1-3 dages sikker levering
Køb julegaver nu - returner til 30. jan. 2023
★★★★★ Trustpilot

XMAS UDSALG: SPAR 15% PÅ ALT

Brug koden:
XMAS15

Forlovelsesring med diamant

Velkommen til en verden af forlovelsesringe med diamanter. Gennem 7 år har vi været skabt diamantringe til alle slags par. Hvad enten du ønsker en ring på budget eller ønsker at finde den helt store drømmering til din kommende forlovede, er vi her til at rådgive og hjælpe dig. Synes du, at det virker uoverskueligt at finde frem til den perfekte ring, så læs vores ultimative guide til forlovelsesringe.

Diamond rings
Julie christmas

Abelstedts udvalg af diamanter

Hos os kan du efterspørge hvilken som helst type diamant, du har i tankerne. Hvad end det er et helt unikt cut, carat eller kvalitet. Vi sørger for at finde lige præcis den GIA-certificerede diamant, som du leder efter. Dette gør det muligt at tilbyde et ualmindeligt stort udvalg af diamanter.

Pleje og rensning af din forlovelsesring med diamanter

​​Den bedste måde at rense sin forlovelsesring med diamanter på er ved at opløse noget opvaskemiddel i noget varmt vand (dette må ikke være kogende). Læg din ring i blød i ca. 20 til 40 minutter og børst derefter forsigtigt diamanten med en meget blød tandbørste, så den ikke ridser ringen eller diamanten unødvendigt. Skyl derefter ringen under varmt vand. Ønsker du at læse mere om, hvordan du renser dine smykker og forlovelsesring med diamant, så læs vores nyeste blogindlæg her.

Hvorfor vælge Abelstedt?

Hos os kan du trygt og sikkert købe din forlovelsesring. Vi sørger for, at din ring bliver graveret helt gratis. Du kan nemt og sikkert returnere din ring, hvis den skal rettes til i størrelsen, eller hvis du blot ønsker at fortryde dit køb. Vi retter størrelsen til helt gratis, hvis den ikke passer perfekt på fingeren. Da vi er specialister i at skaffe de bedste GIA-certificerede diamanter, har du mulighed for at få en endnu større diamant, end du turde drømme om, uden at du skal gå til en guldsmed og betale overpriser.

Shop efter kategori

Materialer

Forlovelsesring med diamant

Sten

Forlovelsesring med diamant
Du går glip af
Black Friday
30% RABAT PÅ ALT
Tilmeld dig for tidlig adgang til udsalget.
Tak!
Du har nu tidlig adgang.
Kopier rabatkoden herunder og få 30% rabat på hele shoppen!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabat på første køb
Få adgang til nye kollektioner, stilinspiration, eksklusive pre-releases og meget mere.

10% rabat på din første køb - intet minimumsbeløb
Tak fordi du vil være en del af vores smykkeverden!
Kopier rabatkoden nedenfor og få 10% på dit første køb.
105ABEC