Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Livstidsservice

Når du køber en diamantring, bliver du medlem af Abelstedt-familien. Vi leverer kontinuerlig luksusservice, der indebærer både pleje og reparation, hvis der sker noget med din ring. Vi tilbyder også en fuld livstidsgaranti, og hvis ringen ikke passer perfekt rundt om fingereren, justerer vi den, så den passer perfekt.

Ønsker du en personlig indgravering i ringen? Vi kontakter dig efter køb for at høre hvilken speciel gravering, du ønsker. Gratis indgravering medfølger alle ædelstensringe.

Hvide og farvede safirer

Alle Abelstedts safirer kommer fra Sri Lanka, som er hjemmet og samfundet for de fineste og bedste safirer. Safirer er et meget populært valg for en centersten i en forlovelsesring men også til cocktailringe og andre hverdagsringe.

Safirer er en dyrebar ædelsten som diamanter, rubiner (som er en rød safir) og smaragder. Når du tænker på safir, vil du sandsynligvis tænke på en mørkeblå kongelig ædelsten. Men safirer kommer i en regnbue af farver – endda i hvide, som du ser i Abelstedts udvalg. Hvide safirer er blandt de dyreste og sjældneste af alle safirer. Og nogle hvide safirer kan blive dyrere end en hvid diamant.

Safir er lavet af mineralet kaldet korund, hvilket gør det til en meget hård, holdbar og stabil ædelsten til hverdagsbrug. Safirer har en hårdhed på ni ud af ti på Mohs-skalaen, hvor en diamant er en 10'er.

Safirer er for det meste varmebehandlede for at forbedre både farven og klarheden men også det generelle udseende.

Sri Lanka miner

Sri Lanka har en veludviklet tradition for minedrift, især til safirer. Alle vores safirer udvindes i hånden ved hjælp af traditionelle metoder. Sri Lanka er bredt anerkendt som en af ​​verdens bedste kilder til safirer i enhver farve, du kan forestille dig. Alle Abelstedts safirer er meget omhyggeligt udvalgte, og hver sten er sin helt egen.

Ikke to safirer er ens. Vi undersøger derfor hver sten meget nøje for at sikre os, at du får den smukkeste af alle.

Abelstedt diamanter

Alle Abelstedts forlovelsesringe og diamantringe er sat med små sidediamanter. Hver diamant er sat med en rolig hånd for at sikre, at hver lille diamant er sikker og fastklemt i hver fatning.

Hos Abelstedt har vi høje kvalitetsstandarder, hvilket også er af personlige og miljømæssige årsager.

Hvis du ønsker en diamant i stedet for safir i din ring som en centersten, er vi sikre på, at vi kan imødekomme din forespørgsel. Hvis du ønsker en centerdiamant, bruger vi kun GIA-certificerede diamanter for at sikre, at du får den perfekte diamant. Hver diamant leveres med et GIA-certifikat.

Gold og hvidguld

Alle Abelstedts diamant- og safirringe er lavet i massivt guld og hvidguld. Du kan vælge mellem 10, 14 og 18 karat guld.

Alle ringe er indgraverede med den karat, du vælger. K står for karat (ikke at forveksle med carat, hvilket er den vægt, vi bruger til at måle ædelstene). Det refererer til procentdelen af ​​guld i en legering. Lad os illustrere: 24K guld er 100% rent, 18K indeholder 75% guld og 25% legerede metaller, og 14K er 58% guld og 42% legerede metaller.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Her er et par ting, du bør vide:

Jo lavere guldkarat, desto hårdere bliver metallet, da guld er et blødt metal. 18 karat guld har en dybere gul nuance end 14 karat guld. Og 14 karat hvidguld har en stærkere hvid farve end 18 karat hvidguld.

På grund af den højere procentdel af legerede metaller giver 10 karat og 14 karat guld mere modstandsdygtighed over for slid end 18 karat. Og hvis du ønsker platin i stedet for guld, så send os en e-mail, da vi kan imødekomme enhver forspørgsel.

Julie Abelstedt til konsultation

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den perfekte ring fra vores ædelstenskategori. Uanset om det er at vælge en særlig jubilæumsgave, en vielsesring, en forlovelsesring eller en "bare fordi" ring, er jeg her for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Send mig en e-mail og tilføj dit nummer, hvis du ønsker et opkald i stedet for e-mail: Julie@abelstedt.com

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk