Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Nem returnering og bytning

Black Friday hos Abelstedt bliver stort i år

Black Friday 2020 starter fredag. 27. November, hvor hele Abelstedt shoppen bliver lavet om til en fuld Black Friday shop med eksklusive tilbud.

Som hvert år holder vi udsalg på ALLE smykker i hele shoppen, så du kan gribe årets største chance for at forkæle dig selv og dine nærmeste. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest.

Få adgang til Black Friday allerede om torsdagen!

Du kan sikkert ikke vente. Det kan vi heller ikke. Derfor har du mulighed for at få eksklusiv adgang til vores fulde Black Friday udsalg allerede dagen før alle andre. Lige nøjagtigt: om torsdagen d. 26. november.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig Abelstedt Club nedenfor, og så sørger vi for at holde dig opdateret før, under og efter Black Friday, så er 100% opdateret på årets største udsalg.

Black Friday Week: Vi starter ud med de mest eksklusive tilbud

Vi er vildt spændte på en Black Friday som aldrig før. Og vi har forberedt os ekstra godt i år med flere eksklusive tilbud til dig. Det er derfor, vi i år løfter sløret for Black Friday Week, som altså starter mandag. d. 23. november.

Her vil vi dele “flash” tilbud ud på ugen, der ikke kommer igen på Black Friday. Du vil altså have mulighed for at anskaffe dig dit favoritsmykke fra Abelstedt, før at det går shopamok om fredagen.

Vores lager er fyldt til Black Friday, men alt er først til mølle

Black Friday går stærkt og alle tilbud er kun gældende så længe lager haves. Vores erfaring fra tidligere år fortæller os, at vores bestsellers vil blive revet væk meget hurtigt. Du kan holde dig opdateret via Abelstedt Club e-mails, online shoppen og vores sociale medier.