1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Live chat kundeservice

Hurtig og sikker levering

Abelstedt sender til alle lande og yder forskellige leveringsmuligheder alt afhængig af dine gavebehov. Du kan vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

1-3 dage - forsikret og sporet uden omdeling for DKK 39
1-3 dage - forsikret og sporet med omdeling for DKK 59

Vi lægger stor vægt på sikkerheden af vores pakker, og vi får leveret vores pakker af den største leveringsservice i Danmark, som er Postnord. Når vi modtager ordren fra dig, pakker vi varen/varerne ned enten samme dag eller hverdagen efter, som er samme dag pakken bliver sendt afsted.

Bytte eller retur?

Hvis du ønsker at bytte eller returnere dit Abelstedt smykke, så kan du med fordel hente en billig og forsikret returlabel med sporingsnummer samt returformular ved at klikke på nedenstående knap.

Hent returlabel

Returekspedition kan tage op til en uge.

Returadresse

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af den billige og forsikrede fragtporto, som du kan købe og printe fra ovenstående knap, kan du alternativt vedlægge en notits med oplysningerne: ordrenummer, ordredato, navn, bytteforespørgsel, kontaktoplysninger og sende pakken med et andet fragtfirma til:

Abelstedt ApS
Finsensvej 4F, 2.7
DK-2000 Frederiksberg

Vi yder ingen personlig betjening på adressen.

Vær venlig at sikre dig, at varerne du sender er pakket med alle elementer. Hvis du skal bytte størrelse, og det byttede smykke skal sendes til en anden adresse end første leveringsadresse, skal vi bruge navn, telefonnummer og e-mail på personen på denne adresse.

Krav til returnering

Der er få ting, som er essentielle, når du vil returnere en vare til os.

  • Alle køb kan returneres inden for 30 dage.
  • Kun køb foretaget direkte hos Abelstedt.
  • Hvis der ønskes en refundering eller reklamation, husk da at vedlægge en kopi af din kvittering, som lå i din pakke, samt alle elementer.
  • Det er dit ansvar, at varen kommer sikkert frem til os ved enten at sende forsikret eller andet. Vi står ikke til ansvar for forsvundne pakker. Pakkelabelen som kan købes via ovenstående knap er både forsikret og sporet.