Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Er der nogen bedre måde at starte sin dag på end med en enestående rooftop-morgenmad i det solrige København sammen med sine yndlingssmykker? Ikke hvis i spørger os! Til vores smukke Abelstedt brunch medbragte vi nogle af vores yndlingssmykker for at få morgenen til at glitre endnu mere!

Iøjnefaldende og glitrende smykker!

Til vores Abelstedt brunch i det vidunderlige København skabte vi et iøjnefaldende statement-look med den fantastiske Sahara Iconic halskæde og Oxford Iconic ringen. Disse smukke smykker følger med næsten alt og kan bæres til enhver lejlighed. Og bedst af alt: vil vi forsikre dig om, at de får enhver dag til at glitre!

Abelstedt's Marketing Manager, Janne

Hej kære Abelstedt-familie - Janne her!

Jeg er ovenud glad for at meddele, at jeg er den nye marketingchef for Abelstedt. Jeg har været så begejstret for at blive en del af Abelstedts funklende verden, og jeg kan ikke vente med at komme i gang!

Solrige København og sommersmykker

Sommeren i København er helt fantastisk! Byen summer af liv både dag og nat, folk er glade, og sommernætterne er uendelige! Varme sommerdage handler om at have det sjovt med de mennesker, man elsker og føle sig godt tilpas i sin egen krop.

Denne sommer har vi især elsket den elegante Loving heart halskæde.

Massivt og klassisk

Her hos Abelstedt har vi tilbragt denne enestående sommer med lange sommernætter på stranden, grillaftner med venner og familie og selvfølgelig en masse sjov under vores mange solrige brunch med Abelstedt familien.

Vi har tilbragt hele sommeren med nogle af vores personlige go-to smykker og de tidløse bangles armbånd, der kan få dig til at føle dig komplet enhver sommerdag.

Glitrende pool favoritter

Sommer er lig med sjov ved poolen, kolde drikke og selvfølgelig masser af glitrende smykker.

Hvem siger, at du ikke kan glitre og føle dig fantastisk, når det kommer til at hænge ud ved poolen på en varm sommerdag? Den blændende Oxford ring går perfekt sammen med enhver anden ring fra din kollektion og går smukt sammen med det blå poolvand.

Som vi siger her hos Abelstedt: Stay hydrated and stay sparkling.

Sommerskål

Dette var kun et par af vores personlige sommeranbefalinger og et lille blik på, hvordan sommeren i København føles. Vi håber, din sommer har været fuld af funklende og magiske tider med dine venner og familie!

Husk altid at fylde dit liv med kærlighed, latter og en masse glitter! I mellemtiden pas godt på dig selv og dem, du har kære.

A sparkling thank you for reading.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk