En ung iværksætter

Mit navn er Julie Abelstedt og jeg er grundlæggeren og designeren bag Abelstedt, som jeg grundlagde i en ung alder i København. I denne Story fortæller jeg min personlige historie, hvordan jeg grundlagde mærket og introducerer nogle af mine favoritsmykker til forskellige begivenhederHør min historie

I live and breathe creating the brand and culture behind Abelstedt that authentically values bringing our customers love and keeping their causes close to heart.

Hear My Story


Discover More

I hope you girls were inspired. Now it's time to a look around the online store, dig into each jewelry piece, and find your favorite!

Shop all jewelry

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set