Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Palm Beach er kendt for sine eksklusive butikker og uimodståelige strande, men det er også et sted, hvor store smykker er et hit. Flora pear cut halskæden er et både sødt og smukt smykke, der kan bruges til ethvert ferielook.

At bruge flere halskæder på en gang er altid et hit, så længe længderne er forskellige. Heldigvis kan du justere de fleste af dine Abelstedt halskæder, og hvis de ikke er lange nok, kan du altid købe en ekstra forlænger - for eksempel hvis du vil gå efter det dybe, sexede V-halskæde-look. Jeg har ofte en af ​​vores petite halskæder som den øverste del af mit look.

Et af mine favoritsteder

Palm Beach har længe været et favorit feriested i Florida for turister fra hele verden inklusiv mig selv. Palm Beach er helt bestemt også et af mine yndlingssteder i øjeblikket.

Jeg håber, at du blev inspireret!

Masser af kærlighed
Julie

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk