Gratis ombytning - uden problemer!
Fragt 38 kr - Gratis over 1.000 kr -

Lær mere

★★★★★ Trustpilot
Shop efter kategori
Shop forlovelse & vielse
Bliv en del af Julie Abelstedts smykkeverden
Julie Abelstedt
Nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.
Seneste stories
/
/
Hvad er den mest almindelige ringstørrelse?

Hvad er den mest almindelige ringstørrelse?

De mest populære ringstørrelser til kvinder ligger mellem EU-størrelse 52 og 56. Størrelse 54 er Abelstedts mest populære ringstørrelse til kvinder.

De mest populære ringstørrelser til mænd er EU-størrelser 60, 62 og 65. Størrelse 62 er Abelstedts mest populære ringstørrelse til mænd.

Med internettet, der giver os adgang til alt, hvad vi ønsker fra alle hjørner af verden, behøver vi sjældent at forlade vores eget hjem for at gøre ærinder. Hvornår skal du ikke også blive hjemme, når det gælder om at måle din ringstørrelse? Når du selv måler din ringstørrelse, er det vigtigt at gøre en indsats, så du ikke får ekstra besvær, hvis den købte ring ikke passer som ønsket. Du kan altid gå til en guldsmed, hvis du er i tvivl, men ellers er der to gode metoder her, som gør det nemt for dig at måle det selv hjemmefra.

Fire tips til at måle din ringstørrelse

1. Den skal sidde komfortabelt

Din ring skal sidde godt på din finger, dvs. tæt nok til, at den ikke falder af, men løs nok til at glide over din kno med en vis modstand.

2. Husk din kno

Hvis du ved, at din kno er til den store side, bør du bestille en halv størrelse større end den størrelse, som din finger alene angiver, da du ellers måske ikke kan skubbe en ring ind på det rigtige sted.

3. Måling flere gange

Vi anbefaler, at du måler din finger tre til fire gange, da din ringstørrelse faktisk kan svinge afhængigt af temperaturen: den kan være mindre, jo koldere du har det, og den kan være større, hvis du er overophedet. Prøv at måle din finger om morgenen og om aftenen.

4. Hvis du er mellem to størrelser

Hvis du tilføjer to størrelser, skal du vælge den største størrelse, hvis ringen er bred, og den mindste størrelse, hvis ringen er smal. Grunden til dette er, at en bred ring kan føles lidt mindre og omvendt med en smal ring. Hvis du har en smal ring med en tung krone (sten i midten), kan det være trættende, hvis den hele tiden falder ned på siden af fingeren på grund af vægten. Hvis du er i tvivl, skal du følge din mavefornemmelse. Du kan altid ændre din ringstørrelse via vores nemme returproces.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Til tjeneste

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Chat med os live eller send os en e-mail.

Sikre transaktioner
Vi bruger sikre krypteringsteknologier, når vi overfører og modtager kundeoplysninger.

Gratis ombytning & nem returnering

Vi ombytter gratis, og alle køb kan returneres eller ombyttes inden for 30 dage.

Leveringsinformation

Vi tilbyder en gratis leveringsmulighed på alle ordrer over 1.000 kr.

Postnord uden omdeling (1-3 dage)
38 kr.
Postnord med omdeling (1-3 dage)
63 kr.
To års garanti

Hvert køb indebærer to års garanti. Abelstedt er registreret hos den danske Ædelmetalkontrol, hvilket er en sikker garanti for renheden og kvaliteten af Abelstedts guld og sølv.

Julie Abelstedt
Vind et 3.000 kr. gavekort
Jeg udlodder en shoppingtur til et heldigt medlem af Abelstedt Club hver måned. Du skal blot tilmelde dig nedenfor for automatisk at deltage i lodtrækningen.
Kærligst, Julie Abelstedt.
Nye stories
Ring stack
Dine Black Friday spørgsmål besvaret

Shop efter kategori