Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Dit valg af farve

Mens de fleste mennesker er bekendt med, at safirer som regel har en rig kongeblå farve, ved du måske ikke, at safirer kommer i stort set alle farver i regnbuen! Safirfarver som blågrøn, grøn, lavendel, orange og gul og endda den klassiske hvide farve giver mulighed for at skabe en smuk forlovelsesring, der er unik ift. din stil. Selvfølgelig er den traditionelle dybblå farve af safirer også et fantastisk valg, og vi har set en stigning i par, der vælger forlovelsesringe med safir frem for den klassiske diamantringe både for at få en unik farve men også for at få en større centerædelsten, uden at det bliver dyrere—tværtimod.

En større centersten til din forlovelsesring

Safirer er normalt billigere end diamanter med lignende form og karatvægt. På grund af dette er hvide safirer et populært alternativ til diamanter til forlovelsesringe. For par, der ønsker at maksimere størrelsen af deres centersten, samtidig med at holde sig inden for et bestemt budget, kan det gøre en stor forskel at vælge en safir frem for en diamantring.

Lavet til at holde hele livet

Mens en diamant er det hårdeste mineral med en 10’er på Mohs-skalaen for hårdhed, er korund (mineralfamilien for safirer og rubiner) det næsthårdeste mineral med en vurdering på 9. På grund af dens hårdhed er safirer fantastiske ædelsten til hverdagsbrug og smykker, der vil blive brugt meget som forlovelsesringe. Safirer har heller ikke "spaltning", hvilket betyder, at de ikke knækker, når de bliver ramt. Pleje af safirer er også relativt nemt, og regelmæssig rengøring med varmt sæbevand er alt, der skal til for at holde en safir centersten glitrende.

Kombiner safirer og diamanter

Hvis du kan lide udseendet af safirer men foretrækker diamanter, er vores forlovelsesringe en smuk måde at inkorporere begge på, da de fås med sidediamanter og en større centersafir. Vi laver selvfølgelig også alle vores forlovelsesringe med centerdiamanter ved efterspørgsel.

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk