Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Smukke Janne er en ægte Abelstedt smykkepige. Hør hendes historie på tæt og personligt, inklusiv hvad Abelstedt smykker betyder for hende.

"Jeg vil have, at min stil skal være anderledes, skille sig ud og afspejle min personlighed. Og min personlighed er meget feminin."

Jannes baggrund inden for modebranchen bidrager til hendes konstante søgning efter inspiration. Dette tilfører alt det, hun gør med sin unikke kreativitet, hvad enten det handler med mode i sit arbejde eller på hendes personlige hobbyer og erhverv.

Med en uovertruffen styrke af karakter, finder Janne inspiration i naturen på en hesteryg og den beroligende optimisme, som ridning fremkalder i hende. Hun har redet og arbejdet med heste lige siden, hun var en lille pige og har vundet flere trofæer og priser for hendes bemærkelsesværdige præstationer i dressur.

Hvorfor elsker du at arbejde med heste?

Jeg har en meget elegant side, som på mange måder understøttes af en robust del. Derfor elsker jeg at arbejde med heste. Hesten er sådan en elegant væsen og besidder samtidig betydelig styrke. Mens de har det søde sind og det smukkeste udtryk, udtrykker man stadig en slags ærbødighed, når man arbejder tæt på en hest.

Kan du uddybe din personlige stil?

Jeg elsker bare alt det feminine og især de lysere farver. Jeg arbejder dybest set omkring den beige farve og lader resten af min stil reflektere over, hvad der passer ind i det givne øjeblik eller lejlighed.

Er din stil reflekteret i de smykker, du bærer?

Jeg forbinder naturligvis smykker med noget, der er ekstremt personligt på et andet niveau, som ikke findes andre steder i mode. Smykker har for mig meget at gøre med kærlighed. Du værdsætter bare dine smykker så meget mere, når du får dem af en, du elsker - dette inkluderer din familie eller bare en tæt på dig. Når det er sagt, har jeg selv købt en masse af mine smykker i mine singletider, haha.

Hvad er dine mest værdsatte øjeblikke med Abelstedt?

Hver af mine Abelstedt smykker repræsenterer forskellige perioder i mit liv, ligesom kapitler i en bog. Jeg kan huske oplevelsen ved hver eneste ring, jeg har fået. Jeg prøver at bære så mange af mine Abelstedt ringe, jeg kan, afhængigt af lejligheden. På denne måde føler jeg næsten, at jeg går rundt med min livsdagbog på mine hænder.

A sparkling thank you for reading.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk