Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Nem returnering og bytning

En ung iværksætter

Mit navn er Julie Abelstedt og jeg er grundlæggeren og designeren bag Abelstedt, som jeg grundlagde i en ung alder i København. I denne Story fortæller jeg min personlige historie, hvordan jeg grundlagde mærket og introducerer nogle af mine favoritsmykker til forskellige begivenheder.

Hør min historie

Q&A med Julie Abelstedt

Mit city look

Shop ringe

Mine perfekte smykker til et city look er klart et par funklende hoop øreringe. Disse øreringe vil lyse hele dit outfit op. Disse smukke hoop øreringe bærer sten på bag på øreringene og foran.

Shop øreringene

Mit sweet look

Sahara ringen, som jeg bærer på højre finger, er smuk som sand, der hvirvler i vinden. Sahara kollektionen er en sjælden blanding af naturens rå essentielle former. Du skal se hele kollektionen.

Shop ringen

Shop Sahara kollektionen

Søde, delikate og ekstremt feminine Flora øreringe. Disse er så søde, og bedst af alt har du to øreringe i én, da øreringene kan bæres som et langt par og kun med den lille blomst på toppen. Som blomster, der flyder smukt i vinden, er Abelstedt Flora øreringe et sjældent udvalg af naturens sarte former. Du bør se hele Flora kollektionen.

Shop øreringene

Shop ringe i forgyldt sølv

Mit business look

Da jeg ofte bærer et meget naturligt look på arbejde, har jeg brug for noget, der kan krydre det hele men samtidig ser elegant ud. Det tog et halvt år at skabe et design som dette, men jeg må sige, at det var det værd! I piger skal selv se disse øreringe. Stol på mig. Komplimenterne strømmer ind!

Shop øreringene

Hvis du vil have ikoniske ringe, der udstråler Abelstedt, skal du få disse fantastiske allianceringe, som bestemt er et must-have smykke i min personlige smykkesamling.

Shop allianceringe

Opdag mere

Jeg håber, at du blev inspireret. Nu er det tid til at kigge rundt i vores online shop, dykke ned i hvert smykke og finde din favorit!

Shop alle smykker

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set

Vind et 2000 kr. gavekort
Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.
Nej tak