Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Vingårde og elegante smykker

På turen til Schweiz medbragte jeg alle mine favorit go-to smykker, som jeg altid har med mig, når jeg er ude at rejse. Smykkerne passer perfekt til det smukke og klare landskab her i Schweiz.

Nogle af de stacking smykker jeg har haft på dagligt er Abelstedt A ringen og Oxford Band ringen. De er tidsløse og komplimenterer ethvert outfit. Denne sommer elsker jeg især smykker med et mere råt og kraftigt look, der er kompatibelt at bære. Med mit høje aktivitetsniveau her i Schweiz, vælger jeg stadig at bære min Oxford ring, som jeg altid gør. Selvom man er på ferie, kan man altid fuldende et kedeligt outfit med strålende og glitrende smykker.

Jeg elsker at have forskellige smykker at lege med og sammensætte på mange forskellige og smukke måder. Når jeg skal på ferie, tager jeg altid simple og glimtrende smykker med, som kan bæres seperat eller sammensættes på mange forskellige måder for et mere sofistikeret og eksklusivt look. Jeg sørger altid for at være forberedt til alle situationer. Hvad end jeg vågner op og gerne vil have et mere romatisk, klassisk eller sofistikeret og feminint look, så ved jeg, at jeg kan skabe ethvert look med mine statement smykker, jeg altid har ved min side. Det giver mig muligheden for at være i nuet og nyde min smukke ferie her i Schweiz, når jeg ved, at lige meget hvad så har jeg altid det perfekte udvalg af smykker til at fuldende mit look.

Tidsløst design til en dag på vingården

En af mine favorit smykkesammensætninger er sammensætningen af guld og gule toner, der danner rammerne for et tidsløst og klassisk look.

Ved vores smukke besøg på vingården sammensatte jeg nogle af mine favoritarmbånd, Abelstedt A bangle armbåndet og Sahara armbåndet med gule sten, for at skabe et mere klart og sofistikeret udtryk til at fuldende hele mit look. Som jeg altid siger: De rigtige smykker kan tilføje det sidste touch til ethvert simpelt outfit.

En glitrende og glædesfuld sommer

Selvom denne sommer ikke har været som nogen anden sommer, har jeg alligevel haft en fantastisk tid med mennesker, jeg elsker.

Igennem hele sommeren har jeg båret mine smukke glitrende smykker, som nu hver især indeholder en masse elskværdige og sjove minder for lige netop denne helt specielle sommer.

Jeg håber, at din sommer har været fyldt med kærlighed og en masse funklende glæde.

Kærligst
Julie

A sparkling thank you for reading.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk