Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Nem returnering og bytning

Det er ikke altid sjovt at drive Abelstedt.

Det kan undertiden være hårdt, og nogle gange kan det føles som om, jeg ikke kan følge med.

Det er et stykke tid siden jeg lancerede en ny kollektion. Og det er jeg ked af! Jeg ved, at så mange af jer har bedt om nye lanceringer.

Jeg følte, at jeg var nødt til at lave alt for mange nye designs for ofte. Men problemet er, at når du får at vide nøjagtigt, hvad der er "nødvendigt" til et specifikt marked eller bliver bedt om konstant at gentage de samme stilarter, kan vinden blive taget fra dine sejl. Derfor følte jeg, at jeg var nødt til at tage en lang pause, før jeg ville begynde at lave nye kollektion igen.

For mig handler det om at skabe nye stilarter og om at have tid til at skabe noget magisk. Men det er ikke sjovt at finde ud af enhver lille detalje, fatningsmål og meget mere, hvis du skubber dig selv for bare at få et hurtigt desig for at holde trit med tiden.

De kollektioner, vi har nu, er og vil for evigt være noget, jeg er stolt af at have skabt og designet. Det har givet mig så meget viden om en branche, jeg elsker, indsigt i kunder, jeg elsker, og muligheden for at komme i kontakt med alle jer og de fagfolk, der reflekterer min kærlighed og påskønnelse af en feminint-drevet passion for livsstil.

Nu er jeg klar til at designe nye designs igen, og jeg er allerede i færd med at udvikle og designe nogle unikke smykker, som jeg er sikker på, at i alle vil elske.

I tiden mellem at drive forretningen og skabelsen a nye designs, har jeg været på e-mail med alle jer, der har henvendt sig. At lytte og svare på jeres spørgsmål og forespørgsler har lært mig så meget. Aldrig før har jeg været så glad, som jeg er nu på grund af de venskaber, de smukke fotos, de kærlige beskeder, bryllupper og specielle øjeblikke (store og små), jeg har modtaget fra kunder over hele verden.

Dette er det mest givende del af alt, hvad jeg gør. Det har virkelig ændret mit liv. Jeg er evigt taknemmelig.

Derfor ville jeg elske, hvis i har nogle ideer designmæssigt, i ønsker i de kommende kollektioner. Jeg vil meget gerne høre fra jer, hvis i har nogle ideer til en ny ring, halskæde eller et par øreringe.

Jeg arbejder på en kollektion, der er mere personlig, hvor i kan designe jeres eget smykke, gravere og bare gøre det ekstra personligt. Faktisk kommer mere end 50% af vores ordrer fra mænd, men det betyder ikke, at vi piger ikke kan købe smykker til os selv! Vi skal – uanset om det er smykker, et par sko eller ny bil!

Vores Abelstedt sammenhold vokser hver dag, og det samme vil hele smykkekollektionen. Det lover jeg.

Så tøv ikke med at svare tilbage på denne e-mail, hvis du har nogle vidunderlige ideer, som du ville elske inkluderet i de kommende kollektioner. Alle svar går direkte til mig, og jeg læser dem alle.

Den fortsatte succes med Abelstedt har givet mig tilliden til at genoverveje den måde, vi bærer smykker på samt gøre mine designs mere dristige og uden for rammerne. Det er præcis, hvad den nye kollektion er et resultat af.

Men jeg ville elske din hjælp til at gøre den komplet!

Funklende knus
Julie Abelstedt

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set