Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Nem returnering og bytning

Som vores smykkeejere har vi hos Abelstedt altid været drømmere, og vores lidenskab er overraskelsesøjeblikket. Der findes ingen anden måde at lade hende få en fornemmelse af det smukt uventede end ved at lade hende udpakke sin nye Abelstedt ring.

Overrask hende... igen og igen

En Abelstedt er ikke noget at give hende én gang i livet. Hver pige har altid haft en idé om, hvordan den drømmering, man kun får ved én bestemt lejlighed, skal se ud. Med vores funklende one-of-a-kind kreationer i den tilgængelige prisklasse har Abelstedt gjort det muligt for alle at eje mere end én drømmering og modtage eller købe den ved flere lejligheder - og vigtigst af alt købt eller givet med kærlighed gennem alle generationer i familien. Det er, hvad Abelstedts vision er baseret på. Det er kærligheden til det smukke, det æstetiske, det vi giver hinanden eller os selv.

Den blå Abelstedt æske

En Abelstedt ring præsenteres og leveres altid i den berømte blå Abelstedt æske. Æsken bærer løftet om forbløffende design, usammenlignelig kvalitet og fejlfrit håndværk.

Med sin smukke, traditionelle Abelstedt farvepalet og det elegant bundne hvide satinbånd er Abelstedts helt nye blå æske den perfekte måde at præsentere hendes drømmering på.

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set