Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Min definition på sommersmykker til hverdagsbrug

Min definition af et sommer smykkelook er smykker, der har en form for naturlook, men også smykker, der er komfortable at have på. Jeg elsker de simple hoops med en lille emerald cut sten. De er så lette i vægten og har en blid pasform, der giver mulighed for let bevægelse uden tungende øreringe, så jeg kan nyde alle de specielle øjeblikke, hverdagen bringer.

At skifte mellem at arbejde og at være en god kæreste, datter og en veninde betyder at skifte fra at sidde ved min computer, til at gå på picnic eller grave i haven eller tage opvasken. Selv med den øgede aktivitet i løbet af sommeren vælger jeg stadig at bære mine Flora ringe, som jeg altid har på. Tulip ringen med en masse smukke cubic zirkonia sten er virkelig komfortabel at have på, selvom den ligner en aften cocktailring. Ringen er også behagelig at have på, selvom man ved siden sætter en ekstra lille sidering.

Abelstedt A ringen er så unik, og grunden til at jeg elsker denne ring er, at den er perfekt til både dag og aften. Ringen er neutral men er stadig en smule bred og har en smuk bezelfatning med rundskårne sten og smaragdformet sten imellem.

Find flere smykkemuligheder til sommerdagene nedenfor i en række forskellige stilarter, der passer, hvad end dagen måtte medbringe.

Jeg ønsker dig den skønneste sommer

Hvis du er i tvivl om, hvilket drømmesmykke du skal vælge, eller hvis du bare har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig og resten af ​teamet hos Abelstedt.

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk