1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Billige forlovelsesringe: Sådan finder du en smuk forlovelsesring til mindre penge

En forlovelsesring er en af livets mest unikke og betydningsfulde køb. Men det betyder ikke, at du behøver at tømme din tegnebog. I denne guide forklarer jeg, hvordan du kan købe den perfekte forlovelsesring for mindre penge.
af
Julie Abelstedt
Grundlægger af Abelstedt

En forlovelsesring er en af livets mest unikke og betydningsfulde køb. Den symboliserer dit forhold og det særlige bånd, du deler med din bedre halvdel. Det er derfor vigtigt at finde en ring med langvarig holdbarhed.

Men det betyder ikke, at du behøver at tømme din tegnebog. Der er mange billige muligheder for forlovelsesringe og måder at reducere prisen på uden at gå på kompromis med skønheden.

Uanset hvad du planlægger at bruge på en forlovelsesring, vil denne guide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit budget.

Fastsæt først dit budget til en forlovelsesring

Find ud af, hvor meget du vil bruge på en forlovelsesring. Du har måske hørt et eller andet sted (i film), at du skal bruge to måneders løn. Men det er en historie, som diamantindustrien har skabt som et marketingtrick. Find i stedet et beløb, der passer bedst til din økonomiske situation. Overvej, hvor meget du tjener efter udgifter som husleje og forsikring. Find ud af et beløb, som du har råd til, og som opfylder nogle (eller alle) af din partners forventninger. Husk, at formålet betyder mere end prisen. Du kan finde en smuk ring til næsten ethvert budget.

Vælg flere små diamanter frem for en stor diamant

Selv om det kan være naturligt at søge efter en diamant eller safir på 1 eller 2 karat, kan det være mere fornuftigt at kigge på flere diamantringe med små diamanter, når du leder efter det perfekte design. Hvis du ønsker en ring, der får folk til at vende hovedet, men ikke har råd til at investere i en diamant eller safir på 1 eller 2 karat, anbefaler jeg, at du vælger et halo-design. En halo er en ring af diamanter omkring den centrale sten. Hos Abelstedt er vores mest populære valg den dobbelte halo, dvs. hvor to haloer omgiver den centrale sten. Små diamanter er altid billigere end store diamanter, og prisforskellen kan derfor være betydelig, uden at det har indflydelse på størrelsen af forlovelsesringens krone.

Sigt efter VS1, VS2 eller SI1: En diamants klarhed angiver, hvor mange pletter og inklusioner den har. Klarheden er klassificeret på en skala fra Internt fejlfri (IF) til Inkluderet 2 (I2). I stedet for at betale mere for en bedre klarhed er det bedre at bruge pengene på et af de fire C’er, som vil påvirke diamantens skønhed mere, f.eks. slibningen. Du kan normalt finde en (med øjet) ren diamant, hvilket betyder, at ingen fejl er synlige for det blotte øje i klarheden VS1 eller VS2. Måske finder du endda en iøjnefaldende diamant i SI1-serien. Kort sagt er der ingen grund til at bruge dine penge på en FL- eller VVS1-diamant, hvis du hellere vil spare lidt.

Betal ikke mere for farven, end hvad er nødvendigt

En diamants farve angiver, hvor hvid eller farveløs den er, og den klassificeres på en skala fra D til Z, hvor Z er en diamant med et tydeligt gult eller brunt skær. Typisk kan du finde en diamant, der ser hvid ud, i intervallet G til I. Spar dine penge i stedet for at betale mere for en D- eller E-farvet diamant. Du kan måske endda finde en J- eller K-farvet diamant, der ser farveløs ud. Dette gælder især, hvis du køber en ring i guld i stedet for hvidguld. Diamanten skal se hvid ud i forhold til selve ringen, så en mørkere ring får diamanten til at se lysere ud. En J-farvet diamant ser f.eks. hvid ud i en guldring. I stedet for at betale for en E-farvet diamant, som hurtigt kan koste tusindvis af kroner mere, kan du købe en J-farvet diamant, som stadig ser utrolig hvid ud.

Vælg en safir som centersten i din forlovelsesring

Mit allerbedste råd er at få idéen ud af hovedet med, at den centrale sten skal være en diamant. Alternativt er safir det oplagte valg. Du kan finde safirringe med stene i alle regnbuens farver og kvaliteter, typisk for en tredjedel af prisen på en diamant.

 
 
 
 
 
Se dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Abelstedt (@abelstedtofficial)

Historisk set er safiren bestemt ikke et stort skridt ned fra diamanten. På Mohs hårdhedsskala er safiren 9, hvilket er en ekstrem hårdhed, der nærmer sig diamanten. Af disse grunde tilbyder vi safirer i alle vores forlovelsesringe som standardcentersten omgivet af diamanter. Men hvis du ønsker en diamant som midtersten, er det også muligt ved at anmode om det på chatten eller via e-mail.

Køb din forlovelsesring online

At købe din forlovelsesring online giver dig store fordele. Der er et større udvalg online, så du får flere valgmuligheder for færre penge. De forlovelsesringe, du kan finde online, er typisk 30-40 % billigere end dem, du kan finde i butikkerne. Du skal bare sørge for at handle hos en velrenommeret online forhandler, så du kan føle dig sikker, før du køber.

 
 
 
 
 
Se dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Abelstedt (@abelstedtofficial)

Vælg 14 karat guld

Platin er det dyreste ædelmetal til forlovelsesringe, og det er ikke nødvendigt. Hvidguld, rosaguld og gulguld er alle smukke muligheder, der holder til daglig brug. 14 karat og 18 karat guld ligner hinanden, men 14 karat guld er billigere, fordi der er mindre guld i blandingen. At vælge en 14 karat guldkvalitet er en oplagt måde at spare på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod bliver din ring mere hårdfør mod ridser og skrammer. Jeg kan også anbefale 10 karat, som også kan vælges, når du handler forlovelsesringe her hos Abelstedt.

Jeg håber, at denne guide har kunnet hjælpe dig lidt på vej til at finde en forlovelsesring til din bedre halvdel inden for et budget, der passer dig. Du skal bare huske, at det er helt op til dig at træffe din beslutning. Så længe du har dit hjerte med dig, vil hun være overlykkelig. Endelig skal du ikke tøve med at skrive på chatten, hvis du ønsker yderligere vejledning om at finde den perfekte forlovelsesring. Så finder vi ud af det sammen.

Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

Seneste Stories

Guide til julegaver
Det kan være en vanskelig opgave at finde den perfekte julegave. Heldigvis har Abelstedt din ryg.
Dine Black Friday spørgsmål besvaret
Black Friday 2022 bliver kæmpestort i år.
Det bør du vide, før du køber en forlovelses diamantring til kvinden i dit liv
Her er alt, hvad du skal vide, før du køber en forlovelsesring - fra størrelse, pris og materiale.
Regler for forlovelsesringe: Den ultimative guide til forlovelsesringe
At købe en forlovelsesring kan være en skræmmende opgave. I denne ultimative guide til forlovelsesringe vil jeg gennemgå alt det, du skal vide, før du køber den perfekte ring til hende.
Den ultimative guide til øreringe
Nogle kvinder bærer øreringe hver dag, mens andre kun bærer dem ved særlige lejligheder. Uanset hvilken anledning du har, har du her en ultimativ guide til at finde det perfekte par øreringe.
Ideer til at fri: 27 måder at fri til din partner på
Åbn dit hjerte, og giv din partner den største kærlighedserklæring nogensinde.

Shop efter kategori

Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC