1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Live chat kundeservice

En center safir kan være et godt valg, hvis du vil have en ring, der ikke bliver for dyr, men du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Safir er en dyrebar ædelsten ligesom diamanter, rubiner (som er en rød safir) og smaragder. Når du tænker på safirer, vil du sandsynligvis tænke på en mørkeblå kongelig ædelsten. Men safirer kommer i en regnbue af farver - selv i hvid, som du ser i Abelstedts udvalg. Hvide safirer er blandt de dyreste og sjældneste af alle safirer. Og nogle hvide safirer kan være dyrere end hvide diamanter.

Safirer er lavet af mineralet kaldet korund, hvilket gør det til en meget hård, holdbar og stabil ædelsten til daglig brug. Safirer har en hårdhed på ni ud af ti på Mohs-skalaen, hvor en diamant er en 10'ere.

Safirer er et særpræg og levende valg, der er blevet værdsat for deres livlige farve og holdbarhed i århundreder. Stilarterne i vores designs spænder fra antikinspireret til moderne og klassisk og er udsøgt designet til at fremvise disse fantastiske ædelsten på den bedste måde.

Safirer

Hvilken betydning har en safir?

Mange kilder viser, at safirer menes at symbolisere visdom, dyd, held og hellighed for de kongelige. I en forlovelsesring betyder en safir også trofasthed og oprigtighed. For mange år siden blev det sagt, at safirernes refleksion var med til at gøre himlen blå. Den mest typiske safir er mørkeblå, men i dag er alle farver lige så populære, og hvide safirer er blevet et hit i stedet for en hvid diamant.

Safiren er fødselsstenen i september måned. Er din bedre halvdel fra september måned, eller blev i et par i denne måned, vil det være et sødt symbol.

Safir farver

Safiren er skabt af aluminiumoxid med en trigonal krystalstruktur, den er i samme familie som den røde rubin. Den eneste forskel mellem en rubin og en safir er simpelthen farven. En rubin er rød. Andre farvede krystaller kaldes safirer, og de kommer i mange farver, hvor den mest kendte er blå. Da safirer fås i så mange farver, er de de vigtigste og alsidige af alle ædelstene. Rubiner og safirer siges at blive værdsat lige under niveauet af diamanter på grund af dets hårdhed.

Diamanter er klassificeret som en 10'er med hensyn til hårdhed, men safiren ligger på ni. Safirens hårdhedsegenskab gør det til et perfekt valg til smykker, der skal modstå hverdagsslitage, derfor vil stenen være et fantastisk valg for en forlovelsesring.Ædelstenindeslutningerne reflekterer lys, der giver en svag glans kaldet "silke". Den mest gennemsigtige, farveløse række safirer er kendt som "Leucosapphire." Nogle har striber med lyse farve indeni, andre har den let silkeagtige glans i stærkt lys, hvor deres farve intensiveres. Safirer er normalt runde eller ovale i deres snit, men kan også fås rektangulære, pæreformerede eller firkantede.

Hvad koster en safir?

Safirer kan variere i pris fra $ 50 pr. carat til mere end $ 10.000 pr. carat. Den dyreste safir, der er solgt til en rekord pris, kostede $ 135.000 pr. carat. Prisen på safir bestemmes for det meste af kvalitet, og en stor safir af lav kvalitet kan være meget billigere end en lille i god kvalitet.

Safirringe fra Abelstedt

Hos Abelstedt er vi specialiserede i at give vores kunder de fineste safirer af den bedste kvalitet. Vores naturlige safirer tilbyder ægte skønhed, sjældenhed og overlegen værdi sammenlignet med andre handlede safirer. Vi tilbyder et stort udvalg af blå safirer, lyserøde safirer, gule safirer, hvide safirer og andre unikke naturlige safirer. Alle vores safirer skæres i vores lokaler og påføres i hver ring i hånden.

Gennemse en verden med smukke safir og diamantringe.

Uanset om du leder efter en gave, en ring til hverdagsbrug eller en safirforlovelsesring, finder du det perfekte smykke i vores kollektion. Er du interesseret i at designe en specielt designet safirring? Derefter kan du altid kontakte os på Contact@abelstedt.com.

Læs mere om vores diamanter og safirer her.

Forrige story

0 kommentarer

Læg en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes, før de er offentliggjort

Du har for nyligt set