Gratis ombytning | Gratis fragt | 1-3 dages levering
Gå til indhold

Efteråret er for alvor begyndelsen på sæsonen for "hygge", som går ud på at føle sig komfortabel, sidde indenfor med venner og familie, imens regnen siler ned udenfor og bare blive fyldt op med grin, kærlighed og glæde. Hvilken bedre måde er der at gøre alt dette på end ved at bære nogle af denne sæsons mest funklende og elegante smykker, der vil få dig til at føle dig elegant og afslappet igennem hele sæsonen?

Efterår er lig med smukke farver

Få dine dage til at blive endnu lysere og mere glitrende ved at tilføje vores tidsløse og elegante Oxford prinsesse & radiant formet ring i sølv samt det tidsløse Abelstedt A bangle for et fuldendt touch.

Ved at tilføje en simpel og unik ring som Oxford silver cut ringen til ethvert andet smykke i din kollektion kan du nemt løfte og stable ethvert look samt gøre det endnu mere sofistikeret og smukt.

For et simpelt og "nemt" statement look

For et simpelt og "nemt" statement look kan vores Oxford marquise øreringe bæres både dag og aften! De vil få dig til at se sammensat og sofistikeret ud på en klassisk måde til enhver tid. Her hos Abelstedt bruger vi ikke så ofte udtalelsen "less is more", men vi siger ofte, at hvis du har vores statement smykker, så kan du kreere ethvert look, du drømmer om!

Få dine dage til at blive endnu lysere

Efterår er lig med smukke farver. Naturen dækkes af ildfarvede blade, og det er især blevet tid til en gåtur med varm chokolade og hyggelige stunder med dem, man har kært. Og hvorfor ikke gøre alt det med funklende, tidsløst og elegante smykker?

Vi bruger ikke sætningen; "less is more" Her hos Abelstedt forbliver vi funklende i alle sæsoner. Vi bliver enormt inspirerede af de smukke forandringer, der sker i sæsonerne igennem året. Dette efterår elsker vi neutrale og minimalistiske farver og styles, der får os til at føle os afslappede, fuldente og glade. Det funklende minimalistiske look kan kombineres med alt og stadig se klassisk, elegant og gennemtænkt ud.

A sparkling thank you for reading.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk