Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Live chat kundeservice

Hvorfor vælge smykker i sterlingsølv?

Sterlingsølv er et sofistikeret, tidløst og alsidigt ædelmetal, der danner de smukkeste rammer for et smukt og elegant smykke. Sterlingsølv er et ædelmetal fremstillet af rent sølv og andre spormetaller for at gøre det mere slidstærkt. Brugen af sterlingsølv i smykker er kommet for at blive og blev faktisk fremstillet, da man i mange år havde problemer med, at rent sølv var et meget blødt metal, hvilket resulterede i slidte og sårbare smykker.

Her gjorde man sterlingsølv til en smuk og unik løsning til det bløde sølv, hvilket har resulteret i, at sterlingsølv i dag er et af de mest brugte metaller til fremstilling af high-end luksuriøse smykker.

Derfor er det en fordel at købe smykker fremstillet i sterlingsølv blandt andet grundet smykkets stærke holdbarhed og lethed. Derudover er materialet også yderst let, hvilket gør det mere behageligt at bære.

Sterlingsølv sammenlignet med andre metaller

Når det kommer til fremstilling af smykker, er de tre hyppigste og mest brugte ædelmetaller platin, guld og sølv. Dog er der en del punkter hvor metallet sterlingsølv skiller sig ud.

Når det kommer til funktionalitet, er sterlingsølv klart at foretrække, da både sterlingsølv og hvidguld er langt stærkere metaller end f.eks. platin, som er meget blødt og ridses eller skades let. Derudover har sterlingsølv også oftest en lysere og finere tone i sit udseende end for eksempel hvidguld, hvilket gør smykket til et tidsløst og elegant valg. Sterlingsølv er noget af det letteste ædelmetal, der findes, hvilket gør smykket til et yderst praktisk, let og smukt valg, som både kan bruges dagligt eller til særlige begivenheder.

Sterlingsølv er med sin smukke glans og høje kvalitet også en af de mest prisvenlige ædelmetaller på markedet, hvilket gør det muligt at købe unikke high-end og luksuriøse smykker til en overkommelig pris.

Fordele ved sterlingsølv

Øreringe: Der findes få ting, der er lige så irriterende og frustrerende som et nyt par øreringe, der bliver bøjet eller fordrejet ud af sin oprindelige form. Derfor er øreringe fremstillet af sterlingsølv en bestseller. Ikke nok med at du får de smukkeste øreringe, så er de også robuste og stærke nok til at modstå bøjninger. Dette kan dog opstå ved meget tynde hoops, hvis de kommer under pres.

Halskæder: En sølvkæde er et praktisk og smukt valg, der kan bæres hver eneste dag mange år ud i fremtiden. Halskæden er fremstillet af et stærkt materiale, der hverken ridses eller sprænger i kæden, hvilket gør den til et fortrukken valg. Sølvkæder bør dog blive renset en gang om ugen i sølvrens for at undgå oxidering af sølvet.

Ringe: Når det kommer til ringe, er det utroligt vigtigt og afgørende, at de kan holde til at bæres dagligt, uden at man skal bekymre sig yderligere om slidtage af ringen ( det er dog vigtigt, at du stadigvæk passer på dit smykke og renser det). Her er ringe fremstillet af sterlingsølv at foretrække, da de er enormt slidstærke sammenlignet med andre ædelmetaller. Ringene er lette at bære og holder deres form, selvom de bæres dagligt.

Armbånd: Uanset om du elsker massive bangles eller fine kæder, kan et elegant og smukt armbånd tilføje det sidste touch til ethvert look. Men hvis armbåndet bliver beskadiget eller bøjet er udstrålingen fra armbåndet hurtigt væk. Derfor er det altid en god ide og en fordel at vælge sterlingsølv, da materialet forstærker holdbarheden af alle armbåndstyper markant - både ved tunge og massive bangles og fine små kæder. Dette gør, at du kan bære dine smukke og fine armbånd hver eneste dag uden nogle bekymringer.

Ved at vælge smykker fremstillet af sterlingsølv får du altså et gennemført smukt, prisvenligt og yderst funktionelt smykke, der kan bæres til enhver begivenhed.

Sterlingsølv giver dig mulighed for at finde dét smykke, som du har drømt om uden at gå på kompromis med dit budget.

Levetid og holdbarhed

Som nævnt tidligere formår smykker, der er fremstillet af sterlingsølv, at fastholde sin smukke glans og form ved dagligt brug, hvilket gør smykkerne til et must-have i din personlige smykkekollektion.

Smukke og elegante smykker går aldrig af mode. Hvis du passer på dit smykke fremstillet af sterlingsølv, kan det vare gennem flere generationer og være med dig til evig tid.

Allergivenligt

Mange lider af nikkelallergi eller andre former for allergi overfor forskellige metaller, der fremkommer i forskelige smykker. Her er sterlingsølv et godt valg, når det kommer til allergivenlige smykker. Smykkerne kan altså bæres dagligt uden betydelig risiko for fremkomst af gener overfor allergier.

Et tidløst valg

Sterlingsølv giver dig mulighed for at følge med tidens nyeste trends og tendenser uden at sprænge dit budget. Udstrålingen og glansen på et smykke fremstillet af sterlingsølv gør, at smykket forbliver tidsløst, elegant og strålende igennem tiden. Derudover er sølv en smuk og neutral farve, der går til ethvert look og kan bæres til alt i din garderobe! Om du er inviteret til fin galla, bryllup, fødselsdag eller blot en kop kaffe med en kær veninde, så kan smukke smykker fremstillet af sterlingsølv altid få dig til at se fuldkommen gennemført, smuk og funklende ud.

Udover dette går den neutrale og fine sølvfarve også smukt i kontrast med andre smykkemetaller som hvidguld, hvilket gør det muligt at kombinere og stacke de forskellige smykkekombinationer for et elegant og sofistikeret look, præcis som du foretrækker.

Sterlingsølvsmykker er altså et klart must-have for enhver. Smykkerne kan bæres til enhver lejlighed og sammensættes problemfrit med alle dine andre smykkefavoritter. Derudover er det et utroligt slidstærkt smykke, så du ikke skal bekymre dig om, hvad du laver, eller hvor du er, når du bærer dine smukke og funklende smykker.

Som følge af den overkommelige pris på sterlingsølv giver det dig mulighed for at opdatere din smykkekollektion, efterhånden som der udkommer nye smukke designs, som du bare ikke kan leve uden. Dette gør, at man har mulighed for altid at holde sin smykkekollektion opdateret med det seneste nye statement item, som man bare ikke kan leve uden.

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set

Vind et 2000 kr. gavekort
Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.
Nej tak