Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Skabelsen af et Abelstedt smykke

Abelstedts smykker går igennem en avanceret designproces fra håndtegning til færdig kreation.

Siden smykkemærket blev grundlagt, har Abelstedt ønsket at skabe de mest udsøgte smykker. Denne forpligtigelse styrer filosofien bag Abelstedts håndværk, der yder sit bedste for at give dig et varigt smykke, som vil funkle i en levetid.

Fase 1 - Design

Hos Abelstedt sørger vi for konstant at sætte standarden for de mest ultimative fine looks. Abelstedt stræber efter high-end looket i hvert enkelt design.

Hver skabelse af et Abelstedt smykke begynder med en skitse udført med hånden i detaljerede udførelse. Dette gør det muligt for vores dygtige grafikere at forstå og videreføre hver enkelt detalje i en illustreret tegning i 3D (CAD).

Fase 2 - Skabelsen

Ved skabelsen af hver enkelt design bliver der efterfølgende konstrueret en støbning ud fra skitseringen. Alle Abelstedts smykker er lavet af ædelmetallet sterlingsølv (925) eller i 14-18 karat guld eller hvidgul.

Efter at støbningen er blevet finjusteret, bliver den poleret for at skabe en skinnende overflade, hvilket efterfølgende bliver belagt med en rhodiumbelægning. De funklende udvalgte sten bliver derefter nøje håndpåsat med en rolig hånd. Hver sten er først limet i og er derefter fattet i på den måde, designet bedst tillader, hvilket sørger for at holde stenen sikkert på plads.

Fase 3 - Sidste finjustering

Efter hver detalje på smykket omhyggeligt er blevet gennemgået, bliver hver kreation kvalitetstestet for at sikre sig, at smykket lever op til Abelstedts filosofi om det grundige håndværk. Smykket bliver laserindgraveret med Abelstedts mærkestempel samt 925 eller 14-18K for at indikere den højeste kvalitet af smykkets fundament.

Smykket forlader derefter værkstedet for at blive præsenteret med glæde og beundring fra designer, til håndværker, til dig.

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk