Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

25 dage til skabelsen

Hver ædelstensring i guld og hvidguld kræver 20 dages håndværkstid. Efter at have modtaget din ordre starter vores guldsmede i Hong Kong rejsen med din nye ring. Hver ring er unik og udformet eksklusivt til dig. Dette betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke tilbyder 30 dages returret. Vi tilbyder gratis returnering af din ædelstensring. Send os en e-mail, så sender vi dig en returetiket, gratis og uden spørgsmål.

Produktgaranti

Vi sørger for, at alle ringe er fri for produktionsfejl i hele din nye rings levetid. Hver ring kontrolleres omhyggeligt inden forsendelse. Hvis du mener, at din ring har en produktionsfejl, kan du kontakte os, og vi vil undersøge den med det samme. Hvis din ring er beskadiget på grund af en produktionsfejl, reparerer vi straks ringen.

Pakkedetaljer

Din nye ring kommer i vores signatur Abelstedt luksusemballage. Forlovelsesringe ankommer i en eksklusiv ringæske med et hvidt bånd. Ringæsken placeres sikkert i en elegant præsentationsæske, hvor du finder din kvittering og ekstra merchandise som for eksempel vores berømte lille Abelstedt rejsepose og meget mere. Vores forsikrede kasse slipper ikke, hvad der er indeni. Din pakke sendes med diskret emballage, så både posthuset og din elskede ikke bemærker, hvad der er indeni.

Gratis indgravering

Få en personlig meddelelse indgraveret i din ring. Hvert design i vores ædelstensamling kan bære indgravering såsom bogstaver, en dato eller et sødt kærlighedsbudskab. Indgravering er på vores regning. Vi kontakter dig efter købet for at høre, hvilken personlig gravering du ønsker i din ring.

Den perfekte størrelse

Er du i tvivl om hendes eller din egen størrelse, kan du tjekke vores ringstørrelsesguide eller få en gratis størrelsesmåler. Hvis størrelsen desværre ikke er den rigtige, så stress ikke over det. Vi leverer gratis størrelsesændring af din ring inden for vores anbefalede størrelser i løbet af året efter dit køb.

Opgradering af ædelsten

Tænker du på, om du kan opgradere din ring til en større safir eller diamant i fremtiden?

Selvfølgelig kan du det.

Vi er glade for at kunne tilbyde enhver opgradering, du måtte ønske. Uanset om det drejer sig om en diamant i stedet for safir, en større safir eller noget andet. Vi kan til enhver tid også bytte størrelsen til en større eller mindre størrelse i fremtiden.

Shop safirringe

Shop diamantringe

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk