC