Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Abelstedts verden

Siden grundlæggelsen i 2015 i København, Danmark, har Abelstedt tilbudt inspirerende individualitet og en særlig passion for hver eneste detalje.

Vores passion ligger i overraskelsesmomentet

Siden Abelstedts grundlæggelse i 2015 i København har vi tilbudt inspirerende individualitet og en særlig passion for hver eneste detalje. Lige fra start har vores kreationer overgået forventningen hos vores kunder, hver gang de har pakket deres unikke smykke ud af den velkendte blå Abelstedt æske.

Hos Abelstedt sætter vi konstant standarden for revolutionære smykkedesigns, der ikke blot adskiller sig på udseende - men også på kvalitet og måden, de bliver skabt på. Vi ser smykker som kunst, og dette ligger os på hjerte og er kernen i Abelstedt helt fra design- og håndværksprocessen, til smykket ligger i hænderne eller i gaven til den nye glade ejer af et Abelstedt smykke.

Smykker til hende i håndlavet kvalitet

Abelstedt smykker er ikke blot smukke, iøjnefaldende og unikke - de er også udarbejdet i uovertruffen kvalitet. Vores fokuserede håndværkere, som er lokaliseret i verdens fortryllende smykkehovedstad Hong Kong, kreerer og kræser om hvert eneste smykke og isætter Abelstedts kendte hvide og farvede krystaller, diamanter eller safirer med hånden. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at hvert smykke er unikt på sin egen måde, og at smykket varer i årtier til at blive båret med kærlighed og beundring. Du kan læse mere om vores proces under vores side om craftsmanship.

Afhængig af kollektion er Abelstedt smykker til hende stolt lavet i rent ædelmetal af sølv, guld og hvidguld og prydet med krystaller, diamanter og safirer. Gå på opdagelse i vores kollektion af ringe, forlovelsesringe, vielsesringe, armbånd, øreringe og halskæder. Til mændene har vi også udvidet for nylig med en kollektion af elegante og særdeles robuste herreringe i tungsten - det mest ridsebestandige metal, der findes. Leder du efter ringe til par, har vi samlet vores anbefalinger under parringe kategori.

Vores filosofi om kunden først

Vi tror fuldt og fast på, at vores kunder fortjener et fantastisk udvalg, ligefrem information og en legendarisk service. Vi har arbejdet hårdt på at bygge et hold af passionerede smykkeeksperter, der altid sætter kunden først. Vi stræber nemlig efter at være dit foretrukne smykkemærke hele livet.

Vores smykker blev kendte på at blive givet i gave, og dette sætter vi os stolt fast på, for vi laver de bedste gaver, man kan forestille sig. Af denne grund ved vi, at det kan være svært at finde hendes perfekte smykke i det perfekte prisleje. Det har vi heldigvis vores gavesektion til, hvor du kan finde vores bedste anbefalinger opdelt i prisleje. Derudover står vores kundeservice til rådighed helt frem til kl. 23 mandag-lørdag, hvor du kan chatte med os direkte. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Spørgsmål vi ofte bliver stillet - og elsker at besvare

Vi har samlet vores mest stillede spørgsmål på én side, så du nemt og hurtigt kan finde svar, hvis vores kundeservice ikke skulle være til rådighed. Se vores mest stillede spørgsmål..

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk