Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

En ung iværksætter

Mit navn er Julie Abelstedt og jeg er grundlæggeren og designeren bag Abelstedt, som jeg grundlagde i en ung alder i København. I denne Story fortæller jeg min personlige historie, hvordan jeg grundlagde mærket og introducerer nogle af mine favoritsmykker til forskellige begivenhederHør min historie

I live and breathe creating the brand and culture behind Abelstedt that authentically values bringing our customers love and keeping their causes close to heart.

Hear My Story


Discover More

I hope you girls were inspired. Now it's time to a look around the online store, dig into each jewelry piece, and find your favorite!

Shop all jewelry

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk