Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Hos Abelstedt bliver vi ofte spurgt af vores elskede kunder om, hvordan de kan finde ud af deres kærestes, mors og datters ringestørrelse, uden at de finder ud af det. I denne Story deler vi nogle af vores bedste tips og tricks.

Få en gratis størrelsesmåler

Det er din heldige dag! Hos Abelstedt kender vi vigtigheden i at få størrelsen korrekt første gang - især til gaveformål. Derfor tilbyder vi at sende dig vores gratis solide ringstørrelsesmåler, så du hurtigt og nemt kan finde ud af hendes ringestørrelse derhjemme. Alt hvad du skal gøre er at betale for forsendelsen, så sender vi din gratis Abelstedt størrelsesmåler med det samme. Få din gratis størrelsesmåler her.

Det fantastiske ved den solide størrelsesmåler er, at når den placeres på fingeren, er måleren fuldstændig hård som en ægte ring, så det er sikkert at finde størrelsen med 100% nøjagtighed, når størrelsen passer godt, og du stadig er i stand til at tage den af.

Hvis du har travlt, tilbyder Abelstedt også en printevenlig udgave af størrelsesmåleren, som du kan klippe ud. Print størrelsesguiden her.

Lån en af hendes ringe (for en kort stund)

Dette er den metode, som du er nødt til at være mest omhyggelig med, da den kan give tilbageslag. Sørg for, at du får fat i ringen, som hun normalt bærer på en finger i lignende størrelse, som hun skal bære den ring, du køber til hende. Her er ringfingeren normalt den bedste mulighed.

Når du har fået fat i ringen, skal du bruge vores printevenlige Abelstedt størrelsesguide til at måle hendes ring ved at placere den på de sorte cirkler, indtil en af dem er godt synlig omkring ringens indre kant.

Alternativt, hvis du ikke er i stand til at udskrive størrelsesguiden, kan du gribe et stykke papir og tegne en cirkel på indersiden af ringen. Gør dette flere gange for at sikre dig, at dine skitseringer ser ensartede ud. Beregn derefter diameteren i mm og sammenlign den med de diametre, der er angivet i ovennævnte Abelstedt størrelsesguide.

Spørg hendes veninder

En anden metode er bare at spørge en af hendes veninder, da piger lejlighedsvis har disse oplysninger om hinanden. Hvis hun ikke gør det, kan du måske overtale hende til at tage din kæreste med smykkeshopping og finde ud af hendes ringestørrelse hos en professionel for at rapportere størrelsen tilbage til dig.

Til en fest

Hvis du er til en begivenhed og en af din kærestes veninder bærer en ring, skal du bede hendes ven om at lade din kæreste prøve ringen. Dette giver dig et godt udgangspunkt til at begynde med. Det lyder måske fjollet, da chancerne for, at hun rammer den rigtige størrelse, er små, men det er faktisk en meget effektiv metode. Du kan også benytte lejligheden til at spørge, hvad din kæreste synes om sin venindes ring (privat) for at prøve at få en fornemmelse af den type ring, hun kan lide.

Vær diskret

Hvis du stadig ønsker at finde ud af hendes ringestørrelse direkte fra hende, skal du spørge din kæreste på en diskret og elegant måde ved at foregive, at du leder efter at købe en ring til din mor, søster, tante eller anden. Sørg for at det er nogen, hvis hænder nogenligne er samme størrelse som din kærestes. Spørg tilfældigt, hvad hendes ringstørrelse er til reference.

Interessante fakta om ringstørrelser

  • Den mest almindelige ringestørrelse til kvinder er vores S / 52 eller M / 54.
  • Bredere ringe har en højere pasform end tyndere ringe.
  • Vi vil med glæde sende dig vores gratis Abelstedt størrelsesmåler, så du kan måle ringstørrelsen meget nøjagtigt.

Hvad hvis jeg slet ikke kan finde ud af størrelsen?

Bare gå efter din mavefornemmelse, og bare rolig hvis du uheldigvis bestiller den forkerte ringstørrelse. Hos Abelstedt tilbyder vi 30 dages returret, så bare returner ringen tilbage til os, og så bytter vi størrelsen gratis.

Nu er du klar til at finde den perfekte diamantring, til den du elsker. 

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk