Hurtig og sikker levering
30 dages bytte og retur
Live chat kundeservice

Som sand der hvirvler rundt i vinden, er Abelstedt Sahara smykkekollektionen en sjælden blanding af naturens rå essentielle former.

Sahara, det arabisk-baserede navn for ørkenen, kongeriget, sand og sol. Sahara-ørkenen er symboliseret ved sin varme og glød. Skønheden ved at forene Abelsteds elegante designstil, vores håndværk og de brændende sjældne elementer i Sahara-ørkenen er defineret med en kollektion af virkelig bemærkelsesværdige smykker.


Skabelsen af et mesterværk

Smykkerne i Loving kollektionen er dristige til at stå på egen hånd, men lad smykkerne vise dig deres ægte farver, der skinner igennem ved at sammensætte dem til et mesterværk.

Ørkenen bærer ... et slør af mysterium. Bevægelsesløst og lydløst fremkalder den en undvigende antydning af noget ukendt, uvidende, der er ved at blive afsløret. Lad ørkenen komme til udtryk igennem et smykke fra Abelstedt Sahara kollektionen.

Den ikoniske Sahara medallion halskæde

Kernen i Sahara kollektionen - den fantastiske medallion halskæde - er lige så smidig som sand, der flyder gennem ørkenen. Bær den med eller uden midtermedaljen for at skifte look afhængig af lejligheden.

Shop medallion halskæden

Forrige story Næste story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set

Vind et 2000 kr. gavekort
Vi giver en omgang smykkeshopping til et heldigt Abelstedt Club medlem hver måned. Bliv medlem og deltag automatisk i udtrækningen.
Nej tak