1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Forlovelsesring i guld

Opdag en verden af forlovelsesringe i guld hos Abelstedt. Vi har igennem 7 år specialiseret os i at skabe de mest funklende forlovelsesringe. Vælg mellem 10, 14 eller 18 karat guld eller hvidguld. Er du i tvivl om, hvilken karat du skal vælge, så læs vores guide til guldringe her. En guldring er det oplagte og mest populære valg, når man skal købe en forlovelsesring, så du er kommet det helt rigtige sted.

Gold rings

Forlovelsesring i guld eller sølv?

De fleste vælger at købe en forlovelsesring i guld. Der er dog ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til valg af en forlovelsesring. Begge ædelmetaller er gode valg, og der er for og imod dem begge. Ønsker du et billigere alternativ, er sølv et godt valg. Vi anbefaler dog, at du går efter guld, hvis du ønsker, at der er skal være en diamant eller safir i din ring, da man oftest ikke går ned på kvalitet af ædelmetal, hvis man planlægger at tilføje en dyr diamant eller safir.

Pleje og rensning af din forlovelsesring i guld

En guldring kan naturligvis bruges alle ugens dage, uden du bør bekymre dig. Men som med alle andre smykker skal du naturligvis behandle din forlovelsesring med omhu. Det kan ikke undgåes, at din ring bliver beskidt, når du har den på til hverdag. Den bedste måde at rense din forlovelsesring i guld er ved at putte ringen i et glas varmt vand med sæbe. Lad ringen ligge i vandet i 20-40 minutter, så skidtet kan opløse sig, og tag derefter en tandbørste og rens snavset væk. Prøv at komme godt ind under stenen, så du kan få den til at stråle på ny igen.

Hvorfor vælge Abelstedt?

Vi er kendte for vores unikke forlovelsesringe, der alle er lavet i hånden af vores dygtige guldsmede i Hong Kong. Hver en sten er sat i med en rolig hånd, og hver ring er lavet unikt til dig. Vi tilbyder gratis gravering og 30 dages bytte og returret. Vi tilbyder også gratis tilretning af størrelse, hvis den ikke sad lige i skabet første gang.

Shop efter kategori

Materialer

Forlovelsesring i guld

Sten

Forlovelsesring i guld
Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC