Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Her er vores "night out" favoritsmykker fra alle fire kollektioner. Vi er altid klar på at dele nogle af vores favoritter, så læs videre.

Til en cocktailfest vil du gerne sikre dig, at dine smykker stråler sig til opmærksomhed. En aften ude er en af de begivenheder, hvor du kan udtrykke din femininitet og stil uden begrænsninger, så sørg for at få mest muligt ud af det ved at bære flere smukke halskæder på en gang. Disse petite halskæder er nogle af vores favorithalskæder, da du kan bære dem hver dag med hvilke som helst andre smykker.

Og husk at vi har hurtig levering, så du kan nå og få dine favorit smykker i tide til den næste begivenhed.

Vores ikoniske eternity ringe er perfekte til en aften ude. Er du pigen, der ønsker kun at bære en ring af gangen, så er vores glamourøse evighedsringe et perfekt match til dig.

Emerald allianceringen med sidesten er lavet i sterlingsølv belagt med en tyk belægning på 10 mikron 18 karat guld. Vi har sagt det før, og vi siger det igen: vi ELSKER denne ring!

Tid til en ring stack

Skab en smuk ring stack med Abelstedt ringe. Bland og match dine favoritringe. Tynde eller brede, glitrende eller sofistikerede. Dette er dit øjeblik til at være kreativ. Vælg både guld- og sølvringe for at skabe mere kontrast. En hver pige bør have sin egen ring stack.

Shop ringe

Elegante øreringe

Glitrende øreringe er altid et must - de er lette at style, sjove, og de viser altid din personlige stil samt skaber glans til dine smukke øjne.

Selvom der ikke er nogen regler for, hvordan du styler dine øreringe, anbefaler vi, at du tager et enkelt par øreringe på og vælger nogle af de større og mere pragende til en aften ude. Vi er besat af disse nye palm leaf øreringe.

Glitrende hilsner fra Abelstedt!

Shop øreringe

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk