Designet i København
1-3 dages levering og nem returnering
30 dages returpolitik
Gå til indhold

Getaway til det danske landskab

Min definition af sommeren er ikke altid kun strande og solskin. At bo i Danmark gør sommervejret uforudsigeligt, men jeg elsker lugten af ​​varm sommerdug om morgenen og den skønne indendørshygge. Jeg elsker det rå landlook for at få lidt kontrast til de glitrende smykker.

Jeg elsker smykker, der har et bredt look da de giver en cool kant til det rå tøj, men også smykker, der er kompatible at have på. Sådanne smykker inkluderer lette creoler med en blid pasform, der giver mulighed for nem bevægelse, så jeg kan nyde alle de specielle øjeblikke, som hverdagen bringer uden at bære tunge øreringe. At skifte mellem at arbejde og nyde sommeren på landet betyder at skifte fra at sidde ved min computer, gå på picnic, grave i haven eller gå en lang tur med hundene.

Selv med den øgede aktivitet under min ferie vælger jeg stadig at bære mine Oxford-ringe som altid. Selvom du er på ferie, kan du stadig peppe det kedelige tøj op med den helt rigtige mængde smykker. Denne Oxford gold emerald eternity ring med en masse gnistrende sten er virkelig anvendelig at bære og sidder rart på fingeren, selvom det ligner en aftenring. Ringen er behagelig at have på med et par ekstra allianceringe, hvis man vil gøre looket mere bredt.

Denim har altid været et symbol på hverdagsstil. Det bør dine smykker også være.

At sætte ringe sammen kan give et unikt og personlig look, og grunden til at jeg elsker at sætte lige præcis de her ringe sammen er, at de er perfekte til både dag og aften. Ringene er neutrale, selvom de har så meget gnist. Guldkanterne (bezel-fatningen) gør dem endnu mere rå og dristige.

Feminine smykker går aldrig ud af mode. Dine yndlingssmykker er lige så tidsløse som et godt par gode denim jeans.

Opskrift på min favoritdessert

Æblegrød

400 g æbler, skrællet og skåret i tern
30 g sukker
1 knivspids vaniljepulver
1 dl vand
1 knivspids kanel
1 knivspids kardemomme

Makroner

10 makroner

Flødeskum

3 dl pisket fløde

Æblegrød til æblekagen

Put æblerne, vand, krydderier og sukker i en gryde. Kog op og lad det småkoge i 20-30 minutter. Rør det igennem et par gange undervejs.

Lad det køle af.

Tip: krydderierne kan undlades, men de giver en god smag til æblerne.

Knus makronerne lidt, indtil de er i passende stykker.

Pisk fløden.

Læg den afkølede æblegrød i en stor skål eller i et serveringsglas. Drys et lag makroner over og top med flødeskum.

Jeg håber, at i alle nyder sommeren. Og husk: De regnfulde sommerdage kan være lige så behagelige og sjove som de solrige.

Knus
Julie

Et funklende tak fordi du læste med.

Seneste stories

Du har for nylig set

@AbelstedtOfficial på Instagram

+29.000 følgere

Tilgængelighed

Dansk