Returner indenfor 30 dage

1-3 dages levering - se muligheder

Nem bytte og retur

Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på

Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde med disse 27 måder at fri til hende på.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

At stille din partner det store spørgsmål er et øjeblik, der har stor betydning og vil være et fantastisk minde for jer begge. Jeg forstår godt, at det kan være svært at finde på den rigtige idé til den bedste måde at fri på, så øjeblikket bliver mindeværdigt og romantisk. Alle par er forskellige, og det at fri er en meget personlig ting, så sørg for at gøre øjeblikket så personligt og romantisk som muligt. Så er jeg sikker på, at du vil få et stort “JA”!

Et frieri behøver ikke at være stressende, koste dig en formue eller være kompliceret. Her er 27 af mine bedste idéer, som du kan lade dig inspirere af.

Ideer til et romantisk frieri

1. Husk at stille spørgsmålet med en smuk forlovelsesring!

Find vores mest populære forlovelsesringe i vores store sortiment eller udforsk vores udvalg af smukke diamantringe.

2. Tag hende med til et sted, hun holder af

Er der et sted, som du ved, at hun elsker? Det kunne være et sted i en park på en bestemt bænk, som hun elsker at sidde på. Eller måske er der et sted, hun gerne vil besøge? Prøv at høre, om der er et sted, hun altid har drømt om at besøge, og planlæg så en lille udflugt sammen.

3. Fri efter en bjergvandring

Hvis i begge er vandreentusiaster og elsker naturen, er dette måske den perfekte idé for jer. Forestil dig at fri på toppen af et bjerg—bare jer to væk fra støj og andre forstyrrende elementer. Det at fri lige efter at have besejret et bjerg, mens man nyder den spektakulære udsigt, er simpelthen uovertruffent.

4. Fri på hotelværelset

Hvis i allerede har planlagt en rejse sammen, kan det være en oplagt mulighed for at fri på jeres hotelværelse. Hvis du har lidt ekstra penge på lommen, kan du måske få hotellets personale til at pynte værelset med stearinlys, rosenblade, champagne osv. Bare husk forlovelsesringen!

Hvis du har mulighed for det, kan du også selv indrette værelset, uden at hun kan se det. Det kan være, mens hun er på indkøbstur eller er i fitnesscenteret. Prøv at se, om du kan booke et hotelværelse med balkon. Det er superromantisk at lægge stearinlys og rosenblade ud til balkonen, hvor du står i dit fineste tøj og er klar til at stille spørgsmålet. Du kan også arrangere en privat middag på din terrasse, hvis hotellet tilbyder det.

Idéer til privat frieri

5. Fri under en privat middag

Det er altid et hit! Planlæg en privat middag ude på vandet, på en smuk klippe eller i naturen under et stort bøgetræ. Få en tjener eller dine venner til at sætte det op og arrangere det for dig. Mens I nyder det smukke landskab, kan I nyde hinanden med stearinlys og champagne.

6. Fri på et rooftop

Det er nok en af de mest populære måder at fri på, og jeg forstår 10 % hvorfor. Det er superromantisk at komme tættere på himlen sammen på taget af en bygning. Gør det personligt, og arranger måske en middag med stearinlys og rosenblade. Eller drop middagen og lav en stor cirkel af rosenblade, hvor du står klar til at fri, når hun kommer op.

Kreative idéer til at fri

7. Lav et personligt puslespil

Der findes mange webshops, der giver dig mulighed for at lave dit helt eget personlige puslespil. Foreslå en aften med rødvin og puslespil på gulvet med masser af puder og stearinlys. Lav et puslespil, der samler det store spørgsmål i bogstaver. Når det er samlet, kan du stille hende det store spørgsmål.

8. Skriv en personlig sang

Uanset om du kan lide det eller ej, vækker musik følelser. Så hvorfor ikke få nogen til at spille en melodi under sessionen? Det kan være en kærlighedssang, der beskriver, hvordan du har det, eller en sang, der er “jeres sang”. Eller endnu bedre: Skriv selv en sang, så den bliver endnu mere personlig.

9. Fri på valentinsdag

Måske er den 14. februar den perfekte dag for dig! Hvorfor ikke give hende et lille hint hver dag med en sød besked indtil den 14. dag, hvor du giver hende en endnu bedre besked—nemlig at du frier til hende?

10. Lav en skattejagt

Lav en skattejagt derhjemme med masser af sjove spor og hints, som din partner kan løse. Den sidste ledetråd vil føre hende til dig, hvor du står og venter med en ring på dit knæ.

11. Fri ved bålet

At tænde et bål på en kølig sommeraften er en anden idé til en romantisk aften, hvor I kan være intime og nyde hinanden, mens I varmer hinanden med flammerne fra bålet. Få om nødvendigt dine venner til at fyre noget fyrværkeri af, når hun har sagt ja.

12. Skriv det store spørgsmål med mad

Hvis I begge er madelskere, er dette en genial idé. Bed din yndlingsrestaurant om at skrive spørgsmålet med chokoladesovs på dine desserttallerkener. Måske kan du få dem til at lægge ringen i bunden af din champagne. Eller hvad med at få det skrevet på din pizza? Jeg anbefaler ikke, at du lægger ringen i en chokoladekage eller i anden mad, da du risikerer, at din partner sluger den.

13. “Vil du gifte dig med mig?”-kaffekrus

Gå ind på Amazon eller Vistaprint og køb et “Vil du gifte dig med mig?”-krus. Lav en stor kop kakao, mens du sidder på terrassen en kølig aften eller ved bålet i haven.

14. Genskab jeres første date (eller den bedste date, i har haft)

Kan du huske din første date? Selvfølgelig kan du det. Hvorfor ikke genopleve dagen igen og afslutte den med at give hende ringen og stille hende det store spørgsmål? Hvis jeres første date var en gåtur og en is, hvorfor så ikke gå den samme vej og bestille den samme is? Jeg er ret sikker på, at I begge vil have den samme følelse, som da I mødte hinanden første gang. Det vil være en meget romantisk ramme for et meget romantisk frieri.

Ideer til offentligt frieri

15. Inddrag jeres familie og venner

Hvorfor ikke fejre det store øjeblik med dem, I begge elsker, lige efter at hun har sagt ja? Inviter venner og familie på besøg, og lad dem komme ind lige efter det store øjeblik. Du kan også gøre dem til en del af selve frieriet ved at holde skilte op, hvor der står “Vil du gifte dig med mig?”. Men før du går med denne idé, bør du finde ud af, om din partner foretrækker noget, hvor andre mennesker er involveret.

16. Fri til hende i Disneyland

Hvis din partner elsker Disney, kan det være en god idé at invitere hende til Disneyland og fri til hende på det bedste sted—foran slottet.

17. Fri i forlystelsesparken

Hvad med at stille spørgsmålet i en rutsjebane med din bedre halvdel og dine venner, der holder skilte op, lige når billedet tages? Når I går ned sammen og ser billedet, vil hun se spørgsmålet og forhåbentlig give dig et stort “JA”. En ekstra bonus er, at du kan købe billedet som et evigt minde om jeres forlovelse.

18. Besøg et museum

Er der noget mere romantisk end et frieri foran et af de mest populære kærlighedsmalerier? Besøg dit yndlingsmuseum, eller planlæg en tur til det museum, du altid har drømt om at besøge.

19. Fri nytårsaften

3, 2, 1… Det må være en nedtælling til at starte året med din nye forlovede. Smut væk sammen lige før midnat til et privat sted med masser af champagne og nytårskys. Det bedste af det hele er alt fyrværkeriet, der vil tage øjeblikket til helt nye højder.

Idéer til at fri på ferien

20. Fri under den perfekte ferie

Er der et sted på jeres bucket list, som i altid har ønsket at besøge? Den mest populære måde at fri på er på en rejse. På ferien er I ofte kun jer to væk fra hverdagens larm. Sørg for, at I arrangerer turen sammen, så hun ikke får mistanke om, at du vil fri til hende. Mit vigtigste råd her er, at du ALTID lægger ringen i håndbagagen og ikke i kufferten!

Ideerne er mange, men tænk i forvejen over, hvad i to kan lide. Er det måske at se solnedgangen på stranden sammen? Er det en bådtur til en privat lille ø? Eller er det et besøg på en restaurant, som i har kigget på længe på den specifikke destination? Hvis jeres yndlingssteder er i Europa, er Paris foran Eiffeltårnet en god idé. Måske er i mere til naturen, hvor i kan besøge et sted, hvor der er nordlys.

21. Fri på stranden

Når I tager til et eksotisk sted, er det en god idé at gøre frieriet på stranden. Få hotellet til at indrette en smuk ramme med puder, tæpper og champagne, og nyd en privat eftermiddag sammen ved vandet, hvor du giver hende ringen, efterfulgt af en romantisk privat middag arrangeret af hotellet. Du kan endda selv pakke bilen med tæpper og puder og lave din egen picnic ved vandet. I kan eventuelt få en fotograf til at tage billeder af jer i hemmelighed, så i kan have minderne med jer for evigt.

22. Fri i lufthavnen

Hvis du henter din kæreste i lufthavnen efter en flyvetur, kan du være klar, når hun ankommer, med et stort skilt med dit navn på og et “fru” foran hendes fornavn efterfulgt af et spørgsmålstegn. Gå ned på knæ, når hun kommer, og se hendes ansigt, mens folk omkring dig begynder at klappe og juble.

23. Fri i en luftballon

Planlæg en tur i luftballon og se byen fra luften. Du kan eventuelt gøre det sidst på dagen, så du kan slappe af under en smuk solnedgang. Fortæl din bedre halvdel, at det måske er et godt ferieforslag, så hun ikke bliver mistænksom.

24. Fri i det romantiske Venedig

Venedig er en by, der bare oser af romantik. Planlæg en sejltur i en privat gondol, og nyd byen og hinanden fra vandet. Når turen er slut, kan du tage ringen frem og overraske hende.

25. Fri på skibakken

Hvis i begge elsker at stå på ski, er dette en perfekt idé for jer. Du kan eventuelt skrive spørgsmålet i sneen, så hun kan se det fra luften, når i tager skiliften. Bare sørg for, at hun ikke falder ned af liften af ren og skær begejstring!

Nemme måder at fri på

26. Lad kæledyret hjælpe dig

Hvem kan modstå dyr? Få din hund eller kat til at bære ringen rundt om deres halsbånd eller giv dem en lille t-shirt, hvor der står “Vil du gifte dig med mig?”. Hvis hun altid har ønsket sig en hund eller kat, kan du overraske hende med en hvalp, hvor ringen sidder i halsbåndet. Hvor ville det ikke være dejligt? Dette må være min personlige favorit.

27. Fri på karrusellen

Selvfølgelig er det ikke alle forlystelser og rutschebaner, der er lige gode til situationen, da du helst vil undgå, at ringen flyver ud af hånden i det øjeblik, du tager den ud. Men måske ville den klassiske ballongynge eller dyrekarrusellen være et godt sted at stille spørgsmålet.

Ofte stillede spørgsmål om frieri

Hvad kan jeg fri med?

Det traditionelle valg er en forlovelsesring med en diamant eller safir i midten, men husk, at jeres forlovelse handler om jer og jeres unikke forhold, så fantasien sætter ingen grænser.

Hvad skal jeg sige, når jeg frier?

Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde. Fortæl hende, hvorfor det skal være jer to, og hvorfor du er den heldigste person i hele verden.

Hvorfor går man ned på knæ, når man frier?

Knæfald er en tradition, der går helt tilbage til middelalderen, hvor riddere gik på knæ for at vise respekt for de kongelige. Bøjning og knæfald er tegn på hengivenhed og respekt.

Kan jeg fri uden en ring?

De fleste foretrækker at modtage en ring, da det er en tradition, men regler er til for at blive brudt. Så gør det, der føles rigtigt for dig. Hvis du simpelthen ikke kan vente, til du har en ring, så siger jeg “bare gør det”.

Kan en kvinde fri til en mand?

I 2022 kan en kvinde naturligvis fri til sin mand. Alle køn kan fri til alle køn. Vi lever i en verden, hvor mænd og kvinder er ligeværdige, og med kærlighed er intet rigtigt eller forkert.

Jeg håber, at disse idéer har været nyttige, og at du måske har fundet den perfekte idé til dit frieri. Jeg er sikker på, at du vil få et stort “JA”. Held og lykke!

P.S. Hvis du ikke har fundet den perfekte ring endnu, kan du tjekke vores udvalg af forlovelsesringe ud. Vi har også et stort udvalg af parringe og vielsesringe Alle Abelstedt forlovelsesringe består som regel af hvidguld eller guld med diamanter og en safir i alle afskygninger i midten. Hvis du vil have en diamant som midtersten, er det bestemt muligt. Alt du skal gøre er at klikke på “forespørg en diamant centersten” under produktet, og jeg vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker et helt unikt design efter dine egne ønsker og drømme, er det også muligt. Du skal blot skrive på chatten, så kommer du i kontakt med mig eller en af vores andre designeksperter.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Forsendelse

Vi tilbyder fleksibel levering afhængig af dit gavebehov:

Postnord uden omdeling (35 kr.): 1-2 hverdage
Postnord med omdeling (55 kr.): 1-2 hverdage

Returner inden for 30 dage – uden problemer!

I det sjældne tilfælde, at du ønsker at returnere nogle af dine nye produkter, kan du returnere ubrugte produkter inden for 30 dage. Se vores returside for mere information.

Vi værdsætter dit privatliv

Vi bruger cookies på denne side for at tilpasse din oplevelse og analysere vores trafik. Ved at klikke på 'Accepter' giver du samtykke til brugen af alle cookies.

Julie Abelstedt
Vind smykker for 3000 kr.
Jeg udlodder en shoppingtur hver måned til et heldigt medlem af Abelstedt Club. Tilmeld dig nedenfor for at deltage i den månedlige lodtrækning.

Shop efter kategori

Green watch
Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXXS 16,3 52 6 L
XXS 17,0 54 7 N
XS 18,0 57 8 P
S 18,8 60 9 R
M 19,6 62 10 T
L 20,4 65 11 V
XL 21,2 67 12 X
XXL 21,8 70 13 Z
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Find din ringstørrelse
Størrelse Indre diameter (mm) Indre omkreds (mm) US str UK str
XXS 15,3 48 4,5 I
XS 15,9 50 5,5 K
S 16,5 52 6 L
M 17,3 54 7 N
L 17,7 56 7,5 O
XL 18,5 58 8,5 Q
XXL 19,1 60 9 S
Sådan måler du din ringstørrelse

Båndmetoden

1. Tag et målebånd, en snor eller en papirstrimmel.

2. Vikl det rundt om den finger, du skal bære din ring på (hvis du laver en ring stack, så overvej, hvor på din finger ringen skal sidde) og markér, hvor den forbindes med en kuglepen.

3. Læg din snor eller papirstrimmel på en flad overflade og mål længden op til mærket med en lineal. Brug skemaet ovenfor til at matche målet til den nærmeste Abelstedt ringstørrelse.

Measure finger for ring size

Mål en eksisterende ring

1. Vælg en ring, der allerede passer godt til fingeren.

2. Mål den indre diameter af ringen i millimeter (mm).

3. Brug størrelsesskemaet ovenfor til at matche størrelsen på din ring med den nærmeste Abelstedt størrelse i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt gavetips

  • Hvis du ligger mellem to størrelser, så gå efter den større størrelse, hvis ringen er bred, og den mindre størrelse, hvis ringen er smal.
  • Der er ikke den store forskel mellem to efterfølgende størrelser på størrelsesskemaet. Hvis du er i tvivl, så gå med din mavefornemmelse. Du kan altid bytte størrelsen gennem vores nemme og gratis returportal.

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe. Chat med os live eller send os en e-mail.

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
black friday banner
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC