Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Smukke Ranim Helwani er en rigtig globetrotter og Abelstedt pige. Hør om hendes stil, personlighed og favoritring fra Abelstedt.

Jeg vælger altid tidløse smykker - noget som jeg kan bære hver dag, uanset hvordan mit outfit ser ud.

Ranim voksede op i den historiske og romantiske by, Münster. Hun er en ægte globetrotter, der kombinerer akademisk og stilistisk udforskning. Hun driver en smuk modeblog, mens hun studerer på handelsskole, og hun er ikke bange for ofte at flytte for at skabe nye eventyr.

Ranim har arbejdet og studeret i mange store europæiske byer og har ligesom den stilbevidste person, hun er, valgt København som seneste destination. Hendes arbejde og de steder, det har taget hende hen, har i høj grad påvirket udviklingen i hendes stil og forhold til smykker.

Hvordan vil du definere din stil?

Min stil er temmelig afslappet med lidt feminin kant. Det betyder, at mit tøj er behageligt til at få mig igennem dagen, uden at jeg går på kompromis med feminine detaljer - nederdele, moderigtige strømpebukser eller nogle høje hæle. Jeg må dog indrømme, at min stil altid har ændret sig lidt afhængigt af den by, jeg bor i. Jeg har flyttet et par gange de sidste år og har bemærket, at min stil var mere minimalistisk i København men mere feminin og farverig i Milan.

Hvordan matcher du dine smykker med denne stil?

Jeg går altid efter tidløse smykker - noget, jeg kan bære hver dag, uanset hvordan mit outfit ser ud. Smykker er mere symbolske end modeprægede for mig, og ved at bære mine favoritsmykker hver dag giver det mig en følelse af stabilitet og ro.

Hvad er det første minde, du har med et smykke?

Jeg forbinder for det meste mine smykker med steder eller mennesker. Da mine smykker er nogen, jeg skal bevare for evigt, vil jeg også beholde disse specielle mennesker og steder for evigt i min hukommelse.

Hvorfor er Flora leaf ringen din favoritring?

Jeg blev straks forelsket i Flora ringen, fordi dens design er så specielt. Jeg vidste, at den ville give et ægte blikfang og ville vært perfekt at supplere med mine andre smykker.

Shop Ranims favoritring

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk