Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Anastasia har været professionel svømmer, siden hun kan huske. Hun konkurrerer stadig, men træner ikke så hårdt som i fortiden, fordi hun ønsker at fokusere på at få sin kandidatgrad i Entrepreneurship Management. For nyligt startede hun et nyt kapitel i sit liv ved at tage yoga- og pilatesklasser.

Hvad har du fået ud af din karriere inden for professionel svømning?

Hvad jeg fik ud af alle årene med professionel svømning er det, der adskiller mig fra andre på min alder. Det kræver disciplin, fokus, engagement, gode tidsstyringsevner og vigtigst af alt tålmodighed. Du skal være lidenskabelig omkring det og samtidig være ydmyg. Målet i mit liv er altid at finde noget, jeg brænder for og derefter gå videre og gøre det. Nu brænder jeg for at leve en sund livsstil og afslutte mine studier.

Hvad er din foretrukne ting ved at bo i Grækenland?

Jeg vil helt sikkert sige vejret. Det er helt forbløffende, hvordan solen ser ud på de underligste kolde dage. D-vitamin, "solskinsvitaminet", er i overflod her i Grækenland. Jeg svømmer i en åben pool og nyder solen både om vinteren og på sommerdage.

Hvad er du mest stolt af med hensyn til din karriere som professionel svømmer?

Det er svært for mig at vælge et specifikt løb eller konkurrence, jeg deltog i, som jeg er mest stolt af. Så mange løb alle disse år, så mange konkurrencer nationalt og internationalt. Jeg vil bestemt sige, at den største oplevelse var min konkurrence til World Junior Open Water mesterskabet i Balaton-søen, Ungarn (deltog i 7,5 km svømning). En anden markant præstation var, at jeg vandt de græske mesterskaber med et splitsekund - Et meget vanskeligt løb, og fordi konkurrenten i målstregen valgte at se på mig, ville jeg afslutte, og jeg valgte at se på målstregen. ”Vinderne fokuserer på at vinde, taberne fokuserer på vinderne.”

Har du nogle mål for 2019?

Selvfølgelig har jeg mål for 2019. Jeg fører en dagbog hver dag, og i begyndelsen af hvert år sætter jeg nogle mål og skridt for at nå dem, så jeg kan holde styr på alt, hvad jeg vil og i slutningen af året kontrollere, hvor mange mål jeg har opnået. Selvom jeg er mere en do'er end en talker, vil jeg afsløre et af mine mål for dette år. Målet er at imødekomme min frygt for højder. Jeg vil i dette år lave faldskærmsudspring eller bungee jumping.

Hvordan vil du definere din stil?

Jeg har en meget klassisk damestil. Jeg kan godt lide lige linjer i mit tøj, specielle stoffer og funklende tilbehør. Jeg bærer normalt sort tøj, som jeg elsker, og jeg vil i fremtiden fokusere mere på smykker, tasker og sko.

Hvad fik dig til at forelske dig i Abelstedt, og hvorfor er Oxford ringen med oval halo din favoritring?

Som sagt er jeg afhængig af alt, hvad der funkler, men Abelstedt ringe er ikke kun dette. Hver ring har sin egen unikke historie. Min historie og stil passer med Oxford kollektionen. Jeg mener, at det er en velsignelse, når man indser, at man elsker sig selv. Oxford ringen med oval halo er en måde at udtrykke dette på for mig. Ringen er unik, og den vil vare evigt som den ubetingede kærlighed, jeg har til mig selv. Denne ring er et løfte om, at jeg aldrig vil opgive at elske og respektere mig selv.

Jeg opfordrer andre til at værdsætte deres egen unikhed og elske personen i spejlet.

Shop Sias favoritring

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk