Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Gratis og hurtig levering

Abelstedt sender til alle lande og yder forskellige leveringsmuligheder alt afhængig af dine gavebehov. Du kan vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

1-3 dage - forsikret og sporet uden omdeling helt gratis
1-3 dage - forsikret og sporet med omdeling for DKK 59

Vi lægger stor vægt på sikkerheden af vores pakker, og du kan vælge at få leveret din pakke af enten Postnord eller dao. Når vi modtager ordren fra dig, pakker vi varen/varerne ned enten samme dag eller hverdagen efter, som er samme dag pakken bliver sendt afsted.

Vil du bytte? Vi bytter gratis

Vi bytter din størrelse eller smykke helt gratis. Alt du skal gøre er at udfylde dine oplysninger via ombytningsportalen, og så vil du modtage en returlabel og returseddel, hvorpå du kan skrive dit bytteønske.

Gå til ombytningsportal

Returekspedition kan tage op til en uge.

Vil du have en tilbagebetaling?

Har du fortrudt dit køb, og ønsker du en tilbagebetaling, kan vi tilbyde en nem og billig returnering, der koster 35 kr. Prisen vil blive fratrukket dit beløb ved tilbagebetaling. Du kan også selv vælge at sende pakken tilbage med en anden fragttype (se mere nedenfor).

Hent returlabel

Returekspedition kan tage op til en uge.

Returadresse

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af den billige og forsikrede fragtporto, som du kan hente overfor, kan du alternativt vedlægge en notits med oplysningerne: ordrenummer, ordredato, navn, bytteforespørgsel, kontaktoplysninger og sende pakken med et andet fragtfirma til:

Marjoe ApS
M.P.Allerups vej 61 - B39
DK-5220 Odense SØ

Vi yder ingen personlig betjening på adressen.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da Abelstedt ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Du kan sende retur via posthus eller pakkeshop, men pakken skal altid frem til adressen og kan ikke sendes til pakkeshops. Pakker der lander i pakkeshops bliver ikke afhentet.

Vær venlig at sikre dig, at varerne du sender er pakket med alle elementer. Hvis du skal bytte størrelse, og det byttede smykke skal sendes til en anden adresse end første leveringsadresse, skal vi bruge navn, telefonnummer og e-mail på personen på denne adresse.

Krav til returnering

Der er få ting, som er essentielle, når du vil returnere en vare til os.

  • Alle køb kan returneres inden for 30 dage.
  • Kun køb foretaget direkte hos Abelstedt.
  • Hvis der ønskes en refundering eller reklamation, husk da at vedlægge en kopi af din kvittering, som lå i din pakke, samt alle elementer.
  • Det er dit ansvar, at varen kommer sikkert frem til os ved enten at sende forsikret eller andet. Vi står ikke til ansvar for forsvundne pakker. Pakkelabelen som kan hentes via ovenstående er både forsikret og sporet.

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk